Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. január 11., kedd

7.938 - Fort András - Szabad Riport Tudósító Iroda: Kilakoltatások... Menekülttáborok... Forrongás... Szikrázó patákkal vágtatnak felénk a Végzet Paripái...

** www.nemzetihirhalo.hu *************

Közeleg a Nemzet Apokalipszise
2011. január 09. - 21:14 Jövőnk.info

Fort András - Szabad Riport Tudósító Iroda

Kilakoltatások... Menekülttáborok... Forrongás... Szikrázó patákkal vágtatnak felénk a Végzet Paripái...

A "Fekete Péntek" - így fogják hívni; 2011. április 15-ét. Vagy az is lehet, hogy "Vérvörös Péntek" lesz a neve. Több százezer kilakoltatás kezdődik meg, és több mint 1 millió embert taszítanak ki otthonából.

Elvetemült terminátor hadsereg ront majd rá az adósok otthonaira. - Tudjuk, láttuk, mire képesek ezek a hordák. Láttuk, hogyan lakoltatták ki 2010. június 15-én a 4 gyermekes Tauzin családot Budafokon. Láttuk, hogy a hiéna végrehajtó, Szamosi István, hogyan osztogatta parancsait a XXII. kerület rendőrkapitányának, Dr.Strauss Zsolt-nak, és a több száz páncélba öltözött rendőrnek.

A legteljesebb médianyilvánosságot kapta az esemény. És a miniszterelnök úgy tett, mintha meg sem történt volna.

Pedig már akkor is érvényben volt a kilakoltatási moratórium. Az Orbán Viktor által is meghosszabbított moratórium. Miről beszél tehát a miniszterelnök? Nem lakoltatnak ki senkit? Dehogyisnem! Mégpedig a Moratórium ellenére. Éspedig ilyen brutálisan. - Akkor ki hiszi el neki, hogy nem lesznek kilakoltatások 2011. április 15. a Moratórium lejárta után?

Még brutálisabb kilakoltatások lesznek, mint eddig!

1. Tömeges kilakoltatások