Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. december 21., kedd

7.501 - Dr. Somogyfoki György: Budaházy óvadékára gyűjtünk

From: Dr. Somogyfoki György
Date: 2010. december 21.
Subject: "Ma demokráciáról és szabadságokról, meg emberi jogokról szavalnak azok, akik a keresztény Magyarországot tönkretették féktelen izgatásukkal és akik mindent befröcsköltek mocskos szájukkal..."
To: jozsef@kutasi.eu

Budaházy óvadékára gyűjtünk

Honleányok, hazafiak!
 
Mint az közismert, Budaházy György bajtársunk számára adódott egy lehetőség, hogy óvadék ellenében szabadlábra, vagy házi őrizetbe helyezzék. Az ezzel kapcsolatos tárgyalás december 23-án lesz, így lehetőség nyílt arra, hogy a sokat szenvedett hazafi családjával tölthesse a karácsonyi ünnepeket.
 


Az óvadék összegét a bíró állapítja meg, így az várhatóan több millió forintra rúg, ráadásul az összegnek akkorra már a család rendelkezésére kéne állnia. A Kuruc.info ezért gyűjtést hirdet, hogy a hazafi számára szükséges összeghez a nemzeti radikális tábor is hozzájárulhasson.
 
Amennyiben Ön tudná támogatni a Budaházy családot abban, hogy az óvadékhoz szükséges összeget összegyűjtsék, kérjük, utalja át a kívánt összeget Budaházy György feleségének az alábbi számlaszámra:
 
Budaházyné Trencsányi Bernadett
OTP Bank 11773425-01319459
SWIFT kód: OTPVHUHB
 
Fontos: kérjük, a megjegyzéshez írják oda, hogy "óvadék"!
Ugyancsak fontos, hogy a geyer88 csiga gmail.com e-mail címen jelezzék: az elküldött összeget végleges támogatásnak szánják, vagy "átmeneti kölcsönnek". Az eljárás végeztével az óvadékot a hatalom visszaadja, így a támogatók is visszakaphatják azt!