Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. március 21., hétfő

8.884 - Történelmi Alkotmányunkat Helyreállító Szövetség: Nem kell új alkotmány! Van ősi!

From: kunavar
Date: 2011. március 21.
Subject: Második Országos TAHSZ Értekezlet Agárd 2011.03.26. 10.00 óra
To: Kutasi József


Nem kell új alkotmány! Van ősi! A kérdésekre választ ad a jogfolytonos történelmi, azt kell elfogadni!

Jó volt 1944. március 18-ig, jó lesz még ezer évig. Magyar kell, nem sztálini, nem lisszaboni!

Nem fogadjuk el, hogy a magyar nemzet létfeltételeit ki lehetett és lehessen az országból árusítani, hogy a nemzeti vagyon egyharmadát nyomtalanul, büntetlenül el lehetett tüntetni!

Nem fogadjuk el, hogy a vizek hazájában sokszoros árat kell a vízért fizetni, mint bárhol mindenütt, hogy magyar családokat a hiteltartozásaik miatt lehessen otthonukból kilakoltatni, tulajdonukat idegen kézre juttatni! Nem kell új alkotmány, legyen a történelmi!

Történelmi alkotmányunk szerint ezt nem tehette, nem is teheti meg senki! Nem fogadjuk el, hogy a magyar föld, a víz, a levegő és a napfény és az ezekben rejlő energiakincs árucikk, mint egy pár nadrág, avagy zokni! Nem kell új, legyen a régi, a történelmi!

Nem tekintjük követhető alkotmányunknak – a megszállás alatt, tisztességtelen választással létrejött országgyűlések által hozott, általunk soha jóvá nem hagyott – ’49. évi XX-as „sztálini” és az ’89. évi XXXI-es „ideiglenes” alkotmánynak nevezett törvényeket! Nem kell új, legyen a régi, a történelmi!

Egy leendő alaptörvény előszavában, amelyet az alkotmány helyreállítása érdekében hoz meg bárki, a TAHSZ Felhívásának 1. pontját és évezredes történelmi alkotmányunk alapelveit kell megfogalmazni!

Történelmi alkotmányunk jogfolytonosságát kell érvényesíteni!

Felhívás!

1.    Magyarországnak van Alkotmánya, mely hosszú évszázadokig, 1944. március 19.-ig, a német megszállásig (de facto) hivatalosan is érvényben volt és (de jure) alapjogi értelemben érvényben is van.

2.    Nem „alkotmányozni” kell, hanem a magyar nemzettestet védelmező történelmi magyar Alkotmányt kell helyreállítani.

3.    Sem a végrehajtó hatalom, sem a törvényhozás (így jelenlegi kormány vagy országgyűlés) nem alkotmányozhat. Törvénytelenség jogot nem alapít.

Minden magyar érzelmű személyt, helyi közösséget, szervezetet, mozgalmat, nemzetfenntartó erőt történelmi Alkotmányunkat helyreállító szövetségek létrehozására hívunk.

Budapest, 2011. január 29.

Áldott kéz 2000 NASZ, Fejér Mag Egyesület (Fejér Szövetség), Fejér Szövetség Mozgalom, Gárdonyi Bonsai Egyesület (Fejér Szövetség), Magyar Királyi Lovagrend, Magyar Rendszerváltók Országos Szövetsége, Magyar Szent Korona Alapítvány (Fejér Szövetség), Magyar Történelmi Családok Egyesülete, Magyarok Szövetsége Kőbányai Mozgalom, Nemesi Rend Mozgalom, Nemzeti Társaskör, Nobilitas Carpathiae társulás, Összefogás a Magyar Földért és Vidékért Egyesület (Fejér Szövetség), Trianon Társaság Fejér megye (Fejér Szövetség)

Közreadó és szervező (koordinátor): a helyi alkotmány-helyreállító szövetségek ideiglenes szervezési titkárságai:
Budapest és Kelet-Magyarország (Budapest, Duna-Tisza köz, Tiszántúl, Erdély): marevosz2011@gmail.com
Nyugat-Magyarország (Őrvidék, Dunántúl, Délvidék, Felvidék, Kárpátokon kívüli területek): fejerszovetseg@gmail.com