Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. május 23., hétfő

9.658 - VOSZ-KMRSZ > Hírlevél 2011. május 23.

vosz-kmrsz_hirlevel.jpg

        hirlevelfejlec_20110521.jpg
nevnap_3.jpgSok szeretettel köszöntjük:Dezső, Eszter, Eliza, rbán, Fülöp, Evelin, Hella, Emil, Csanád, Magdolna  nevű olvasóinkat. 

         
        Boldog Névnapot kíván a VOSZ KMRSZ !


BRES 2011 Budapest ingatlanszakmai workshop

Örömmel adunk tájékoztatást, hogy a magyar ingatlanszakma összefogásának köszönhetően Budapesten kerül megrendezésre a
BRES 2011 Budapest ingatlanszakmai workshop,
melyet Európa vezető szakemberei  is megtisztelnek jelenlétükkel.  Bővebb információ
Részletes információkat ismerhet meg a www.Bres2011.com internetes portálunkról ahol a külföldi partnerekről, a szekció témáinkról is részletesen olvashat.

           Program                         Regisztráció

A  média munka hatékony elvégzését azzal is szeretnénk elősegíteni, hogy a regisztrációnkban bejelentkezők részére  exkluzív riportok készítésének lehetőségét is biztosítjuk.

Kérjük éljen azzal a kínálkozó lehetőséggel, hogy egy vezető " iparág " az ingatlan szakma európai képviselőivel személyesen is találkozhat meghirdetett programunkon !

Megtisztelő figyelmét és érdeklődését előre is köszönjük !

Előzetes Sajtóközlemény
A Magyar Ingatlan Tanács meghívására, május 23-án, Magyarországon tartja soros elnökségi ülését, az EPF (Európai Ingatlan Szövetség).

A magyar ingatlanszakma elismerése, hogy az EPF teljes vezetősége, és 4 további európai szakmai szervezet (az UEPC, az ELO, az UEHHA, és a TEGOVA) elfogadva a MIT meghívását, az elnökségi ülés másnapján, részt vesz a MIT és a BKIK által megrendezett szakmai kerekasztalon. Tovább>>>


Tájékoztató

Peruból, Iránból, Ausztráliából és Új-Zélandról is érkeznek vendégek
   Folyamatosan érkeznek a jelentkezések a  június 30-július 3. között Balatonlellén rendezendő Világtalálkozóra: számos országból jelezték már részvételi szándékukat honfitársaink. Így például az Amerikai Egyesült Államok több államából: Kalifornia, Florida, New York, New Jersey, Ohio, Arizona, Connecticut, Pennsylvania, Massachusetts, North Caroline, Washington, Texas, Illinois, Nevada, stb. Európa országaiból: Anglia, Írország, Hollandia, Svédország, Svájc, Németország, Ausztria, Lengyelország, Franciaország, stb.  Érkeznek látogatók  Kanadából, Venezuelából, Peruból, Brazíliából, Argentínából, Sri Lankából, Ausztráliából, Új-Zélandról, Iránból  - fölsorolni is hosszú lenne az országok neveit.
Természetesen méltóképpen képviselik a magyar közösségeket a közvetlen határon túliak: Erdélyből, Kárpátaljáról, Felvidékről, a Vajdaságból és Burgenlandból is érkeznek csoportok – Kalotaszegről például  22 fős népi tánccsoport érkezik, ők lesznek négy napon át a rendezvény „hostessei” is. 
 Sokukkal nagyon  egyszerű lesz a találkozás, mert a vízparti terület nagysátrában található Találka Tér „tűzhelyei” (standjai) körül a különféle országokból érkezett meghatározott személyek délelőtt tíztől este tízig, előre megadott időpontokban  várják az érdeklődőket. 
    Mint ismeretes a MÁV-Start 50 százalékos, a Balatoni Hajózási Zrt bizonyos járatain 25 százalékos kedvezményt nyújt a Világtalálkozóra utazóknak. Közvetlen buszjárat is indul Budapestről Balatonlellére, igazodva a világtalálkozó közönségének  igényeihez, várhatóan délelőttönként 8 órakor indul Budapestről, a Déli pályaudvar mellől, s a visszautazás a rendezvénynap eseményeitől függően a késő esti órákban.
   Még egy hír: a jövő hét elejétől a  jegy.hu  internetes jegyiroda jóvoltából újabb 450 helyszínen – így összesen már több mint félezer árusító helyen lehet megvásárolni Magyarországon a kedvezményes áru belépőjegyeket.
Bővebb információ:
www.vilagtalkozo.hu


20. Üzleti Találkozó

Segítene Önnek 10-15 jó üzleti kézfogás?
Azt mondják, 6 jó kézfogással Barack Obamáig is el lehet jutni!
Szeretnénk Önt meghívni arra, hogy egy nap akár 10-15 konkrét tárgyalást bonyolítson leendő üzleti partnerekkel!
A Kapcsolatépítő Üzleti Randi Klub a Jubileumi, 20. Üzleti Találkozójára készül, amely 2011. május 27-én lesz, Budapesten a Tulip Inn Millennium Hotelben.
Külön értéke a találkozónak, hogy nagy cégek vezetőivel, beszerzési igazgatóival is találkozhat, amire egyébként nem volna lehetősége. Például jelen lesz az EuroSYS Telecom Kft., a KÉSZ Építő és Szerelő Zrt., a Solar Energy Systems Kft.(cégcsoport), és a Bonafarm- Bábolna Takarmány Kft.
Végéhez közeledik a jelentkezési lehetőség,
bővebben>>>


ONLINE Üzleti Élet
A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Hírlevele

Szakképzés az EUDRS tükrében 
A Duna menti Kereskedelmi Kamarák Szövetsége (DCCA) 2011. június 10-én rendezi meg a Szakképzés az EUDRS tükrében című konferenciát.
A rendezvény az „EUDRS Duális szakképzés a régióban – szakképzési rendszerek összehangolása, Szakképzési Klaszter létrehozása" projekt stratégiáját

kívánja bemutatni. A konferencia legfőbb célja a Duna-régiós országok szakképzési rendszerének összehangolása, a munkaalapú társadalom megteremtése, mellyel jelentős lépéseket tehetünk a régió versenyképességének növelése érdekében. Tovább>>>

Innoinfo - A tőke és a szolgáltatások szabad áramlásáért
A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara „Innoinfo - A tőke és a szolgáltatások szabad áramlásáért" című pályázatára várja az érdeklődők jelentkezését.
A kiválasztott informatikai cég, a Tigra Informatikai Csoport, a projekt keretén belül összesen 300, háromnyelvű( magyar, szlovák, angol
weboldalt hoz létre ingyenesen a budapesti, illetve besztercebányai kamarai tagvállalatok számára.
Amennyiben Ön is szeretne vállalkozása számára egy ingyenes professzionális honlapot, kérjük, regisztráljon 2011. május 27-ig. Tovább>>>

Kamarai fókuszban a magyar-vietnami kapcsolatok fejlesztése
A két ország közötti gazdasági és oktatási kapcsolatok szervezését és fejlesztését tűzte ki célul a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara, melynek érdekében 2011. május 11-én ünnepélyes keretek között megalakította a Gazdasági Kapcsolatok Vietnammal Szakmai Osztályt. Tovább>>>

Meghívó az Üzleti Tippek országos konferenciára
A K&H és a Piac&Profit közös szervezésében 2011. május 26-án megrendezésre kerül az ÜZLETI TIPPEK című országos konferencia, melyre minden érdeklődőt szerettel várnak a szervezők. A konzultációval egybekötött konferenciára regisztrálni szükséges. Tovább>>>


Meghívó a „Boldog munkavállalók és az üzleti siker” című dialógusra

Minden ember  tehetséges, kiemelkedő teljesítményre képes valamiben. Ha ezt a tevékenységet végzi, az önfeledt boldogságérzés ritkán marad el. Képességei kiteljesednek, s a munka eredménye kimagasló, kiemelkedik az átlagteljesítmények közül. A munka pozitív élményének létrehozása és fenntartása tehát az üzleti siker biztosítéka.
Hogyan érhetjük el, hogy  munkatársaink szeressenek dolgozni? Hogyan segíthetjük elő, hogy a munkavégzés során kialakuljon a flow-élmény? Milyen eszközökkel és módszerekkel lehet a cég vezetői és munkavállalói mentális intelligenciáját fejleszteni? Válsághelyzetben is lehet az emberek optimizmusát, kreativitását, energiaszintjét, rugalmassá­gát, vállalkozói szellemét, motiváltságát fokozni? Melyek a fejlett érzelmi és mentális intelligencia előnyei a munka és a cég eredményességében? Lehet-e személyiség független a boldogság, a kreativitás, az optimizmus, a rugalmasság, a moti­váltság megélése?
Ezekre és még számtalan más kérdésre keressük Önnel együtt a válaszokat a Piac&Profit és a Profil Training rendezte dialóguson.
Jöjjön el Ön is, győződjön meg arról, hogy miért érdemes megismerni személyiségünk kereteit és lehetőségeit!
Várjuk jelentkezését a
Boldog munkavállalók és az üzleti siker
A mentális intelligencia: csodafegyver a válságban című dialógus és tréningre
Helyszín: Budapest, Best Western Hotel Hungaria (Rákóczi út 90.)
Időpont: 2011. június 15.
REGISZTRÁLJON KEDVEZMÉNNYEL A RENDEZVÉNYRE!
10%-os kedvezmény a június 10-ig regisztrálók számára.
Tematika


Zöldtech Hírlevél

Megújuló energaforrásokról mindenkinek 


Manitu Solar

Napelemes rendszerek

A Manitu Solar 10-15 éves gyakorlattal bíró német napelemes cégekkel dolgozik együtt, hogy a legmegbízhatóbb eredményt nyújtsunk. Tovább>>>                             Szélgenerátor