Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. március 1., kedd

8.729 - A Világ egyik leggazdagabb országa a Magyarország, csak sajnos kevesen tudnak róla idehaza.

* www.nemzetihirhalo.hu *************
Tempo Hírek

A Világ egyik leggazdagabb országa a Magyarország, csak sajnos kevesen tudnak róla idehaza. TEMPO Párt megkezdi az AZ elherdált nemzeti vagyon visszaszerzését.

Félre értés ne essék, nem párt propagandát folytatunk, hisz eszünkben sincs a választósdiban részt venni, csak ezt a szervezeti formát találtuk, ahhoz, hogy érdemben foglalkoznak megkereséseinkkel és a feljelentésekkel.

(Folyamatosan frissülő aktuális híreink -dokumentumok-: http://tempohirek.com/news.php

) Mivel a videómegosztókról folyamatosan letörölték a filmjeinket létrehoztunk egy saját tv-t: http://worldtv.com/temponewstv/

Rövid bemutatkozás: Alapító tagjaink által indított vagy részvételükkel folytatott bírósági eljárásokat kvázi próbaperekké minősítettük és a honlapunkon az "Akták" link alatt szinte teljes terjedelemben bemutatjuk (kezdetek: http://tempopart.hu/)

Ezen perek azért használhatók fel a törvénytelenül elszármaztatott vagyontárgyak visszaszerzéséhez, mert a mi pereink tárgya is a végrehajtó hatalom mulasztása, illetve az elkövetők, azaz a csalók és orgazdák tevékenységét az állami szervek is támogatták. A honlap nyilvánossága kiválóan alkalmas a hivatali bűnözés bemutatására, megismerésére. Láthatja ország, világ, hogy Magyarországon a bírók, ügyészek, rendőrök súlyosan megsértik a hatályos törvényeket már olyan mértékbe, hogy az már az alkotmányos rendet és a nemzet biztonságát is veszélyezteti. Csak a nyilvánosság erejével tudjuk kikényszeríteni, hogy a hivatali eljáró személyek önmérsékletet tanúsítsanak és ne a szervezett bűnözés tevékenységét segítsék elő. Ezáltal tisztul a közélet, várhatóan kevesebb bűncselekményt követnek el az állami és magánvagyon terhére, és az elkótyavetyélt állami vagyon jelentős része is visszakerülhet. A TEMPO Párt megkezdi az elherdált nemzeti vagyon visszaszerzését a magyar állam részére, elsőként az ÁPV Rt., azaz a magyar állam és a Saye Kft. között az MBV Rt. eladására kötött szerződést támadjuk meg bíróság előtt a szerződés semmisségére tekintettel. Ezt követik majd az agrárgazdaságok szerződéseinek a felülvizsgálata, és végül sor fog kerülni a teljes privatizáció és a felszámolási eljárások során történő állami- és magán vagyonok eladásának felülvizsgálatára is.

A TEMPO párt törekedni fog, hogy nyilvánosságra kerüljenek a lakosság elől eltitkolt nemzeti kincsek, hogy számba vehessük energiatartalékainkat. Pontos leltárt készítünk az olaj- és gázmezőinkről, szén- és ércbányáinkról, az ezekből kitermelhető teljes mennyiséget meghatározzuk és közzétesszük. Meglévő magyar szabadalmak nyilvánossá tétele, hasznosítása, akár államilag is.

facebook.com