Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. május 3., kedd

9.377 - Felemeltük hangunk az öngyilkosságba kergetés ellen

** www.nemzetihirhalo.hu *************
Felemeltük hangunk az öngyilkosságba kergetés ellen

"Fehér Kéményseprők" Országos Társadalmi Szervezetek Szövetsége mélységesen elítéli az önkormányzatok részéről jogilag megalapozott, de emberileg elítélendő fizikális emberéletet követelő kilakoltatásokat! Tisztában vagyunk vele, hogy az önkormányzatok is abba a gazdasági helyzetbe kerültek, hogy nem tudják tovább tartani a nem fizető lakásbérlőket.

Nyomatékosan felkérjük az önkormányzatokat, még ha jogilag van rá felhatalmazásuk, NE LAKOLTASSÁK KI, kergessék öngyilkosságba a lakbért felhalmozó állampolgárokat!

Nem engedhetjük meg, hogy a gazdasági érdekek felülkerekedhessenek az élethez való jogon, követeljük, hogy a kormány tegyen meg mindent a kilakoltatások megszüntetéséért.

Kérjük a Kormány Tagjait, Köztársasági Elnököt, Egyházakat, hogy támogassák az egész társadalmat érintő szakmai érdekvédelmi munkánkat, azzal, hogy együttműködnek velünk, segítik az embertelen kilakoltatások leállítását.

Szövetségünk különösen súlyosnak tartja a hatóságok, így a rendőrség eszközként történő felhasználását embertelen célokra, és felveti a "népellenes parancs" kérdését.

Szomorúan vesszük tudomásul, hogy a vétlen "felhasznált" rendőrök is megsérültek. Tudomásunk szerint a károsultak megkeresései alapján óva intünk minden rendőrt, hogy részt vegyenek, támogassák a végrehajtók hatalmi harcát, mert minden esetben a vétlenek sérülnek meg sajnos. Tudjuk, hogy a rendvédelmi szervek dolgozói is rendelkeznek hitelekkel és ne felejtsék el, hogy a jelen gazdasági helyzetben előfordulhat, hogy legközelebb az Ö családja következik sorra. Higgye el mindenki, hogy a végrehajtó nem néz se istent se embert, Ö maga az "Atyaúristen" és erre törvényi felhatalmazása is van.

A magyar kormánynak kötelessége lenne megvédeni hazájában a lakósságot. A betolakodó korrupt rabló bankok ellen a törvény minden eszköze a kormány rendelkezésére áll, de nem élnek vele, hagyják, hogy a korrupt végrehajtók emberéletet nem nézve kilakoltassanak bárkit, csak azért, hogy megmutassa, bármit megtehet következmények nélkül.
Nyomatékosan kérjük a Magyar Rendőrség minden tagját, hogy NE VEGYENEK részt, NE ASSZISZTÁLJANAK a korrupt végrehajtók embertelen, pénzéhes, lakosságot halálba kergető tevékenységükben!

Az államigazgatás nem számol tetteinek következményeivel, amikor olyan családokat és személyeket lakoltat ki, akiknek nincs hová menniük, ezért végső elkeseredésükben eldobják maguktól az életet. Senkinek sincs joga megítélni azt a kétségbeesett és reménytelenné vált embert, aki más lehetőség híján ilyen tragédiába menekül, még akkor sem, ha az öngyilkosság nem megoldás.

"Fehér Kéményseprők" Országos Társadalmi Szervezetek Szövetsége törődést és gondoskodást követel azoknak, akiket jogszerűen birtokolt egyetlen otthonukból akarnak kilakoltatni, figyelmen kívül hagyva, hogy önhibájukon kívül váltak fizetésképtelenné, a hazánkra jellemző átfogó megélhetési válság miatt.

Budapest, 2011. április 22.
www.feherkemeny.com
Email cím: info@feherkemeny.com
Telefon: 06-20/ 399-5821