Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. március 23., szerda

8.918 - Segítséget Japánnak! Reggeli a Kossuth rádió 2011. március 23.

Feladó: enisz attila >

Dátum: 2011. március 23. 10:05
Tárgy: Azonnali segítséget Japánnak, mert kiderült, hogy az Apokalipszis itt van
Címzett: Kutasi József

Reggeli a Kossuth rádió 2011. március 23.

Japánban Tokióban a vezetékes víz rádióaktív jód 131 tartalma, meghaladta az egészségügyi határérték kétszeresét. Csecsemőknek nem ajánlják a fogyasztását, felnőtteknek nem okoz azonnali kárt. Tokió és környéke 40 millió ember otthona. Hiányzik a palackos víz, tehát a csecsemőket nem tudják védeni, és a 40 milliós lakosság nagyobbik része is rászorul a rádióaktív víz fogyasztására. Tegnap még a hírek arról szóltak, hogy a vezetékes vízben megjelent a rádióaktív jód 131 izotóp, de az egészségi határérték alatt van jócskán a kimutatott mennyisége. Mi lesz holnap? Tízszeres jód? Mi lesz egy hát múlva? százszoros jód? Japán szerte a zöldségek magas sugárzási értéket mutatnak, de vannak akik megveszik mert éhen halnak. 

A Fukusima Atomerőmű 1. blokk az üzemi 300 Celsius fok helyett 399 fokot mutat. A hír nem mond semmit annak akinek nincsenek fizikai ismeretei.  A víz kritikus hőmérséklete 374 Celsius fok, innentől a víz csakis gáz formában létezik, tehát a hűtőhatása rendkívül leromlik. Hűtés azonban tudjuk nincs is. Ezt a hírt két órán át mondták be, mint friss hírt. Aki figyelemmel követi a híradásokat annak úgy tűnhet, hogy a hőmérséklet nem változik, és a hír friss. Ez az emberek megtévesztése.
A kritikus hőmérsékleten a víz nyomása kb. 220- szor nagyobb a légköri nyomásnál, a hőmérséklet növekedésével tovább nő természetesen.

Az Euro News TV reggeli adásában, mivel Japánban az idő 10 órával előbbre tart, filmtudósításban számoltak be, a Fukushima erőmű 4. blokkját folyékony cementtel töltik, illetve fedik be, mint Csernobil esetében történt. Gondoljunk azokra a szemforgató hazug magyar és külföldi tudósokra, akik azt nyilatkozták, hogy Fukushimai Atomreaktor baleset messze alul marad a Csernobili esethez képest. Úgy fogalmaztak hangzatosan, hogy Fukushimában nem lesz Csernobil.

Fukushimában nem egy Csernobilnyi probléma van, hanem 6 reaktor, és legalább 3 kimerült fűtőanyag pihentető tartály, melyből a 4-es blokkban lévő kigyuladt és leégett. Ezért is a mérhetetlenül nagy környezeti sugárzás. Ezért temetik cement alá a négyes blokkot. Tegnap az Euro News TV begmuatatta azt az animációs filmet, mely megmutatta miként teríti be az a rádióaktív elszabadult anyagokkal szennyezett levegő a teljes Földünk északi felét. Izlandon a műszerek tegnap kimutatták már a Fukushimai tragédi kapcsán kiszabadult jód 131 izotópot. De azt is hozzátették, hogy a koncentráció éppen a mérési határértéket meghaladta. Gondoljunk a Tokióban üzemelő vízvezetékre, ott is először ezzel jöttek elő.

De azt senki nem mondta, hogy a vezetékes ivóvízben megjelenő jód 131, a Japánt érő Apokalipszis jele.
Vagyis nincs Japánban biztonság. Se benzin, élelem, ivóvíz. Csak a halál telepszik a világ leggazdagabb országára.