Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. december 9., csütörtök

7.284 - Papp Ferenc: Én hiszem, hogy Te is pályázol a magyar állampolgárságra,/...

From: Papp Ferenc

Date: 2010. december 9.
Subject: eduard
To: Kutasi József


Testvérem! Magyar Testvérem!
   Én hiszem, hogy Te is pályázol a magyar állampolgárságra, remélve, hogy a Magyar Kormány nem emel kifogást, hogy minden magyar, aki elnyeri a magyar állampolgárságot, joga lesz a jogokhoz, melyek megilletik Közösség belhoni részét. A mai napig, sorsunkra nem lehetett befolyásunk, annak ellenére sem , hogy az Alkotmány előírja a Magyar Állam bizonyos kötelezettségét az ország amputált résébe jutott magyarok iránt.
    Egyetlen államnak, egyetlen nemzetnek sem áll jogában, hogy megakadályozza egy másik nemzet, nemzetrész egymásközötti  viszonyát, illetve törvényeket hozzon másik nemzet önszerveződési módozatára. A rabszolga kor idejében, az elfogottakat, árúként kezelték, ma az "elfogott" (lecsatolt) országrészt, a szabadságra jogosult (nem rabszolgákat) polgárokat, a megkérdezésük nélkül, jogfosztottságba részesítik, megölik, vagy kiűzik, az odacsatolt szülőföldről, a huszonegyedik században.
    Itt az ideje, hogy a fizikai kényszerrel megosztott nemzetek ha igénylik, alkossák meg közösségüket, mint ahogyan azt az egyházak teszik, ugyanazon városban, faluban államban, szabadon működnek a külömböző vallási felekezetek, nem beavatkozva egymás ügyeibe. Ha meg akarunk maradni, ha utódainknak olyan közösséget akarunk hátrahagyni, amelyben megmarad a kultúránk, a gyönyörű anyanyelvünk, a civilizáció részünkről elért vívmányai, stb. Mi kitagadtak, elűzöttek, ottmaradtak, az országházit transzformáljuk Nemzetházzá, legyünk, akik voltunk. m a g y a r o k.             
     Amennyiben egyezik velünk. adja tovább, amennyiben van kifogása, írja meg nekem, hogy megvitassuk.    Testvéri üdvözlet  Papp Ferenc.