Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. május 16., hétfő

9.593 - Azzal hülyítik a magyart, hogy az államadósság után "nyomoznak"! > Szerző: Elek Attila 2011.05.10. szabadeuropa

** www.nemzetihirhalo.hu *************
Miért nincs pénze a magyarnak?
Miért nagy az államadósság?
Szerző: Elek Attila 2011.05.10. szabadeuropa

Vigyázat! Az elején a szokásos figyelmeztetés! Írásunk felzaklató lehet, mert megkérdőjelez olyan gazdasági alapvetéseket, melyeket belénk ültettek. Szerintünk ezek hamis adatok, nem igaz dolgok, de annyiszor hallottuk már őket, hogy elhisszük. Azoknak meg egyáltalán nem ajánlott a tovább olvasás, akik a magyarokat kommunistákra és fasisztákra osztják be vakhittel vannak egyes politikusok iránt és építik a saját vezérük (kinek ki) személyi kultuszát.

Azzal hülyítik a magyart, hogy az államadósság után "nyomoznak"!

Óriási kérdés után nyomoz a kormány. "Szakértők" és talpnyalók hada vizsgálja, hogy ki a felelős az államadósságért. Riogatnak azzal, hogy az államadósság immár a GDP 80%-a. Ez csak annyit bizonyít, hogy megint hülyének nézik a magyart és mindenféle idegen szavakat és érthetetlen számokat mondogatnak. A Valódi cél nem az ország jóléte, hanem a belső politikai ellenféllel való leszámolás. Nevetséges együgyűség! És a magyar elhiszi. Matematika tanárként nagyon fáj, hogy a magyar nép nem tud elvégezni egy egyszerű százalékszámítást. Nem kell ide bizottságosdi, meg szakértők hada. Megmondom, miért nőtt 2006 és 2010 között a GDP 65%-áról 80%-ára az adósság. Nagyon egyszerű! két dolog miatt. A 100 napos programban Medgyessy-kormány az MSZP, az SZDSZ és a Fidesz támogatásával (személyesen Orbán Viktor az adósságűző! szavazatával) megszavazott egy csomó kiadás, melynek nem volt fedezete. Később visszatérünk rá, hogy mi lett volna ennek a lényege és pozitívuma. A 100 napos program tehát az első ok az államadósság jelentős növekedésének.


Orbán Viktor, a nagy adósságleépító ellenzékből is megszavazta Medgyessynek a 100 napos programot! Aztán mikor nem tudtuk fizetni a számlát hátraarcot csinált. A valódi ok azonban más. www.szabadeuropa.com