Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. március 6., vasárnap

8.823 - Nádor István: Híradásaid olvastán örömmel értesültünk, hogy az összefogás szelleme és törekvéseink egybeesnek.

From: Nador Istvan

Date: 2011. március 6.
Subject: 10 - 8.792 - Összmagyar megmozdulás Versailles-ban > 2011. június 4-én. > Stuttgart - Versailles - Stuttgart
To: Kutasi József <jozsef@kutasi.eu>

KEDVES BARÁTUNK!
 
Híradásaid olvastán örömmel értesültünk, hogy az összefogás szelleme és törekvéseink egybeesnek. Jó lenne, ha segítségeddel egyre többen tudnának arról is, hogy a  brüsszeli előadásával is kompromittálódott cionista sztálinistára szélső balos hazug filozófus  Heller Ágnes meg akarja gyalázni nemzeti ünnepünket is.
Március  l4 én este, amikor minden magyar a hagyományosan legnagyobb nemzeti ünnepre készül és büszkén emlékezik a haza ifjúságának dicsőséges elődeire Párizsban, az Odeon Színházba a filozófia alkimistái nagygyűlést szerveznek, melynek DÍSZVENDÉGE: Heller Ágnes.

Aki odakint él, jó lenne ha tudna róla és ellentüntetést vagy felszólalót szerveznének a helyszínre, mert az a gyalázat nem ismétlődhet meg, amit Heller szaktársa: Rákosi csináltatott meg Péter Gáborral l948 karácsonyán!!!! tartóztatták le Mindszenty József hercegprimást.

Ugyan ide sorolom a néhány év előtti karácsony!! besározóit, akik cinikusan, élő adásban hirdették, hogy minden Keresztényt ki kellene irtani. Mint kiderült  "ittas" zsidó fiúk követték el. Én sokat jártam társaságba, de soha nem találkoztam ittas zsidóval Egyszerűen mértéktartóak és fölülemelkednek azon a kis élvezeten, amit az alkohol adhat. Most a nemzeti ünnepünk a célpont és Párizsban  a LIBERTÉ EGALITÉ és FRaternité hazájában szentségtelenitik meg. nemzeti ünnepünket-. Hagyjuk?
 
Üdvözlettel egy olvasód
Nádor István