Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. március 22., kedd

8.908 - Vattay Szabolcs > MÁRCIUS 15. MEGGYALÁZÁSA 2011-BEN BUDAPESTEN

From: Vattay Szabolcs

Date: 2011. március 18.
Subject: MÁRCIUS 15. MEGGYALÁZÁSA 2011-BEN!
To: Kutasi József


Most, március 15-én, körlevélben tájékoztattam a Tisztelt Címzetteket arról, hogy mit műveltek, hogyan gyaláztak meg rendőrbűnözők a Hősök terén egy ünnepi rendezvényt. Erről a gyalázatról azóta több hiteles tájékoztatás, videó, stb. jelent meg. Az alábbi linken egymás alatt találunk két db. két-két perces videót http://kuruc.info/r/34/75833/ és ezeken minden kétséget kizáró hitelességgel rögzítették a rendőrállatoknak csak oktalan barmokhoz hasonlítható randalírozását.
 
Az első videó mutatja, hogy teljesen békés körülmények között vezetik el a színpadról a Nemzeti Himnuszunkat éneklő hölgyet. A második videón már láthatjuk a talpig kevlár-páncélba öltözött droidok előre megrendezett randalírozását. Figyeljük meg, hogy az első perc 10. másodpercénél milyen érdekes jelenetet rögzítettek a tel-aviv2 (csiga2) televízió magyar csahosai. Ehhez az előre megrendezett filmhez csak a csapó hiányzik, aki jelzi a forgatás kezdetét. Ez a forgatókönyv-szerű jelenet így szól: "Jó! Megvolt a felvétel? Megvan a felvétel? Igen, megvan! Gyere, szedd ki! Szedd ki!"
 
Ennek nagyon megrendelés, ugyancsak provokáció szaga van. Semmi kétség, hogy a rendőrállatok ezt az előre megtervezett jelenetet várták, ami nagyon rosszul sikerült.
Ha meggyőz bárkit is arról, amiért ezt a jelenetet forgatták, annak nem sok jót kívánhatok!
 
Ezek után kíváncsi vagyok, hogy a flakondobálót elvitték-e a pribékek, és hogy bíróság elé állítják, és elítélik-e! Ha nem, akkor biztosan rendőr provokátor volt. Egyébként egy ilyen cselekedetnek bőven bele kellene férnie a békés demonstráció kereteibe, mert ilyen semmiségből csak a mi szuper-érzékeny rendőrbarmaink csinálnak olyan nagyon nagy ügyet! Mi lenne, ha igazi események lennének? -- mint pl. Franciaországban! Ezek biztosan maguk alá csinálnának!
 
A második videón látható, egyébként nagyon egyértelmű jeleneteket talán meg lehet próbálni magyarázgatni. De a színpadról a Himnuszunkat éneklő két személy elhurcolását semmilyen körülmények között nem lehet magyarázni. Még akkor is gyalázatos és magyarázhatatlan lenne, ha a téren éppen harci események folytak volna. Aki ezt az égbekiáltó gyalázatot magyarázni próbálja, annak nyelvét azonnal ki kellene tövestől tépni! Szemét kitolni, fülébe forró ólmot  önteni; ahogyan ezt annak idején, szebb időkben eleink tették volt.
 
Vattay Szabolcs