Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. március 6., vasárnap

8.826 - Gerlóczy Károly: Ezt a hóhért Iglói Pálnak hívják aki előszeretettel verte ki a hozzá kihallgatásra került szerencsétlen emberek fogait a kommunizmus szolgálatában.

From: Oravecz Mihály

Date: 2011. március 6.
Subject:
Lesz itt rendszerváltás ?
To: Schmitt Pál <schmitt.pal@parlament.hu>, Orbán Viktor <orbanviktor@fidesz.hu>, Navracsics Tibor <tibor.navracsics@parlament.hu>, "DR. PINTÉR SÁNDOR" <ugyfelszolgalat@bm.gov.hu>, SZAJER Jozsef <jozsef.szajer@europarl.europa.eu>, Semjén Zsolt <zsolt.semjen@parlament.hu>, American Hungarian Federation eList <bryandawson@americanhungarianfederation.org>, Ader János <janos.ader@europarl.europa.eu>
Cc: Kutasi József <jozsef@kutasi.eu>, "Dr. Völgyesi Miklós" , "Dr. Ilkei Csaba", Attila Árpád Péteri

 

Kedves Emília !
Szeretném Neked megköszönni a folyamatos tájékoztatást és ismertetők megküldését, amit hosszú külföldi tartózkodásom alatt örömmel olvastam. Két napja vagyok itthon és most olvastam a szigorúan titkos ügynökök listáját is, ahol egy véreskezű, szadista D jelű "kedves" személyes ismerősömet leltem fel.


Ezt a hóhért Iglói Pálnak hívják aki előszeretettel verte ki a hozzá kihallgatásra került szerencsétlen emberek fogait a kommunizmus szolgálatában. Sokat tudok erről a hóhérról aki nem mer az Attila úti lakásán (felesége nevére íratta) tartózkodni, hanem a somogyi Ádánd nevű községben vásárolt eldugott illetve elszigetelt tanyán bujkál. Miután elvették szolgálati fegyverét és vadászpuskáját is Ádándról nem igen mozdul.  Jóval több mint 200.000,Ft-os nyugdíjából tengeti életét, (BM alezredesként küldték nyugdíjba) lapozgatja szeretett nép szabadságát és természetesen issza házi pálinkáját, sárga nikotinos kezével.


Mond ezeknek mikor lesz már akkora a nyugdíjuk, mint az általa megdolgozott emberekké. vagy a létminimum körül? Lesz itt rendszerváltás ? A hóhér kezéhez vér is tapad, amiről megint csak mesélhetnék vagy gyermekek megkínozásáról. Ez egy gyáva féreg, aki csak akkor volt bátor ha hasonszőrű elvtársaival verték a szerencsétleneket vagy Tökölön a szovjetekek mögül ki-ki lövöldözött !


Kicsi a világ, de ezek még közöttünk dőzsölnek !!


Szeretettel üdvözöllek.
Károly