Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. december 17., péntek

7.390 - München > Karácsonyi ünnepség! > Vasárnap, 2010. december 19.

Feed: cserkész 676
Bereitgestellt am: Freitag, 17. Dezember 2010 12:13
Autor: kuvik1991
Betreff: Összejövetel, karácsonyi ünnepség

Összejövetel, karácsonyi ünnepség

Kedves Cserkészek, kedves Szülők!

 

Röviden szeretnélek benneteket tájékoztatni a hétvégi programról.

 

Szombaton összejövetel lesz. Itt a karácsonyi ünnepségre fogunk készülni. Nagyon fontos, hogy lehetőleg mindenki ott legyen, hisz ez a főpróbánk!

 

Vasárnap a karácsonyi ünnepség délután 4 órakor kezdődik, viszont azok a cserkészek, akik Brazíliába mennek táborozni, már 2 órakor találkoznak Dóry Emesével, hogy előkészítsek a süteményvásárt. Mindenki más igyekezzen ott lenni legkésőbb fél 4-re.

 

Az ünnepség helyszíne: a Salesianer Don Boscos Jugendwohnheim díszterme,
München, Sieboldstrasse 11 (a Rosenheimer Platz közelében).Megközelíthető személygépkocsival a Rosenheimer Platz-ról ill. Franziskanerstrasse felől (korlátolt parkolási lehetőség).S-Bahn-nal (S1-2-4-5-6-7-8) ill. villamossal (15/25) a „Rosenheimer Platz"-ig, innen gyalog a Franziskanerstrasse-ba, majd a 2.-ik utca balra a Sieboldstrasse.

 

Természetesen nagyon örülnénk minden süteménynek meg pogácsa adománynak. Idén minden cserkész kap egy süti és italjegyet, amit a konyhánál be tud váltani. Minden szorgalmas süteménykészítőnek is egy ilyen jeggyel szeretnénk megköszönni munkáját. A süteményvásár 3 órakor kezdődik.

 

A gyerekek az ünnepségen/fellépésen legyenek cserkészingben, nyakkendőben és egy sötétbarna, sötétkék vagy fekete nadrágban. Lehet ez egy jeans/farmer, csak ne legyen kopott. Amennyiben nem lenne meg a cserkészing okvetlen szóljatok.

 

Ezenkívül már most jelzem, hogy 2011-ben január 15.-én találkozunk újra. Itt szeretettel várjuk a szülőket is, hogy megismerkedjenek az új parancsnokainkkal, Jánosi Ferkóval és Jánosi-Lindroos Caroline-al. Ismertetni fogjuk a jövő évi programot és együtt megnézzük a nyári jubitáborról készült videót.

 

Mindannyiunknak kívánok meghitt és békés Karácsonyt!

 

Jó munkát!

Maitz Eszter