Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2017. július 9., vasárnap

22.368 - Nem lehetséges, hogy Magyarország azon ábrándozzon, hogy továbbra is a keresztény kulturális szokásokra és hagyományokra alapozza a társadalmát!


Feladó: Nemzeti Hírhaló
Dátum: 2017. július 9. 12:49
Tárgy: Nem lehetséges, hogy Magyarország azon ábrándozzon, hogy továbbra is a keresztény kulturális szokásokra és hagyományokra alapozza a társadalmát!
Címzett: Kutasi József <jozsef@kutasi.eu>

NEMZETI HÍRHÁLÓ
hírlevél 2003 telétől
2017 július 09.


"Nem lehetséges, hogy Magyarország azon ábrándozzon, hogy továbbra is a keresztény kulturális szokásokra és hagyományokra alapozza a társadalmát!"
július 08, 2017 magyaridok.hu - utcaemberek.blog

Az Európai Unió állampolgárainak nagy része már hosszú évek óta érzi, hogy "valami nagyon nincs rendben" a nemzetközi szervezettel.

Valami nagyon nem működik. Egyre több ellentmondást lehet felfedezni az Uniós bürokraták hivatalos kommunikációja, valamint a mindenki által érezhető valóság között. Az Unió vezetői által képviselt bevándorlás-politika miatt egyre többen halnak meg, egyre nagyobb (konkrét) életveszély fenyegeti az ártatlan állampolgárokat, miközben vezető politikusok azzal próbálják meg "vigasztalni" az embereket, hogy ezzel a veszéllyel meg kell tanulni együtt élni.

Mindeközben tisztán látható hogy az Unió vezetői nem is akarják megállítani az egyre nagyobb számban beözönlő tömegeket. Ezért az Uniós nemzetek saját hatáskörben, önállóan, határzárral, és más eszközökkel próbálják útját állni az illegális bevándorlásnak. Természetesen ez az "Unió korlátlan urainak" nem tetszik.

Ilyen körülmények között minden józanul gondolkodó Uniós polgárnak fel kell tenni az alapvető kérdést: Kik is valójában az Európai Unió vezetői? Mi az igazi céljuk?

Egy megdöbbentő írás jelent meg, amely erre a kérdésre ad választ.

A Magyar Idők írt arról, hogy az elmúlt hetekben két nagyon befolyásos európai politikus beszélt Európa lehetséges jövőjéről, arról, hogy ők milyen Európát képzelnének el a következő évtizedekben. A két politikus: Wolfgang Schäuble, Németország pénzügyminisztere, illetve Frans Timmermans, az Európai Bizottság alelnöke, tehát olyan emberek, akik valóban befolyásolják, befolyásolni képesek Európa, illetve az Európai Unió jövőjét, és ezzel az Uniós családok és állampolgárok további sorsát.

Fel kell hívnunk az olvasók figyelmét arra a tényre, hogy az alább is olvasható vezetői nyilatkozatok valódi célja jól nyomon követhető azokban a tettekben és intézkedésekben, melyeket eddig az Unió vezetőit jellemezték.

Az igazi cél: a fajok keveredése

Az írásból kiderül, hogy az Európai Uniót megszálló migránsokkal az Uniós politikusoknak a valódi célja az, hogy elősegítsék az arab, muszlim és más fajok keveredését az Európai népekkel.

Timmermans egyszerűen kijelenti, hogy a faji és kulturális keveredés és sokszínűség Európa és az európai nemzetállamok jövője. Ez lesz és punktum. Vagyis itt nem mással állunk szemben, mint vezető európai politikusok ideológiai alapú víziójáról, tervéről, a világ átalakításának nagy, neoliberális-globális kísérletéről.

A következmények beláthatatlanok.

Frans Timmermans kijelenti: Nem lehetséges tehát, hogy mondjuk Lengyelország vagy Magyarország azon ábrándozzon, hogy továbbra is a keresztény kulturális szokásokra és hagyományokra alapozza a társadalmát. Timmermans bántóan és arrogánsan jelenti ki: ilyen jövő nem lesz! Faji és kulturális diverzitás fogja jellemezni az európai országokat.

A tények:

Pillanatnyilag úgy tűnik, hogy néhány korlátlan hatalmú ember (talán háttértámogatással) egyszerűen el akarja törölni azokat a társadalmi és kulturális értékeket, melyeket az Európai nemzetek évszázadok alatt felépítettek.Természetesen a jelenlegi Európai emberekkel együtt. Kijelenthetjük: Ezek az emberek Uniós állampolgárok százmilliói felett akarnak ítéletet mondani.

Véletlen egybeesés?

Kiderült az is, hogy a fajok keveredését pártoló, és elősegítő Schäuble nemrégiben részt vett a Bilderberg-csoport évi rendes összejövetelén Drezdában.



A hivatalos német Ügyvédi Szolgálat (Anwaltschafliche Notdienst) jelenti
"Ami Hamburgban történt a G20 ellenes tüntetéssel szemben, az egy lehetséges polgárháború leveréséhez volt a gyakorlat."

Nem valami törpe államról beszélünk, mint Andora, vagy Luxemburg, hanem az Unió legnagyobb és legerősebb államáról, ahol az elit polgárháborúra készülődik. Ha itt borul a bili, akkor baj van és a gazember elit tudja, hogy kell féljenek, mert bűnözők vezetik az országot és a nép érzi ezt.
A videókon látható erőszakos megnyilvánulások a békés tüntetés leverése után történtek. Ez lenne mindenhol, ha a csöcseléket az állam provokálja. De ezt direkt csinálták, hogy élőben gyakorolhassák a polgárháború leverését.

Ezenkivül az Anwaltschafliche Notdienst még ezt mondja:
Mi a tüntetés előtt felhívtuk a figyelmet, hogy a rendőrség hazudik (Fake News). 6000-1000-es erőszakos tömegekeről beszélt, ami nem volt igaz. A rendőrség a békés tüntetést szétverte, még az Ügyvédi Szolgálat ellen is fellépet. Az hogy több ezer álcázott tüntető volt, nem igaz! És ha lett volna, az sem lehet jogi alapja a tüntetés szétverésére. Az állam nem szabad hazugsággal dolgozzon! Az állam a saját alkotmányát sértette meg, alaptörvégy 8 paragrafusa azt mondja, "békésen lehet tüntetni." A rendőrség nem engedte meg, hogy az ügyvédek a letartóztatokkal beszéljenek. Hihetetlen és felháborító amit a politika követel a tüntetéssel kapcsolatban, hogy vezessék be Németországban a statáriumi törvényeket. (FB)
Kapcsolódó:
Most Kern kancellár akarja büntetni Magyarországot és LengyelországotMost Kern kancellár akarja büntetni Magyarországot és Lengyelországot
(lovasistvan.hu)
Tucatnyi osztrák és Ausztrián kívüli médium számol be arról, hogy (ezúttal) Christian Kern szociáldemokrata kancellár akarja megbüntetni Magyarországot és Lengyelországot. A több nyelven megjelenő, new york-i székhelyű Epoch Times ezzel a címmel ír a hazánk fölött ismét megsuhogtatott osztrák jatagánról: "Európa értékközösség: Kern kancellár Lengyelországot és Magyarországot a menekültválságban nyomás alá akarja helyezni".
A muzulmán migránsok ne asszimilálódjanak!"A muzulmán migránsok ne asszimilálódjanak!" (USA) (lovasistvan.hu)
Linda Sarsour demokratapárti szimpátiájú "progresszív" politikai aktivista, az Arab Amerikai Nők Társaságának korábbi elnöke arra szólította fel az USA-ban élő muzulmánokat, hogy ne illeszkedjenek be az amerikai társadalomba, hanem inkább "járjanak kedvére Allahnak és csakis Allahnak". Beszédét az Észak-Amerikai Iszlám Társaság éves közgyűlésén mondta el. Hangsúlyozta, közösségük első számú feladata önmaguk védelme és nem az, hogy másoknak örömet és elégedettséget szerezzenek.
MIGRÁNSVÁLSÁG A MAGYAR HATÁRT VÉDŐ RENDŐRNŐ SZEMÉVELMigránsválság a magyar határt védő rendőrnő szemével (nethir.com)
A migráns helyzet óta minden nap gyomorideggel várom és olvasom a híreket. Aggódva lesem, amikor hazaér - sápadtan, kimerülten. Nekem a gyermekem. Másnak a testvére, párja, férje, apja. Azt hiszem minden magyar rendőr családja hasonlóan éli meg a ezt az időszakot. Tudván, hogy szolgálatot teljesítenek védtelenül, eszköztelenül. Embert és idegrendszert próbáló helyzetekben helyt állva. Védve, ami védhető és mentve ami menthető. Elnézem a rendőröket lekicsinylő bejegyzéseket és nem értem milyen ala
Nonszensz a férfi és a nő közötti házasság"Nonszensz a férfi és a nő közötti házasság" - Gyomorforgató családellenes konferenciát tartottak a CEU-n (pestisracok.hu)
Ismét kitett magáért a CEU, Soros magánegyeteme a milliárdos spekulánsnak puncsolva a Családok Budapesti Világtalálkozójának apropóján megszervezte a saját ellenkonferenciáját, ami semmi másról nem szólt, minthogy milyen unalmas is a hagyományos apa-anya-gyerek modell. A PestiSrácok.hu is szeretett volna elmenni a rendezvényre, hogy tágítsa ismereteit a témában, azonban a világ legszabadabb és legnyitottabb egyeteme elutasította szerkesztőségünk regisztrációs kérelmét, mondván, nem látnak minket szívesen az eseményen.
Zseniális videó: Orbánék foggal-körömmel védték Soros Györgyöt a MIÉP-tőlZseniális videó: Orbánék foggal-körömmel védték Soros Györgyöt a MIÉP-től (nyugatifeny.hu)
A pazar archív videóból kiderül, hogyan védte meg a Fidesz Soros Györgyöt, és vele együtt saját magát, amikor 1992-ben a MIÉP-es Zacsek Gyula megtámadta a milliárdost Csurka István lapjában. Zacsek cikkének címe "Termeszek rágják a nemzetet, avagy gondolatok a Soros-kurzusról és a Soros birodalomról" volt (milyen ismerős), és abban Orbánt is előrángatta. Így: "Nézzék meg Orbán Viktor szerepét. A Soros Alapítvány évek óra öli bele a pénzt. A választások után főszerepet osztottak rá."
Az összes metrós reklámot Sorosra cserélikAz összes metrós reklámot vigyorgós Sorosra cserélik (index.hu)
Olvasónktól kaptuk a képet, hogy épp cserélik a 3-as metró mozgólépcsője melletti, tengeralattjárók ablakára emlékeztető reklámtáblákat. Azt nem tudjuk, hogy mi volt ott, de azt igen, hogy mi lett a helyükön. Igen, ki más is, mint Emmanuel Goldstein Soros "nem a származása a baj" György.
Nem lacafacázik Izrael budapesti helytartója: felszólítja a kormányt a Soros-plakátok miattNem lacafacázik Izrael budapesti helytartója: felszólítja a kormányt a Soros-plakátok miatt (kuruc.info)
Yossi Amrani izraeli nagykövet néhány napja még úgy nyilatkozott, hogy nem tartja antiszemita megnyilvánulásnak a magyar kormányfő "sorozását". Aztán eltelt egy kis idő, s Heisler András magyarországi zsidóvezér levelet írt Orbán Viktornak, kérve a Soros-plakátok eltávolítását. Orbán válaszolt is, levelében nem ígért semmit, inkább támogatást kért a Heisler-féle zsidóktól. A kormányfő levelét tegnap késő este közölték a hírportálok. S mi történt ma, sabbatkor? Kora délután az alábbi közleményt adta ki a hazánkban dirigáló izraeli nagykövet.
Bokros Lajos: Soros György az egyik legnagyobb magyarBokros Lajos: Soros György az egyik legnagyobb magyar (888.hu)
Ritkán lát olyat az ember, hogy egy politikus karateröngyilkolásba kezd. Bokros Lajosnak ezen a héten ez is sikerült és művére pénteken helyezte fel a koronát. Egy Soros Györgynek írt nyílt levelet jelentetett meg az Élet és Irodalom című lap online hasábjain, amelynek alcíme: Nyílt levél Soros Györgynek, az egyik legnagyobb magyarnak. Sorost sikerült gróf Széchenyi Istvánhoz hasonlítani. Gratulálunk Bokrosnak, aki megnyerte a főnyereményt: önerőből lett politikai értelemben vett hulla.
Orbán válasza a Mazsihisz-nekOrbán válasza a Mazsihisz-nek: "Önöktől azért egy kis segítség jól jönne..." (a-znewsonline.com)
Az illegális migráció egyértelműen nemzetbiztonsági kérdés. Aki Magyarország biztonságára tör, azzal szemben származásra, vallási hovatartozásra, vagyoni állapotra tekintet nélkül érvényesítik a magyar állam politikai és jogi erejét - szögezi le Orbán Viktor a Heisler András Mazsihisz-elnöknek írt levélben. A levélben a kormányfő a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) elnökének levelére reagált, amelyben Heisler András a "sorosozó" kampány leállítását kérte Orbán Viktortól, mert szerinte a kampány alkalmas kontrollálatlan, többi között antiszemita indulatok keltésére.
Budaházy: Nem szabad engednünk, hogy hazánk is Nyugat-Európa sorsára jusson!Budaházy: Nem szabad engednünk, hogy hazánk is Nyugat-Európa sorsára jusson! (utcaemberek.blog)
Hazafiak, honleányok, jóérzésű magyar emberek! Július 4. a dicsőséges 907-es Pozsonyi csata emléknapja. 1110 évvel ezelőtt ekkor alapoztuk meg az egyesült nyugat-európai seregek legyőzésével európai nagyhatalmi státuszunkat. 14 évvel ezelőtt, 2003-ban én kezdtem el néhány hagyományőrző barátommal megemlékező rendezvényeket rendezni Budapest szívében e jeles esemény kapcsán. Örvendetes, hogy ma már sokfelé tartanak ennek tiszteletére megemlékezéseket, bár a sajtóban éppen csak elvétve van róla szó. De július 4-én zártuk le 2002-ben két tucat hazafival a szavazatok újraszámlálásának kiköveteléséért az Erzsébet hidat is.
Kevesen tudják, hogy a cenzúra Németországban teljesen hivatalosKevesen tudják, hogy a cenzúra Németországban teljesen hivatalos (freiewelt.net)
A "disztermi beszédek" része az állítólagos náci veszély leküzdésére. Az állam megbizott egy céget, a Correctiv-et, akik a közösségi oldalakat levadásszák és szerződésük van a Facebokkal, hogy ez a posztokat eltávolítsa. Ezt a céget a Soros alapítványa 100 000 euróval támogatta. És most miután a lehallgatási törvény életbe lépett, semmi akadálya annak, hogy bárkit bírósági határozat nélkül lehallgassanak. Ez maga a diktatúra
.