Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. január 14., péntek

7.973 - MAG nevében Dr. László Jenő: Magyarországot megtámadták! Hadüzenet nélkül orvul, aljasul! Miért?

MAG Magyar Alkotók és Gondolkodók Társasága /9.Pk.60.836/1995/14/ 

1112. Budapest, Cirmos-u.1.


FELHÍVÁS

 

Magyarországot megtámadták!

Hadüzenet nélkül orvul, aljasul!

Miért?

Mert: elsöprő győzelmet aratott a nemzeti akarat 2010. április 11-én a parlamenti és október 3-án az önkormányzati választásokon.

Mert: elfogadásra került a nemzeti együttműködés rendszerének politikai és gazdasági célja.

Mert: a demokratikus rendet megerősítő, új alkotmánya lesz Magyarországnak.

Mert: a magyar érdekeket akarjuk érvényesíteni itthon és a nemzetközi világban egyaránt.

Mert: a nyolc év bal-liberális kormányzásának erkölcsi és gazdasági csődjéből és az ezt tetőző  világgazdasági-pénzügyi válság hatásainak hátrányaiból saját erőnkre támaszkodva akarunk kitörni.

Mert: költségvetésünk stabillá tétele érdekében szolidaritást követelünk a bankoktól és a multinacionális kereskedelmi cégektől azoktól, akiknek a kommunista rendszerváltást követően Magyarország biztosította a legelőnyösebb működési feltételeket Európa e térségében.

Mert: törvényeket alkotunk az ország szellemi, morális és gazdasági  felemelkedésének érdekében.

Mert: mindezek csak a legteljesebb nemzeti összefogás alapján és felhatalmazásával valósíthatók meg.

 

A háborúk valódi célja sohasem a kirobbanásukat igazolni látszó, a közvélemény számára elfogadtatni akaró közvetlen esemény vagy események megnevezése. A megnevezések általában csak fedőnevei az offenzíváknak.

Magyarország ellen indított  háború fedőneve: médiatörvény.

A támadók nem nemzeti vagy nemzetközi haderők, hanem annál sokkal veszélyesebb: hazai és nemzetközi szélhámosok hada.

 

A bal-liberálisok nyolc évig tartó országlása a magyar történelem egyik legszégyenteljesebb időszakát ölelte fel. A nemzeti tudat, a morál, az oktatás, a társadalmi csoportok léte, a demokratikus alapok és a gazdaság minden szegmense a mélypontra jutott.

Az ezt okozó és ezért a népakaratból a 2010-es választásokon hatalomvesztettek, és ezek országon belüli és kívüli haszonélvező körei hűen önmagukhoz, a sok évtizedes tradíciókat meg nem hazudtolva mindent megtesznek visszatérésük érdekében. Itt nem a médiatörvényről és a szólás szabadságáról, és nem a magyarországi demokrácia megvédéséről van szó -- hiszen pontosan tudják, hogy a kormány intézkedései ezek megerősítését szolgálják --,  hanem egyszerűen a gazdasági és politikai hatalmuk visszaszerzésének lehetőségét látják ezen jelszavak hangoztatása mögé bújva, a nemzetközi bal és neoliberális körök teljes támogatását élvezve.

Módszereik aljasak és gátlástalanok, íme egy a sok közül:

2011. január 7-én felhívást intézett az „európai” értelmiségiek egy csoportja -- magyar kezdeményezésre -- az uniós intézményekhez írt nyílt levél formájában, melyben a szabadságjogok számonkérhetőségét szorgalmazzák a magyar demokrácia védelmében, mert „megtörtént az, amit az Európai unió hivatott megakadályozni: az EU saját határain belül 2004 óta tagállam Magyarországon felszámolták a liberális demokráciát”

„A kormány, habár demokratikusan választották meg visszaélve parlamenti többségével módszeresen letépi a demokrácia fék és ellensúlyrendszerét, eltörli az alkotmányos korlátokat, és a kormányzó párt uralma alá hajtja az összes hatalmi ágat, a független intézményeket és a sajtót”.

Ezért az európai pártcsaládokat összefogásra szólítják fel: „fejlesszenek ki távlatos védelmet Európa közös demokráciájának lerombolása ellen.”

Aláírók magyar részről többek között: Demszky Gábor, Göncz Árpád, Haraszti Miklós, Hodosán Róza, Kenedi János, Konrád György, Kőszeg Ferenc, Magyar Bálint, Pető Iván, Rajk László.

 

A leírtakhoz kommentárt nem fűzünk, de azt igen, hogy ezek az emberek szemérmetlen és mocskos hazugságra épülő nyílt támadást intéztek a Magyar Köztársaság Kormánya, intézményrendszere, a magyar demokratikus rend ellen. Ezek az emberek hazaárulást követtek el, ezek az emberek a nemzet szégyenei!

 

Meg kell védenünk Magyarországot, meg kell védenünk a magyar Kormányt és annak Miniszterelnökét, akire most kétszeres teher  nehezedik: a magyar  és az európai teher. Mindezek ellenére, minden esélyünk megvan, hogy a terheket legyűrve győztesek legyünk, mert ez minden egyes magyar állampolgár győzelmét, így a nemzet győzelmét fogja jelenteni.

 

Ehhez kérjük polgártársaink összefogott támogatását, hitét és akaratát, mert bizodalmunk teljesülésének ez  a legfőbb záloga!

 

Egyben felszólítjuk a szocialista, liberális és a hozzájuk kötődő egyéb szervezeteket, hogy a Magyarország megbélyegzését a náci veszéllyel, az antiszemitizmussal, a rasszizmussal és egyéb nemtelen jelzőkkel és az ebből fakadó hisztériakeltéssel azonnal fejezzék be!


Budapest, 2011. január 11.

MAG

nevében  

Dr. László Jenő              

Email: laszo.jeno@upcmail.hu