Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. május 17., kedd

9.600 - Zuhanórepülésben a Fidesz népszerűsége

Zuhanórepülésben a Fidesz népszerűsége

A biztos pártválasztók közül a korábbi 54 százalék helyett 48 százalék szavazna a legnagyobb kormánypártra.

A múlt hónapban megakadt, májusban folytatódott a Fidesz táborának csökkenése, a pártoktól elfordulók táborának növekedése - mondta az új felmérést ismertetve Závecz Tibor, az Ipsos kutatási igazgatója a csütörtöki Népszabadságban.

Az összes választókorú körében a vezető kormánypárt támogatottsága a januári 34 százalékról májusra 24 százalékra esett, azaz a kezdeti 2,7 milliós szavazótábor mostanra 1,9 millióra csökkent. Emellett hatalmasra, az év eleji 43 százalékról 53 százalékra duzzadt azok tábora, akik egyetlen pártot sem választanának.

A biztos pártválasztók közül a korábbi 54 százalék helyett 48 százalék szavazna a Fideszre, miközben az MSZP-t a korábbi 20 százalék helyett most 25 százalék választaná. A Jobbik tábora 17 százalékról 15 százalékra, az LMP-é 5 százalékról 7 százalékra változott az Ipsos felmérése szerint. (MTI-hir24)

sokkaljobb-kommentár: Amíg a Fidesz a Jobbik és a vidéken élő magyar emberek ellen fenekedik, pártját fogva a vállalhatatlan kisebbségnek, addig szépen jön föl az MSZP népszerűsége! Gyurcsány Ferenc két vasat tart a tűzbe: egy kicsit marad is az MSZP-be (mert hát a pártalapítvány kasszakulcsa kell neki), de egy kicsit már ki is farol a Demokrata Pártba, ami már bejegyzés alatt van.

A Fidesz választási ígéretét átolvasva minden választópolgár arra gondolt, hogy ekkorra Gyurcsány Ferenc már régen börtönkoszton van! Ennek azonban semmi előjele. A Sukoró-ügyben lesz mindössze egy meghallgatás...
Sukorón nem épül meg valószínűleg a luxus bordély, de egy másik helyszínen már épül. Valahol a Dunántúlon, a Pozsony-Győr-Bécs közötti háromszögben, de magyar területen... Mert nekünk ez nagyon köll...

És nagyon kellene végre Magyarországnak egy MAGYAR kormány, amely nem nézi a többségi társadalmat harmad-, vagy negyedrendű állampolgárnak! Ha ennyire fontos lett a kisebbség, hogy még az ENSZ is melléjük áll, akkor miért a többségi társadalommal tartatják el magukat? Hány videót vittek ki az ENSZ-be bemutatni például, hogy mit műveltek Olaszliszkán, Gyöngyöspatán, és szerte az országban? Elmondták-e, hogy eddig hány magyar embert fosztottak ki, vertek meg és öltek meg eddig? Bemutatták például a nagyon művelt ENSZ-nek, hogy Csillebércen milyen állapotban hagyták el tábort?

Magyarország a fülkeforradalommal bizony nagyon rosszul járt!

Békéscsaba, 2011. május 12.
F. I. - K. M.

Emlékeztet
ő: "Mindössze annyit kellene elbeszélni, hogy a Magyarország felszámolását végző pusztító világerő, amely az elmúlt húsz év valamennyi kormányában meghatározó pozícióban volt, van és lesz, a cigányságot építette fel a leghatékonyabb tömegpusztító fegyverként a magyarság ellen." (Bogár László: Polgárháború - külföldi megrendelésre?)
sokkaljobb.hu

Kapcsolódó:
   Összeomlás-elmélet