Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. december 11., szombat

7.308 -Vattay Szabolcs: H A Z U S Á G ? -- M U L A SZ T ÁS ?

From: Vattay Szabolcs <vattay.szabolcs@chello.hu>
Date: 2010. december 11.
Subject: H A Z U S Á G ? -- M U L A SZ T ÁS ?
To: Kutasi József


Amikor valamilyen furcsa szagot kezdünk érezni, akkor általában valami tényleg bűzlik. Eleinte elhessegetjük a gondolatot is, ám az egyre erősödő szag előbb-utóbb eloszlat minden kétséget.
 
Régóta szaglik valami a nemzeti oldalon is, ahol meghatározó szerepet vállalt a Jobbik.
Ennek megfelelően, közel egymillió magyar ember végtelen kegyelméből bizalmat szavazott a meghatározó szerepet vállaló pártnak, a valóban radikálisnak mutatkozó nemzeti mozgalomnak.
 
Nagyon szeretjük a Jobbikot, így mindent megtettünk annak érdekében, hogy képviselői a parlamentbe bejussanak. Sose felejtem el a napot, amikor a Hazatérés Templomából könnyes szemekkel kísértük a Jobbikos képviselőket az Ország Házába, a magyar parlamentbe.
 
(Rossz előjelnek tartottam az Istentisztelet ideje alatt lezúduló esőt, de aztán a Nap kellő időben kisütött, az idő kellemesre változott; végül is ez reményekkel töltött el bennünket.)
 
Lehetséges, hogy sok Jobbikos nem tudja még, hogy őket nem a két szép szemükért szeretjük annyira; hanem azért, mert úgy véljük, hazánk szekerének rúdját ők majd helyes irányba fordítják, és mindent megtesznek annak érdekében, hogy ez a szekér elinduljon, célba is érjen egyszer.
 
Azt minden hazafi tudja, hogy ez az út rögös lesz. Tudjuk azt is, hogy ezen az úton hihetetlen akadályokkal kell majd szembenézniük. De biztosítottuk a Jobbikosokat arról, (és nem csak mi,  Kossuth-tériek!!!) hogy mindig ott leszünk, ahol szükség van ránk. Mi azóta is elérhetők vagyunk!  
Azt azonban senki nem gondolta volna, hogy egy Jobbikos képviselő egy pősze valaha is venni fogja a bátorságot, hogy magasról büntetlenül le....ja a választói bizalmat, és nyíltan szembe forduljon a nemzeti radikalizmus egyértelmű akaratával. Amikor nyilatkozatával pősze a Magyar Gárda ellen fordult, el se akartuk hinni. Betudtuk a sajtó tudvalevően aljas, hazug, manipulatív gyakorlatának: különös tekintettel arra, hogy a Jobbikos vezérkar is kiállt pősze (elvtárs?) mellett, amit azzal indokoltak, hogy pősze nem is úgy gondolta, nem is azt nyilatkozta, stb. stb. Bla-bla-bla!
 
De ha tényleg nem tett semmit pősze, akkor miért váltották le a frakcióvezetői tisztségéből?
 
A józan ember (legalább is én!) úgy működik, hogy nem hisz el mindent első hallásra. Na de ha másodjára, harmadjára is ugyanazt kell tapasztalnia; ráadásul ugyanattól a ganajtól, akkor nincs az a bizalom az emberben, ami meg ne rendülne! 
 
Erre vonatkozóan itt van egy híradás http://kuruc.info/r/26/70766/ a 2006-ban még vegytisztának megismert hírforrásban. Még mindig a leghitelesebb hírforrásnak tekintem; így nehezen tudom elképzelni, hogy az imént idézett cikkben a Kurucinfó ne az igazsághoz legközelebb állót írná. 
 
Feltételezve, MONDOM FELTÉTELEZVE!!! ennek a híradásnak az igazságtartalmát, nyílt levélben kérem a Jobbikos vezérkart, hogy minden kertelés nélkül, haladéktalanul foglaljon határozott álláspontot ebben a rendkívül kényes ügyben. Ezen ugyanis nagyon sok múlik!
 
Amennyiben elmarad, kénytelen leszek úgy értékelni, hogy ez a hír is, és az is igaz, ami szerint pősze lajos korábban is rútul szembefordult a nemzet akaratával. Ekkor viszont automatikusan merül fel a kérdés, hogy mit keres pősze a Jobbikban? De ki ez a pősze? -- azon túl, hogy ő a Pősze Lajos! Aranyat érne? -- hogy nem rúgták ki azonnal már az első nemzetellenes húzását követően. Szerintem szart se ér! -- mert teljesen le fogja amortizálni a Jobbikot.
 
Tehát a Kurucinfóban megjelent hír szerint pősze aljas módon ismét szembefordult a magyar hazafiakkal; a Magyar Gárdával: a haza immunrendszerével; a mi egyetlen reménységünkkel, az utolsó erőfeszítésünkkel. 
 
Szembe fordult a Magyar Gárda minden tagjával, kik oly rendíthetetlenül, oly sokszor tettek hitet a hazáért, a magyarság életben-maradásáért.
 
A Jobbik állásfoglalása nem maradhat el! Ha mégis, akkor kénytelen leszek egyenlőségjelet tenni hazánk elárulói és a Jobbik között azzal a lényeges különbséggel, hogy árulását a Jobbik a lehető legrosszabbkor követi el, amikor a nemzet élni akarása tán utoljára lobbant fel.
 
FELTÉTELEZVE, HOGY A HÍR IGAZ; HOGY TÉNYLEG IGAZ!!! -- akkor a Kurucinfó cikkében olvasható történetnek hetek óta napvilágra kellett már kerülnie Jobbikos körökben. Ez idő alatt az áruló tetvet páros lábbal kellett volna kirúgni a frakcióból, és ha tagja a Jobbiknak, akkor onnan is. 
 
A történetnek itt nem szabad azzal véget érnie, hogy megint rászedtek minket.
 
NEM!
 
Nekünk továbbra is rendületlenül, még állhatatosabban kell hinnünk igaz ügyünkben! Én ezek után is töretlenül
Hiszek egy Istenben, hiszek egy hazában,
Hiszek egy isteni örök igazságban,
Hiszek Magyarország feltámadásában.
 
Ámen
 
Tájékoztatom a tisztelt címzetteket, hogy ezt a levelet email útján megküldöm kb. 50 Jobbikos címre is, köztük a Jobbik vezérkar több ismert tagjának!
 
Szebb jövőt! (árulóktól menteset) >>>>>>>>
 
Vattay Szabolcs