Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2017. november 3., péntek

22.543 - ​Nemzeti Hírhaló: Magyarul sem tudtak, pénzért mégis megkapták az állampolgárságot > ​ 2017. november 3. 11:03


Feladó:
​​
​​
Nemzeti Hírhaló
 
Dátum:
​​
2017. november 3. 11:03
Tárgy: [Lapszemle] November 4-én indul az antifák Trump-kormány döntő országos lázadása
Címzett: Kutasi József <jozsef@kutasi.eu>


2017 november 03.
99Húszmillió!   Locations of visitors to this page   PayPal
Magyarul sem tudtak, pénzért mégis megkapták az állampolgárságot
2017. 11. 02. alfahir.hu

A Nemzeti Védelmi Szolgálat feljelentésére indult bűnügynek összesen 16 vádlottja van; a honosítási kérelmeket intéző két kormánytisztviselő, a közvetítők és a kérelmeket benyújtó külföldi állampolgárok, olvasható az Ügyészség honlapján.

Egy péceli és egy budapesti nő kormánytisztviselőként dolgozott a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal egyik budapesti kirendeltségén, feladataik közé tartozotta honosítási kérelmek átvétele és nyilvántartási rendszerben való rögzítése is.
2014 januárja és 2015 márciusa között olyan külföldi állampolgárok egyszerűsített honosítási kérelmeit is befogadtál, akik a magyar nyelvet nem értették és nem beszélték, ezáltal a törvényi feltételeknek nem feleltek meg.
A vádlottak azért igazolták valótlanul a magyar nyelv ismeretét - az elsőrendű vádlott két esetben anyagi ellenszolgáltatásért cserébe -, hogy ezek a külföldi állampolgárok jogosulatlanul megszerezhessék a magyar állampolgárságot.
Három vádlott társuk közvetítői szerepet töltött be, az elsőrendű vádlotton keresztül ők intézték a külföldieknek a magyar állampolgárságot.
Két esetben a közvetítők pénzt is kértek az állampolgárság intézéséért a külföldi személyektől, akikkel egyidejűleg közölték azt is, hogy a vesztegetési pénz egy részét az állampolgársági ügyintéző - az elsőrendű vádlott - kapja.

A rendőrök az elsőrendű vádlottat 2015. március 18-án egy pénzátadás alkalmával tettenérték és elfogták.

A másodrendű vádlott - azért, hogy a társával szemben indult büntetőeljárást meghiúsítsa - másnap reggel munkakezdéskor az iratmegsemmisítőben több, az elsőrendű vádlott által intézett honosítási kérelemmel kapcsolatos okiratot megsemmisített.
A vádlottak a vád szerint összesen 10 külföldi - köztük szerb, ukrán és orosz - állampolgár egyszerűsített honosítási ügyében jártak el jogellenesen.
A Fővárosi Főügyészség az ügyben több rendbeli hivatali visszaélés, valamint hivatali vesztegetés bűntette és más bűncselekmények miatt nyújtott be vádiratot az illetékes bíróságra.
Kapcsolódó:
A választás után újraindulhat a letelepedésikötvény-bizniszA választás után újraindulhat a letelepedésikötvény-biznisz (24.hu)
A kötvényvásárlók semmiféle befektetést nem hoztak Magyarországra, ellenben azt se nézi az állam, hogy a befizetett pénz nem bűncselekményből származik-e. Ha a jelenlegi kormány megnyeri a választást, újra megnyitja a letelepedési kötvény-bizniszt - vélekedett a Transparency International Magyarország jogi igazgatója, Ligeti Miklós a Népszavában. Hétfőn délben tartanak tájékoztatót a parlament költségvetési bizottságában a letelepedési kötvényekről. A téma előterjesztői Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter, Pintér Sándor belügyminiszter, Balogh László, az Államadósság Kezelő Központ Zrt. igazgatóságának elnöke és Barcza György János, az ÁKK vezérigazgatója.
Tízmilliárdos üzlet verseny nélkülTízmilliárdos üzlet verseny nélkül (mno.hu)
A letelepedési kötvényeket értékesítő, összességében több tíz milliárdos hasznot húzó cégeket meghívás alapján választ-hatták ki, lévén nem található olyan irat, ami bizonyítaná, hogy pályázatot hirdetett volna az Országgyűlés gazdasági bizottsága e tárgyban. Letelepedési kötvényekkel kapcsolatban ma már csak közérdekű adatigényléssel lehet némi információhoz jutni. Sem nyílt, sem zárt pályázatot nem hirdethetett meg az Országgyűlés gazdasági és informatikai bizottsága a letelepedési magyar államkötények értékesítésére kiszemelt közvetítővállalkozások esetében.
Őfelsége tanácsadója, Döbröginek fölhajtója! És scientológus!Szcientológus-botrány: a letelepedésikötvény-bizniszig vezetnek a szálak (balrad.ru)
Bő egy éve tártuk fel ugyanitt, hogy az Orbán-kormány által akkor még ezerrel futtatott letelepedésikötvény-bizniszből jókora szeletet hasított ki egy szcientológus kötődésű üzletasszony. Szabó J. Kinga annak a European Bond Program Management Consultancy nevű cégnek az ügyvezetője, amelyen keresztül az Arton Capital Kft. az Egyesült Arab Emírségekben szerződött a pénzes külföldiekkel. (Aki 300 ezer euróért erre a célra kibocsátott magyar államkötvényt vásárol, letelepedési engedélyt kap hazánkban, illetve a magyar hatóságok által kiállított dokumentummal szabadon mozoghat a schengeni övezetben.)
Orbán államtitkára szerint 800 ezerrel csökkent a szegények számaOrbán államtitkára szerint 800 ezerrel csökkent a szegények száma (sztarklikk.hu)
Varga László MSZP-s képviselő az Országgyűlés hétfői ülésnapján arról beszélt, hogy a mélyszegénység egyre nagyobb méreteket ölt, miközben az érintettek szerinte egyre kevésbé számíthatnak az államra. Varga kijelentette: a többséget a közfoglalkoztatás inkább akadályozza a munkakeresésben, miközben az ott megkeresett bér messze elmarad a létminimumtól. Közölte: pártja azt kívánja elérni, hogy mindenkinek legyen lehetősége tanulni, és megélni a keresetéből. Bírálta a tankötelezettség korhatárának leszállítását.
Tömegek mondanak fel a magyar munkahelyeken - Elvadult a helyzetTömegek mondanak fel a magyar munkahelyeken - Elvadult a helyzet (napi.hu)
Egy hatalmas méretű mozgékony-képlékeny tömeg alakult ki a magyar munkaerőpiacon amiatt, hogy dolgozók tízezrei folytonosan vándorolnak a munkahelyek között. Ma már az ipari termelővállalatoknál is úgy vélekednek, hogy a legolcsóbb munkaerő-toborzást a megtartás jelenti. A helyzet senkinek sem jó: újabb és újabb bérfeszültséghez, felmondásokhoz, túlórákhoz vezet.
Megint a kivételezettek járnak jól?Megint a kivételezettek járnak jól? (mno.hu)
Egyre több 3-8 millió között szóródó jövedelmet fizetnek ki a sportolóknak és vezetőiknek a TAO-ból (Társasági adóból az államkassza helyett sportra, stadionépítésekre már nemcsak itthon, hanem külföldön is - átirányított milliárdok, és ez nem elég. Szinte adómentessé is fogják tenni nekik a jövedelmeket is. Akiknek hatalmas adóteher nyomja a vállát, azok a jövedelemhez alig jutó értéket előállító, általában minimálbéren tengődők. Nálunk a 120 ezer körüli minimálbérből is, és a havi ötmilliósból is 15 százalékkal adóznak az emberek... Ez is hozzájárul ahhoz, hogy egyre növekszik az államadósság!
Csányi szalámigyára cserbenhagyta a sertéstartókat - Bíróság elé kerültekCsányi szalámigyára cserbenhagyta a sertéstartókat - Bíróság elé kerültek (nepszava.hu)
Fizetésképtelenné vált két sertéstenyésztő cég tíz éve, de ott, akkor más sem tudott volna okosabbat tenni, mint tovább etetni a jószágokat - állapította meg a Szegedi Járásbíróság. Az ítélet szerint az ügyvezetők nem követtek el csődbűntettet. A Bedit-Pig Kft. és a Beneti-Pig Kft. 2005-től és 2006-tól működött, nem egészen két évig. Amikor felszámolásukat elrendelte a bíróság, 121 millióval, illetve 725 millióval tartoztak, például a takarmány, a gyógyszerek árával. A vádirat szerint az 58 éves N. E. P. és a 44 éves L. Á. csődbűntettet követett el, mert még akkor is folytatták a gazdálkodást, amikor már esély sem volt arra, hogy kifizessék a tartozásokat.
Az hány család? Hat év alatt 15 ezer bolt zárt be MagyarországonAz hány család? Hat év alatt 15 ezer bolt zárt be Magyarországon (hvg.hu)
A nemzeti dohányboltok létrehozása, az online pénztárgéprendszer kialakítása, valamint a 2015 márciusában bevezetett (majd visszavont) vasárnapi nyitvatartás tilalma is "segített" hazavágni a szektort. A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) héten közzétett tanulmánya szerint az igazi vesztesek a kisebb üzletek voltak.
Orbán Viktor: Keresztény értékeket követni igyekvő kormányzásra van szükségOrbán Viktor: Keresztény értékeket követni igyekvő kormányzásra van szükség (origo.hu)
Magyarországnak a keresztényellenes, internacionalista erők kormányzása után egy keresztény értékeket követni igyekvő kormányzásra van szüksége - mondta Orbán Viktor miniszterelnök kedden a reformáció kezdetének 500. évfordulója alkalmából tartott nemzeti megemlékezésen, a Papp László Budapest Sportarénában.
ORBÁN VIKTOR AZÉRT NEM VÁLLAL VITÁT, MERT SENKI NEM MÉLTÓ RÁOrbán Viktor azért nem vállal vitát, mert senki nem méltó rá (alfahir.hu)
A Fidesz egyik prominense semmilyen körülmények között nem javasolna miniszterelnök-jelölti vitát, mert Orbán Viktornak nincs kihívója, ezért értelmetlen lenne. A magas rangú politikus egy zártkörű októberi rendezvényen beszélt erről. Érvelése szerint csak akkor lenne létjogosultsága a miniszterelnök-jelölti vitának, ha két, közel azonos szinten álló néppárt lenne az országban, ez a helyzet most nem áll fenn. "Senki nem szolgálta meg belpolitikai teljesítményével, hogy a hivatalban lévő miniszterelnök kiálljon vele vitázni"
Iványi: Orbán nem Isten kegyelméből, hanem a türelméből lehet kormányonIványi: Orbán nem Isten kegyelméből, hanem a türelméből lehet kormányon (hirtv.hu)
Nem Isten kegyelméből, hanem Isten türelméből lehet Orbán Viktor kormányon - fogalmazott Egyenesen című műsorunkban Iványi Gábor lelkész. Ezzel a miniszterelnök nyilatkozatára utalt, amelyben Orbán Viktor azt mondta, hogy nem a véletlen műve, hanem Isten kegyelme a kormányzása. Iványi Gábor szerint Isten soha nem hatalmaz fel senkit arra, hogy embereket elnyomjon, sanyargasson, jogaikat megvonja, vagy szegénységben tartsa őket, mint ahogyan ez ma Magyarországon van.
Orbán: nem szégyen egy cigány embertől bocsánatot kérniOrbán: nem szégyen egy cigány embertől bocsánatot kérni (sztarklikk.hu)
A Jobbik szóvivője, Mirkóczki Ádám Farkas Flóriánról, Orbán Viktor romaügyi megbízottjáról kérdezte a kormányfőt a hétfői parlament ülésén, akivel a kormány nevében az emberi erőforrások minisztere a hétvégén együttműködési nyilatkozatot írt alá. "Azt állította Balog Zoltán, az ön minisztere, és nyilvánvalóan a kormány tagjaként a kormány nevében, hogy végre egy hiteles, botránymentes vezetőt lehet köszönteni Farkas Flóriánt személyében. Azt is állította ezek szerint tehát, hogy nem botrány az önök kormányának, ha valaki felelőssége alatt közel másfél milliárd forint tűnik el a Híd a munka világába program keretében..."
Fidesz: 2018 a külhoni magyar családok éve leszFidesz: 2018 a külhoni magyar családok éve lesz (sztarklikk.hu)
A külhoni magyar családok éve lesz 2018 - mondta Szilágyi Péter nemzetpolitikáért felelős helyettes államtitkár csütörtök reggel az M1 aktuális csatornán. A helyettes államtitkár elmondta, a kormány jövőre a családokat helyezi középpontba, és az államtitkárság ehhez csatlakozva a külhoni magyar családoknak szenteli 2018-at. Jövőre minden olyan téma fókuszba kerülhet, ami a családokat érintheti: oktatás, foglalkoztatás, munkahelyteremtés.
Rengeteg pénzt kapott Sorostól a Fidesz és személyesen OrbánRengeteg pénzt kapott Sorostól a Fidesz és személyesen Orbán (mno.hu)
Többször írtunk már mi is arról, hogy a nagyobbik kormánypárt prominensei vagy a Fideszhez közel állónak mondható emberek közül hányan és kik profitáltak Soros György és alapítványa ténykedéséből. Közéjük sorolható Orbán Viktor, Lázár János, de például Schmidt Mária vagy Habony Árpád is. A Magyar Narancs most viszont azt is összeszedte, hogy pontosan mennyit köszönhet a párt a milliárdos befektető filantróp tevékenységének.
Valami nem stimmel a Fidesz toronymagas fölényével!Valami nem stimmel a Fidesz toronymagas fölényével! (zsurpubi.hu)
Tegnap az összes vezető orgánum szalagcímben hozta, hogy a Fidesz támogatottsága 2011 óta újra 40% felett van. A Medián felmérése szerint egész pontosan a megkérdezettek 44%-a gondolja úgy, hogy jó irányba mennek a dolgok hazánkban. Ez nem lehet igaz. Hát mi a fene folyik ebben az országban? Kik ülnek a nyakunkon, és kiket mozgatnak? Hát tényleg ennyire sötétek, hülyék, birkák, megvezethetőek, mindenbe beleszaróak az emberek? Igen, ezt gondoltam. Meg még azt is, hogy szedem a sátorfámat, batyumba a családomat, s húzok el innen.
Rejtélyes körülmények közt vittek ki hárommilliárd forintot az országbólRejtélyes körülmények közt vittek ki hárommilliárd forintot az országból (civilhetes.net)
Pénzmosási ügyben nyomoz a milánói ügyészség, a temérdek pénzt egy budapesti számláról vették ki és magánrepülővel vitték Olaszországba. Egy Magyarországot is érintő pénzmosási ügyben nyomoz a milánói ügyészség. A hatóságok 2013. december 18-án fogtak gyanút, amikor a milánói Linate repülőtérre egy magángép érkezett Magyarországról, rajta egy magyar és egy orosz állampolgárral. A két utas a repülőtér vámhivatalánál bejelentette, hogy több mint hárommilliárd forintnak megfelelő összeg van náluk készpénzben, amit egy magyar bankból vettek fel és egy olaszországi ingatlanügylethez kellett.
Nagy baj van abban az országban, ahol a lopást a törvény rangjára emelikDemján: "Nagy baj van abban az országban, ahol a lopást a törvény rangjára emelik" (hvg.hu)
A takarékszövetkezeti szektor vagyonát elvették, kisajátították - mondta Demján Sándor, az Országos Takarékszövetkezeti Szövetség elnöke, aki azt ígérte: mindent megtesznek azért, hogy az eredeti állapot visszaálljon a szektorban. A Miniszerelnökség szerint képtelenek Demján vádjai, a rendszer átalakításának szükségességét a mostani változások legnagyobb kritikusai, így az OTSZ vezetői is elismerték.

November 4-én indul az antifák Trump-kormány döntő országos lázadása
Lovas István 2017. november 2. lovasistvan.hu

A Washington Post szerkesztőségének reggeli kör-emailje szerint tegnap kétnapos látogatásra érkezett Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök Londonba a zsidók számára Palesztinában otthont nyújtó Balfour nyilatkozat századik évfordulójára. Netanjahu ma kétszer találkozik Theresa May miniszterelnökkel, aki az első, nyilvános találkozón várhatóan hajba kap az izraeli miniszterelnökkel, amiért Tel Aviv az Iránnal kötött nemzetközi nukleáris megállapodás ellen van. Jeremy Corbyn, a Munkáspárt vezetője nem hajlandó részt venni a Cionista Világszövetség akkori elnökének, Lord Rothschildnak címzett Balfour nyilatkozat megünneplésére rendezett vacsorán, ahol a két ország vezetője jelen lesz, mert kifogásolja, hogy Izrael súlyosan megsérti a palesztinok jogait az általa megszállt területeken, miközben a száz éve kiadott nyilatkozat kifejezett garanciát ad a palesztinoknak jogaik tiszteletben tartására. A nem sajtónyilvános vacsorát a 100 évvel ezelőtti nyilatkozatot a brit kormá ny nevéb en aláíró Lord Balfour azonos nevű leszármazottja, és Lord Rothschild, a nyilatkozat azonos nevű címzettjének leszármazottja rendezi.

Ali Hamenei, Irán legfőbb vezetője Vlagyimir Putyin orosz elnökkel történt tegnapi találkozóján méltatta a két ország együttműködését a Szíriában a kormány ellen harcoló terroristák ellen és kijelentette, hogy az amerikaiak által vezetett koalíció ottani veresége "tagadhatatlan valóság", de ugyanakkor Washington továbbra is gerjeszti a szíriai dzsihadisták terrorcselekményeit. Hozzátette, Oroszország fontos szereplője lett a nyugat-ázsiai események alakításának. Elmondta azt is, hogy a szíriai népnek kell lennie a végső döntnöknek az ország ügyeit illetően. Putyin elnök elmondta, Irán és Oroszország stratégiai partnerek, akik növelni fogják kapcsolataikat az energia, a modern technológia, a mezőgazdaság, valamint az olaj- és földgáz projektek terén, majd méltatta a két ország együttműködését a terrorizmus elleni háborúban és kiállt az Iránnal kötött nemzetközi atommegállapodás fenntartása mellett, jelenti az iráni PressTV.

A New York Times tegnap teljes oldalas, a "Trump-rezsim" megdöntésére irányuló tiltakozásra buzdító hirdetést közöl. A tüntetéseket november 4-től kezdődően addig tartják éjjel-nappal Amerika-szerte, ameddig a kormányt nem hajtják el a hatalomból, ígérik a hirdetést feladó antifasiszták. A hirdetést a George Soros által finanszírozott "Utasítsd vissza a fasizmust" nevű szervezet adta fel, számol be a hirdetésről a jobboldali amerikai Infowars hírportál.
Kapcsolódó:
Már küszöbön az európai polgárháborúMár küszöbön az európai polgárháború: több helyen tömegverekedések törnek ki az őslakosok és a bevándorlók között! (napimigrans.info)
Egyre inkább érzékelhetők a feszültségek az európaiak, és az Európa szöveteit belülről bomlasztó párhuzamos társadalmak között. egyre több elemző szerint ennek az lesz a vége, hogy Európa lángokban fog állni! Hamarosan földi pokollá válhat Európa. Hamarosan minden lángokban állhat. És hamarosan Európának meg kell majd vívnia a saját függetlenségét, a migráció és az iszlám fenyegetéssel szemben. Ha elbukunk, akkor az Európai nagy kalifátus a nyugati világ sóval behintett halmain fog létrejönni.
Németország hamarosan migráns állammá válhat?Németország hamarosan migráns állammá válhat? A 6 éven aluliak 42%-a nem igazi német! (avilagtitkai.com)
Döbbenetes statisztikák, vészjósló európai jövő minden tagország számára. Demográfiai katasztrófa fenyeget? Merkel ezzel végleg kigolyózta saját hazáját? Megdöbbentőek a friss mikor népszámlálási adatok Németországban. Az egykoron szépreményű szuperhatalom napjai megvannak számlálva? Nagyon úgy tűnik, ugyanis gyakorlatilag néhány éven, legjobb esetben is 10 éven belül fordulhat a népesség aránya, és demográfiai katasztrófa következhet be.
Összecsapás! Kitört a migráns-olasz háború Szardínia szigetén.Összecsapás! Kitört a migráns-olasz háború Szardínia szigetén. Sok a sebesült! (hungaryexpres.com)
Hatalmas verekedés volt a helyiek és a migránsok között Szardínián. Több tucat ember verekedett össz a szardíniai Sassari városában . A rendőrségi beszámolók szerint a hétvégi támadás egy bosszútámadás volt a migránsoktól. Összesen negyvenen verekedtek össze szombat este a szardíniai Sassari városában a Dettori téren. A L'Union Sarda helyi lap szerint húsz olasz fiatalt támadtak meg a migránsok azért, mert egyikük visszaérve a menekültszállóra azt állította, hogy megverték.

Izrael megtámadta Szíriát
Bácskai Balázs 2017. november 2. 888.hu

Az izraeli légierő a szíriai hadsereg állásait támadta Homsz és Damaszkusz környékén szerdán - írta a libanoni Ad-Dijar című napilap.
Az újság szerint legalább négy célpontot vettek célba. A nyugat-szíriai Homsz egyik ipari övezetében egy lőszerraktárt értek csapások. A rakétákat feltehetőleg még libanoni terület felett indították. A szíriai hadsereg veszteségeiről nem érkezett jelentés - írja az MTI.
Korábban az izraeli harci gépek Szíria déli területeinél, valamint a Bekaa-völgyben jelentek meg, alacsony magasságban, a Libanon hegység gerincétől keletre, a libanoni-szíriai határnál. Szemtanúk Baalbek várostól északra hatalmas dörrenésekről számoltak be. Az Ad-Dijar értesülése szerint a szíriai légvédelem rakétákkal válaszolt a támadásra

Az Emberi Jogok Szíriai Megfigyelő Központja (OSDH) nevű, kiterjedt szíriai aktivistahálózattal rendelkező emigráns civil szervezet arról számolt be, hogy az izraeli légierő Homsztól délre egy gyárat támadott. A szíriai kormányhadsereggel szövetségben harcoló fegyveresek egyik parancsnoka szerint egy rézfeldolgozó üzemet ért találat.
Az izraeli hadsereg szóvivője nem kommentálta a történteket, csupán annyit közölt, hogy gépeik biztonságban visszatértek küldetésükből. Elmondta ugyanakkor, hogy a szíriai hadsereg, valamint a vele szövetséges, Irán-barát Hezbollah szervezet egy járműoszlopára mértek csapást.
Két hete Mohammed Bakeri iráni vezérkari főnök a szíriai fővárosban, Damaszkuszban tett látogatása során óva intette Izraelt Szíria légterének és területének megsértésétől.
A múlt hónapban Szíriából indított lövedékek csapódtak be Izraelben, aminek következtében egyes városokban megszólaltak a légiriadót jelző szirénák. Izrael ekkor közölte, hogy nem hagyja megtorlatlanul az ilyen eseteket.



Bejutáson van a DK!
Ma publikált felmérés szerint az összlakossag 5%-a rajuk szavazna! Minden egyéb adat szerint magasabb a bejutasi esélyük!

Sokan vannak a patkány fajtársai az országban. Deák Ferenc beengedte őket. 1867-től 1910-ig több mint egy millió vándorolt ránk. Szétszedték az országunkat és Párhuzamos Társadalmat (PT) alapítottak, majd ez később, átvette az ország irányítását. Belepusztul ebbe a magyar nemzet, mert a petrodolláros HattérHatalom (HH) áll mögöttük!
Nyugaton hatalmas ellenállás kezd kibontakozni a muzulmán PT-ak ellen. Mi a magyarság vezetését átvevő zsidó PT-at annyira toleráljuk, hogy ezek -mivel pofátlanok- elkezdték biztonsági okokból mégis a cigány PT-at kialakítani és ellenünk hergelni.
Mivel az országunkat ők iranyítják ezért a cigányságot szubkultúrában tartva, szociális segélyt a gyermekek száma után juttatva nekik, demográfiai robbanást idéztek elő a cigányság körében!
Egy generáción belül a magyarság kisebbségbe kerül saját hazájában! (Facebook)

Kapcsolódó:
Vajon Roger Waters békeaktivista vagy antiszemita?Vajon Roger Waters békeaktivista vagy antiszemita? (lovasistvan.hu)
Új "dokumentumfilmben" mennek neki a legendás Roger Watersnek, a Pink Floyd együttes volt frontemberének. A téma: Izrael kulturális bojkottja, amire művésztársait is ösztönzi Roger Waters. Waters minden idők néhány legnagyobb dalának szerzője.
Soros - A nemzetállamok felelősek a történelem szörnyűségeiértSoros - A nemzetállamok felelősek a történelem szörnyűségeiért (nemzetunk.hu)
Soros György szerint a 20. századi szörnyűségekért a nemzetállamok a felelősek, ezért üdvözlendő minden, ami rombolja őket. A szakértő szerint a nyílt társadalom eszméje nem valósult meg, ehelyett párhuzamos társadalmak, a szegregáció, valamint a társadalmi, kulturális, gazdasági konfliktusok a jellemzőek.
Nyolc katalán minisztert tartóztattak le, elfogatóparancs Puigdemont ellenNyolc katalán minisztert tartóztattak le, elfogatóparancs Puigdemont ellen (mno.hu)
A spanyol főállamügyész európai elfogatóparancs kibocsátását kérte Carles Puigdemont katalán elnök és négy más vezető ellen, akik részt vettek a Madrid által illegálisnak nyilvánított függetlenségi népszavazás szervezésében. Mind az öten elmulasztották a megjelenést egy meghallgatáson a spanyol legfelső bíróság előtt, ahol lázadás, zendülés és közpénzekkel visszaélés miatt emeltek vádat ellenük. A bíróság várhatóan pénteken dönt az elfogatóparancs kiadásáról.
Burundi az első ország, amely otthagyta a Nemzetközi Büntető BíróságotBurundi az első ország, amely otthagyta a Nemzetközi Büntető Bíróságot (lovasistvan.hu)
E bíróság Pierre Nkurunzinza burundi elnök (a fotón) állítólagos háborús bűnei miatt akart ellene eljárást indítani. Burundi döntése bírálói szerint ez a "büntetlenség elleni harcban" visszalépést jelent. Afrikai országok közös panasza, hogy a náluk sokkal súlyosabb háborús bűnöket elkövető amerikai és például brit politikusok ellen e bíróság soha nem emel vádat.
Zsirinovszkij: Eljött az idő, hogy Magyarország visszavegye Kárpátalját!Zsirinovszkij: Eljött az idő, hogy Magyarország visszavegye Kárpátalját! (harcunk.info)
Zsirinovszkij kimondta, hogy Nyugat-Ukrajna nem ukrán föld. "Lvov, Luck, Tarnopol, Ivano-Frankovszk történelmileg Lengyelországhoz tartoznak és tartozik. Kárpátalja magyar földhöz tartozik. Ungváron mindenki magyarul vagy oroszul beszél, semmi közük Ukrajnához" - nyilatkozta a politikus. Zsirinovszkij úgy gondolja, hogy Ukrajnához tartozó terület csak Kijev, Csernyigov, Poltava, Vinnyica, Kremencsug, Kirovograd körzete.
PALKOVICS ÁLLAMTITKÁR IZRAELBEN TÁRGYALT A JÖVŐNKRŐLPalkovics államtitkár Izraelben tárgyalt a jövőnkről (alfahir.hu)
A világ egyik vezető innovációs központjának számító Izrael kormányzati, egyetemi és vállalati vezetőivel tárgyalt az együttműködés lehetőségeiről a kutatás-fejlesztés, biotechnológia, önvezető autók, mesterséges intelligencia, kiberbiztonság és lézerfizika területein Palkovics László, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) oktatásért felelős államtitkára. Orbán Viktor miniszterelnök és Benjámin Netanjahu izraeli kormányfő nyári találkozójukon határozták el, hogy mélyebb együttműködést kell kialakítani a két ország között az innováció terén. Az ebben rejlő lehetőségek feltérképezése és az együttműködés főbb irányainak meghatározása érdekében látogatott Izraelbe az Emmi államtitkára.


Ősrégi tibeti titok, amiről hallgat világ! Ez sok mindent megmagyaráz!
május 4, 2017 netextra.hu - maivalosag.com

Egy tibeti barátja, akivel korábban együtt tanult az oxfordi orvostudományi egyetemen, mintegy húsz évvel ezelőtt meghívta őt, hogy egy súlyosan beteg tibeti főpap egészségének a helyreállításában segédkezzék

Buzgó és sikeres munkájának jutalmául beavatták őt egy olyan ősrégi tibeti titokba, amely egészen más megvilágításba helyezi azt az évezredekkel ezelőtti kőkultúrát, amelynek olyan csodálatos és érthetetlen maradványai találhatók a világ számos részén, mint amilyenek az egyiptomi piramisok, a Stonehenge, a kőkörök, a menhirek és a dolmenek, hogy csak néhány ismert példát említsek.
Egy szép napon barátja elvitte őt egy, a kolostoruktól nem túl messzire lévő lejtős völgybe, amelynek egyik oldalát égbe törő sziklafal határolta. Annak egyik részén, mintegy 250 méter magasságban a falon egy olyan lyukat fedezett fel, amely egy barlang bejáratának látszott. A feltételezett barlangbejárat előtt egy sziklapárkány volt látható, amelynek a szélén a szerzetesek egy kőfalat emeltek.
A párkányt csak felülről, a sziklafal tetejéről lehetett megközelíteni. A barátok minden munkanap kezdetén onnan ereszkedtek le a párkányra, kötelek segítségével A rét közepén Dr. Jarl egy hatalmas kőtömbre figyelt fel, amelyet teljesen simára csiszoltak, és amelynek a közepén egy tálszerű bemélyedés volt. E bemélyedésnek az átmérője egy méter lehetett a mélysége pedig 15 centiméter.
A mezőn dolgozó szerzetesek jakok segítségével nagy kőkockát vontattak a fekvő kőtömbhöz, és a kockát a tálba helyezték. A kőkocka egy méter széles és másfél méter hosszú volt. Amikor ezzel elkészültek, barátok sora gyülekezett össze a kőkocka körül, és kilencven fokos ívben, pontosan hatvanhárom méter távolságban a kőtömbtől 19 hangszert helyeztek el. E hangszerek közül 13 dob volt és 6 pedig tibeti trombita. A dobok különböző nagyságúak voltak, lefelé nyitottak.
Minden egyes hangszer mögött egy sor barát sorakozott fel libasorban. A legkisebbik dobnál lévő szerzetesek adták meg a jelet a kezdésre. Ekkor égtelen zenebona kezdődött. Döngtek a dobok, harsogtak a trombiták, és a felsorakozott barátok valami szent éneket kántáltak eszelősen. Mintegy négy percig nem történt semmi. Ezután azonban - ahogy a dobálás egyre jobban felgyorsult és a "zene" egyre intenzívebb lett - a hatalmas kőkocka elkezdett himbálózni és inogni, majdfelemelkedett a levegőbe és egyre nagyobb sebességgel felrepült a 250 méter magasban lévő párkányra.
Három percnyi röpülés után már meg is érkezett. Egy óra leforgása alatt a barátok öt-hat kőkockát is a magasba emeltek ily módon. Mindegyik ötszáz méteres parabolikus pályán jutott el , a 250 méter magasban lévő "rendeltetési helyére. A "bűvölés" ideje alatt előfordult, hogy egyik-másik kőkocka széthasadt. Ilyenkor egy, másik, ép kővel helyettesítették. Dr. Jarl már korábban is hallott erről az eljárásról.
Olyan Tibet kutatók, mint Linaver, Spalding és Huc már részletesen írtak róla, de saját szemükkel egyik sem látott ilyen eseményt. Dr. Jarl volt az első európai, akinek módot nyújtottak arra, hogy a szent aktust megszemlélhesse. A svéd orvos eleinte. arra gyanakodott, hogy tömeghipnózis hatása alatt képzelődik, és ezért az eseményekről filmet készíttett. Nos, a film pontosan azt örökítette meg, amit látott, tehát az események a valóságban is megtörténtek.
Amikor Dr. Jarl a filmet bemutatta annak az angol tudományos társaságnak, amely a kutatásait korábban is mindig támogatta, prezentációjával óriási port vert fel. A bemutató után a filmtekercset elkobozták tőle. Ez egyáltalán nem csoda - írja Cathie a már többször említett könyvében - ,mert a pontos mérési adatok alapján igen fontos térgeometriai számítások végezhetők.

A tibetiek tehát ismerték az anyag és a tér valódi szerkezetét. Feltehető persze, hogy a titkot csak a legbeavatottabbak tudták, és az egyszerű szerzetesek csak végrehajtották a feladatokat úgy, ahogyan azokat nekik a feletteseik előírták. Nyilvánvaló, hogy szent énekek helyett bármit kántálhattak volna, hiszen azok a harmonikus frekvenciák voltak a lényegesek az eljárásban, amelyek a térszerkezet bizonyos paramétereivel harmonizáltak. Azokat a hanghullámokat, amelyeket a hangszerek és az emberi hangok keltettek, pontos matematikai számítások alapján úgy irányították, hogy a fókusz középpontjában antigravitációs hatás jöjjön létre.
Ebben a középpontban volt elhelyezve a kő. Ez a hatás az egyharmad kör mentén, amelyet a kő körül alkottak szintén érvényesült. Bizonyos, hogy a hangszerek és az emberek geometrikus elrendezése, valamint száma, igen fontos szerepet játszhatott az egész folyamatban. A dobok méretének és felépítésének, anyagának és hangmagasságának, valamint hangintenzitásának is kiemelkedő szerepe lehetett a mutatványban.
A levitáltatott kőkockák alapméretei megegyeztek a legnagyobb dob méreteivel, csak a formák tértek el egymástól. Igen fontos szerepe lehetett annak a teljesen simára csiszolt tálszerű bemélyedésnek is a földön heverő hatalmas kőtömb közepén, amelybe a levitáltatandó kőkockát belehelyezték. Feltehetően frekvencia kürtőt hozhatott létre.
Láthatjuk tehát, hogy Cathie elképzelései egyáltalán nem nevezhetők ostobaságnak. A könyv részletes számításait nem áll módomban közölni, de annyit mondhatok, hogy engem teljesen meggyőztek. Nyilvánvaló tehát, hogy ezen a Földön már a mi ipari társadalmunk előtt létezett egy magasrendű technológia, csak hát sajnos különböző okoknál fogva ez a technológia elveszett.
A fenti rendkívül érdekes és nagyon sokat mondó történetet egyébként egy Henry Kjelson nevű mérnök és légügyi szakember hozta nyilvánosságra a The Lost Techniques (Elveszett technikák) című művében. Ezek után egészen más szemmel nézhetjük azokat a híreket, amelyek az évezredekkel ezelőtt készült és üzemeltetett repülő szerkezetekről (pl. vimánákról) szólnak.
Kapcsolódó:
Vince atya az utolsó pálos, kitálal a rejtett interjún! ha kell naponta 100x visszatöltjük!Vince atya az utolsó pálos, kitálal a rejtett interjún! (youtube.com)
Ha kell naponta 100x visszatöltjük!
A Táltos barlang leleteiA Táltos barlang leletei (vilagbiztonsag.hu)
Móricz felveti azt a régi-új teóriát, miszerint az emberiség bölcsője a "nevetségesen Újvilágnak" nevezett Amerika lenne. Ezt sok tény és sok elődje támasztja alá. E szerint egy kataklizma (árvíz, özönvíz) után menekült egy ottani magas fejlettségű nép Európába, majd széledt szét az "új hazában". Innen lehet a megdöbbentő azonosság nyelvek, hitrendszerek, mitológiák és régészeti tárgyak között. Ez az ősi civilizáció lehet, hogy Atlantisz, de még inkább Atais, vagy Ata-isis - állítják Móricz munkásságának ismerői.
Hatalmas, titkos kamrát találtak a gízai nagy piramisban!Hatalmas, titkos k amrát ta láltak a gízai nagy piramisban! (facebook.com)
A hivatásos régészek egyetértenek abban, hogy a Hufu-piramis néven is ismert építmény a legrégebbi és egyben az egyedüli fennmaradt csoda az ókori világ hét csodája közül. A piramisban felfedezett üres kamra vagy csarnok funkcióját tekintve egyelőre még találgatások sem láttak napvilágot, de mindenki úgy gondolja, hogy a maga idejében fontos szerepet tölthetett be. A régészeknek egyelőre fogalmuk sincs arról, hogy a kamra miféle célt szolgálhatott és az is nagy talány, hogy létezéséről miért nem tesz említést egyetlen korabeli írásos emlék sem. A mintegy 30 méter hosszú "üres tér" vagy "üreg" a piramis 47 méter hosszúságú nagy galériája felett helyezkedik el.