Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. január 23., vasárnap

8.169 - Ki gondolja az internetről? > 2011.01.20. 00:25 fideszfigyelo.blog

* www.nemzetihirhalo.hu *************
Ki gondolja az internetről?
2011.01.20. 00:25 fideszfigyelo.blog

"Ki gondolhatja, hogy az internet korszakában lehet a vélemények szabad áramlását korlátozni? Meg vagyok döbbenve, önök mennyire a múltban élnek." - Orbán Viktor válasza az EP meghallgatás médiatörvény-kritikáira

Néhány kérdés:

- Ki gondolja azt, hogy egyedüli Európai országként Kína mintájára, honlapokat blokkolhat majd a Médiahatóság? Ki gondolja azt, hogy ez és a hazaiak portálokat elérő huszonötmilliós bírság semmiben nem sértheti a szólásszabadságot?

- Ki gondolja azt, hogy kihagyhatja a kínos részeket egy Brüsszelbe küldött médiatörvényből?

- Ki gondolja azt, hogy az internet korában az MTI hazug fordítással tehet közzé egy hírt, nemlétező mondatokat adva egy német politikus szájába?

- Ki gondolja azt, hogy senki sem tud két kattintással utánakeresni, ha kamuzik egy beszédében?

- Ki gondolja azt, hogy senki nem emlékszik, hogy tíz éve még - a saját kancelláriaminisztere szerint is - "vajákos dolognak tartotta" az informatikát?

- Ki gondolja azt, hogy pártigazgatójától sem tudjuk róla, hogy "nem igazán ért a számítástechnikához" és nagy eredmény, hogy "tudja mi a fax és az email közti különbség - kis túlzással".


- Ki gondolja azt, hogy ezek hitelesnek tartjuk "szakértői" véleményét? Végül, ki gondolja, hogy nem fognak róla ilyen videók készülni. (Kicsit halk hangosítsd).

UI.: A fenti idézet után Orbán még azzal is eldicsekedett, hogy "Mi a Facebook-on nyertük meg a választásokat!". A Facebook-felhasználók száma csak a választás első fordulója után érte el az egymillió főt és Orbánnak akkortájt kb. 20 ezer rajongója volt. Ami Facebook-on szép szám, de egy győzelemhez kicsit kevés. És ha igaz lenne, amit Orbán mond, akkor miért hagyta ott majd 2 és fél hónapra a "csodafegyvert"?

UI.2. A blogunk nem tud mindennap frissülni, de a Facebook-csoportunkon rendszeresen megosztunk tartalmakat, érdemes csatlakozni:-).

Itt található KUTASI JÓZSEF (4,5 MB): http://hirfutar.kutasi.eu/polhirfut.pdf