Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. január 17., hétfő

8.024 - Orbán kész harcba szállni

* www.nemzetihirhalo.hu *************
xOrbán kész harcba szállni
2011. január 16. 17:02 Gondola

Fotó: OrientPress HírügynökségOrbán Viktor magyar kormányfő egy német lapnak adott interjúban kijelentette, hogy kész harcba szállni a sok vihart kavart új médiatörvényért - jelentette vasárnap az AFP francia hírügynökség. A Bild című német újságnak adott interjút hétfőn hozza le teljes egészében a lap.

"Elfogadom a harcot, még akkor is, ha magyarországi és európai ellenfeleim kampányt folytatnak ellene" - jelentette ki Orbán Viktor a német lapnak adott interjúban. A magyar kormányfő kijelentette: még a kommunizmus elleni harca alatt hozzászokott ahhoz, hogy szembeszéllel kell megküzdenie - írta az AFP a német nyelven megjelent interjúról szóló, angol nyelvű hírében.

A magyar kormányfő a német lapnak megismételte a kormány már sokat hangoztatott állítását, hogy a magyar médiatörvényben nincsen olyan szabályozás, amely nem található meg más tagállamok sajtótörvényeiben. Orbán Viktor újra elmondta, hogy nem fog elfogadni csak Magyarországra alkalmazott szabályokat, hozzátéve, hogy a más európai országokban is megtalálható jogszabályok magyarországi betiltását sem fogadják el. FH