Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. december 20., hétfő

7.468 - Vattay Szabolcs: Illegalitásba menekülnek az adósok?


*** www.nemzetihirhalo.hu *************

Illegalitásba menekülnek az adósok?
2010. december 4. 23:53:46 Neményi.net

A tartozások emelkedése és az ingatlanárak csökkenése miatt mára minden második ingatlanhitel-tartozás összege magasabb, mint a jelzálogként felajánlott ház vagy lakás értéke - tudta meg a Magyar Nemzet Kovács Lászlótól, a Banki és Végrehajtási Károsultak Információs Irodájának ügyvezetőjétől.

A bajba jutott családok nyakán így még akkor is marad adósság, ha ingatlanjukat elárverezik, ez pedig tízezreket űzhet "illegalitásba".

Ők papíron minden javukról, még a bejelentett munkájukról is kénytelenek lesznek lemondani, ha nem akarják, hogy ingóságaikat vagy fizetésüket elvigye a végrehajtó.

Kovács tapasztalatai szerint az elmúlt egy évben 30-40 százalékkal nőtt a nem fizetett hiteltartozások mértéke, a bankok pedig egyre sűrűbben nyúlnak a végrehajtás eszközéhez MN

M É G A S Í R J A I N K A T I S K I F O G J Á K R A B O L N I!
Nem csak a házat viszik a tetves zsidajai!
Igen, most megint fröcsögök!

Aki ezt a töménytelen gyalázatot ölbe-tett kézzel tudja szemlélni, arról megvan a lesújtó véleményem! Ekkora szemétségre szerintem csakis hazai zsidók képesek, és tehetnek meg büntetlenül; anélkül, hogy maguk indítanának el ezzel egy országos méretű, véres pogromhullámot.

Ilyen ocsmány dolgot csakis olyan országban lehet elképzelni, ahol egymás hegyén-hátán hemzsegnek a kapzsi zsidók. Mint pl. itt!!!

Vajon Magyarországon kívül hol élnek ilyen nagy számban emberszabású paraziták? Leszámítva izraelt! Hamarosan szám-szerint is itt lesznek többen (tehát nem arányaiban) a vérszopók, mint bárhol másutt a világon!

Idegenbe kényszerült honfitársaimat ezúton kérem tisztelettel, szíveskedjenek ismertetni az ottani (a mi számunkra idegen országbeli) lakáshitelezési gyakorlatokat.

Például az USA-ban, ilyen, vagy ehhez csak hasonló gazemberség teljességgel elképzelhetetlen!

Az egészben az a legundorítóbb, gyomorforgatóbb, hogy ezek a tetvek csalták bele a devizahitel-csapdákba az embereket:
http://www.nemzetihirhalo.hu/index.php?lap=public&iro=szabolcs&cikk=30#cikk; és utána ugyanezek az átkozottak okozták a gazdasági válságot is; és most szintén ugyanezek a többszörösen bitóérett bitangok teszik ki az utcára lakásaikból az áldozataikat; és a koszkos disznajainak ennyi se elég!

Életük végéig fogják üldözni az általuk földönfutóvá tett szerencsétleneket! Ha ez nem kíván vért, akkor semmi sem. Ilyen gyalázatot békeidőben tán soha, sehol nem követtek még el!

Az egészben az a legérdekesebb, hogy én vagyok a legjobban felháborodva ezen is, holott hál' Istennek ennek a rablásnak se vagyok szenvedő alanya!

Tehát a férgek: Nem csak a házat viszik
Vattay Szabolcs