Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. március 4., péntek

8.795 - Tempo párt elnöke, Borbély József: Tájékoztatom Önöket, hogy Hende miniszter úr figyelmen kívül hagyta a /...

Dr. Schmitt Pál Köztársasági Elnök Úr
Dr Orbán Viktor Miniszterelnök Úr
Dr. Polt Péter Legfőbb Ügyész Úr
Dr Keresztes Imre Főügyész Úr

részére
       

Tárgy: Intézkedés kérése

Tisztelt Uraim!

Tájékoztatom Önöket, hogy Hende miniszter úr figyelmen kívül hagyta a közelmúltban azt a hozzáintézett beadványunkat, melyben felhívtuk a figyelmét, az EURO- Faktor Zrt. Honvédelmi Minisztérium cégei átvilágításával kapcsolatos megbízásának nemzetbiztonsági kockázatára.

Önök Uraim mindannyian hivatalból kell, hogy ismerjék a Tempo párt és egyes alapítói nevében tett feljelentéseinket, annak tartalmát és az azt megalapozó megdönthetetlen bizonyító erővel bíró mellékelt dokumentumokat. A csatolt Polip XI ábrával demonstratívan bemutatott bűnszervezet egyes tagjai beépültek az Önök hivatalaiba, kormányzati szerveibe és közvetlenül a Kormányba is.

A Legfelsőbb Bíróság Elnökének már azért nem címeztem ezt a levelet, mivel a főként Kossuth Holdingos, ill. más kapcsolt felszámoló cégek törvénysértéseiben érintett a Magyarországi Bíróságok összes megyei és a fölötti szervezete. Információim szerint közvetve és közvetlenül a teljes bírói kar több mint 50%-át érintett.

Jelen levelem aktualitását az adja, hogy a felfokozott nemzetközi helyzet, pl. az arab országok politikai válsága és az ezzel járó kockázatok nem teszik lehetővé, hogy továbbra is valamilyen korrupciós érdekből kifolyólag ne történjen érdemi intézkedés annak érdekében, hogy közpénzen esetleg idegen országok ügynökei végezzék el az átvilágítást, azaz nem zárható ki, hogy kémkednek, de a HM még fizet is ezért igen jelentős közpénzt. Csak bízni tudok abban, hogy ezt a kifizetést nem nekem kell privát megakadályozni, mint ahogy azt tettük tegnap a Vértesi Erőmű vonatkozásában, megakadályozva, hogy a maffiakötődésű, most a Budapest Holding színeiben felbukkanó I. fokon elítélt Kovács Zoltán csődgondnok hozzáférjen 290 Millió Ft közpénzhez, melyből a szokásos módon vissza tudott volna osztani annak a vezérigazgató dr. Magyari Józsefnek, akiről az NBH-s lehallgatási jegyzőkönyvek tanúsítják, hogy érdemben befolyásolta dr. Varga Miklós felszámoló bírót. A tököli volt katonai repülőteret is közvetve üzemeltető Kossuth Holding - a Mastersky Kft-n keresztül személyi kapcsolódás a központi nyomozó főügyészség előtt ismert a Polip XI ábrán is szereplő Höfle Béláné, a Vértesi Erőmű igazgatóságában lévő Karda László és Magyari József közös cégei Faktum 99, stb. - Faktor cége a fent említett Euro-Faktor Zrt. A többit már nem nehéz kitalálni. A már általunk bemutatott és bizonyított bűnszervezet a Polip XI ábra szerint működteti a volt a katonai repteret Tökölön, miután ez ismereteim szerint a legnagyobb bűnszervezet Magyaroszágon, nyílván való, hogy a maffia a Tököli repülőteret, mint a Csillagkaput használja, és azt visz ki és hoz be az országba, amit akar, akár személyeket, akár tárgyakat. Rendelkeznek Magyariék azokkal a hatósági és kormányzati kapcsolatokkal, hogy zökkenőmentesen akár csempészhetnek is bármit. Sajnos az a körülmény, hogy Miniszterelnök Úr személyesen is már 2005. óta ha máshonnan nem, tőlem kell, - 2005 öszén személyesen tájékoztattam, részletesen Miniszterelnök Urat több, mint félórán keresztül - hogy tudjon Magyariék létezéséről, pénzmosási akciójukról a Szentgál és Vidéke Takarékszövetkezetben és más pénzintézeteknél, mely bankokkal kapcsolatos információk honlapunkon megtalálhatók, ennek ellenére több, mint egy éve tűri a kormány, hogy Kocsis Istvánok legyenek az állami vállalatok élén és a Szász Andrások képviseljék az érintett offshore cégeket. Magyarik és Kosikok irányíthatnak erőműveket.

Megelőzendően a további károk és kockázatok elkerülése érdekében, kérem Önöket, hogy helyezzék állami felügyelet alá - a MAL Zrt. példája alapján - a Kossuth Holding Rt-t és a Polip ábrán kapcsolódó többi nagy felszámoló céget, nem állíthatom, hogy dr. Magyari József és Romániából áttelepült társai idegen titkosszolgálatok fedett emberei lennének, és azt sem tudom, hogy Tőkés László európai parlamenti képviselő kikre gondolt mikor nemrégiben kijelentette, hogy az elmúlt 20 év során volt secusok épültek be a magyar gazdaságba, de egyet biztosan állíthatok, hogy nem a magyar érdek motiválta őket, amikor sajnos az Önök segítségével is lerombolták a magyar gazdaságot. Tájékoztatom Önöket, hogy a Vegyépszer nem lesz happyend, mivel az Önök által kinevezett dr. Seprényi Sándor a Polip XI. ábra egyik főszereplője.

Kérem Önöket, hogy hárítsanak el minden akadályt haladéktalanul, ami a Magyar Államügyészséget akadályozza abban, hogy a haladéktalanság elve megsértése nélkül az egyébként az ügyben illetékes Központi Nyomozó Főügyészség hatásköre okán eljárhasson soron kívül az ügyészi bírói rendőri szervek bűncselekménnyel érintett hivatali eljáróival szemben.

Kérem a Köztársasági Elnök Urat, hogy azonnal számoltassa be a jelen levél további címzetteit a kialakult helyzettel kapcsolatban és fogadják el segítségünket, mely biztosan hatékony tud lenni, ha tetten tudtuk érni és a bizonyítási eljárást le tudtuk folytatni az Önök hivatalaival szemben, mely eljárások során az Önök hivatalait képviselő egyébként bírói, ügyészi tisztséget betöltő alperesi képviselők már érdemi védekezésre nem képesek.

A Központi Nyomozó Főügyészségre 2011. február 28-án nyújtottuk be az 56-os kivégzett hős Balázs Ferenc testvéröccsének, Balázs Istvánnak Fővárosi Bíróság előtt folyó ügyének (AGRIA BAMAT Kft.) 2011. február 24-én folytatólagos tárgyalásról hivatalosan készült hangfelvételt, mely meghallgatása után megállapíthatják, hogy a fenti soraim mindenben helytállóak.

A korrupció elleni egyetlen hatékony fegyver a nyilvánosság. Kérem a Miniszterelnök urat, hogy szólítsa fel dr. Budai Gyula Kormánybiztos Urat, hogy a 2011. január 31-én hozzám intézett tájékoztató levelében foglaltakat hozza nyilvánosságra, tartson az ügyben rendkívüli sajtótájékoztatót, mint ahogy azt más ügyekben is teszi. Jelen levelet ennek szellemében hozom nyilvánosságra.

Kecskemét, 2011. március 1.
       
A korrupció elleni egyetlen hatékony fegyver a nyilvánosság.
        Tisztelettel:
        Borbély József
        Tempo párt elnöke