Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. május 14., szombat

9.581 - Az amerikai nagykövet és Pintér Gyöngyöspatán

*** www.nemzetihirhalo.hu *************

Péntek 13: Az amerikai nagykövet és Pintér Gyöngyöspatán
barikad.hu 2011, május 12 - 19:10

Holnap, azaz "Péntek 13"-án látogat Gyöngyöspatára Eleni Tsakopoulos Kounalakis az Amerikai Egyesült Államok nagykövete és Pintér Sándor belügyminiszter. A holnapi programjuk a következőképpen alakul: (Vastagon szedve a hivatalos tájékoztatás szerinti menetrend.)

15.00 séta a településen
Minden valószínűség szerint a cigánysoron fognak sétálni, megtekintik a Bem utca Hegyalja utca látványosságait. Szinte száz százalék, hogy nem a húsz éve szenvedő magyarokra kíváncsiak...

16.00 tárgyalások
A Polgármesteri Hivatalban jól megtárgyalják, hogy miképpen tudnak segíteni a cigányságon. A magyarokról megint nem esik szó.

17.00 sajtótájékoztató a Polgármesteri Hivatalban

Előreláthatólag a nagykövet asszony szörnyülködni fog egy nagyot a soron tapasztalt állapotokról és szegény, nélkülöző cigányokról, miniszter úr pedig bőszen fogja a fejét rázni. Esetleg megemlítik, hogy milyen csodálatosan gyilkolták meg Oszama Bin Ladent. A magyarokról nem fognak beszélni.
A gárdát dicsérte az új amerikai nagykövet
barikad.hu 2009, november 18 - 19:40
Meghallgatta a Szenátus illetékes bizottsága a Budapestre készülő új amerikai nagykövet asszonyt, aki bemutatkozó expozéjában "modellértékűnek" nevezte a gárda működését. (...)