Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. május 4., szerda

9.404 - vitéz Szentiványi Péter: Ajánlom a felsoroltak szíves figyelembevételét!!

From: Szasz Lorant
Date: 2011. május 4.
Subject: NYILT LEVÉL : Húsvéti körmenet
To: Kutasi József Antal


Húsvéti körmenet Székesfehérvár felsővárosi plébánián. Az áhítattal éneklő,Krisztus feltámadását ünneplő híveket a Móri út 8-ba betelepülő mosdatlan cigányok (bocsánat: romák) levetett nadrággal a meztelen ülepüket mutogatva fogadták trágár bekiabálások kíséretében. Az útlezárásról a "szolgálunk és védünk"gondoskodott! 

A törvény elfogadása után mire számíthatunk? Ezeknek erre a "törvényre" van szükségük,hogy a műveletlenségük és tudatlanságuk által diktált állati ösztöneiket kiélhessék és a "fehér embert" úton, útfélen megalázhassák, molesztálhassák büntetlenül! 

Kérdezem a Tisztelt Törvényhozókat mit tehetek akkor amikor a Feleségem sírva jön haza mert ugyanez a banda a nemi szervét mutogatva "kellene ez neked banya" kérdéssel az utat elállva inzultálja. 

A "szolgálunk és védünk" bejelentésre úgy reagál, hogy nincs autójuk amivel kimenjenek a helyszínre (ami az esettől háromszáz méterre van)! Tisztelettel: egy magát MAGYARNAK valló nyugdíjas aki ha kell ököllel is megvédi magát, mert a "mutogatókat" is eltakarítottam egy molotov koktélos fenyegetéssel. 

Ezután a törvény elfogadása után ilyen "eset" után mehetek a börtönbe? a gyalázkodók meg tovább röhögve inzultálják az embertársaikat!!!!!!  Ez nincs így jól tisztelt Politikus Urak, és félek, hogy nem lesz ennek jó vége!!!! 

Ajánlom a felsoroltak szíves figyelembevételét!! 

Tisztelettel: 
vitéz Szentiványi Péter