Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. május 18., szerda

9.607 - Kónya Péter a Demonstrációs Bizottság vezetője > FIDESZ GARANCIÁK BEVÁLTÁSÁRA


,,HIVATÁSUNK VÉDELMÉBEN"
A DEMONSTRÁCIÓS BIZOTTSÁG FELHÍVÁSA
FIDESZ GARANCIÁK BEVÁLTÁSÁRA
A napokban az Orbán Kormány minden magyar állampolgárnak szociális kérdőívet fog postázni.
Kérjük minden honfitársunkat, aki a magán-nyugdíjpénztárak megszüntetése, a Kormány tervezett intézkedései miatt veszélyben érzi jelenlegi és jövőbeni nyugdíját, szolgálati, vagy éppen korengedményes, korkedvezményes nyugdíjrendszerét, az ingyenesen visszaküldhető válasz borítékban, ne az alibi kérdésekre válaszoljon, hanem küldje vissza:
    1. Schmitt Pál 2010. január 20-án, a FIDESZ nevében kiadott ,,Garancialevelét"! A FIDESZ nevében a jelenlegi köztársasági elnök garanciát vállalt arra, hogy kormányzásuk alatt megvédik a nyugdíjakat.
    2. Lázár János FIDESZ frakcióvezetőnek, 2007. szeptember 21-i nyilatkozatát: ,,A Fidesz a szolgálati jogviszony olyan módosítását nem támogatja, aminek eredményeképpen a rendvédelmi szerveknél és a honvédségnél dolgozók jogait csorbítanák!"
(A nyilatkozat a FIDESZ honlapjáról letölthető: http://fidesz.hu/index.php?Cikk=84691)
Kérjük, aki egyetért, vagy szolidáris a ,,Hivatásunk Védelmében" megfogalmazott 8 pontos követeléssel, a borítékba azt is tegye bele!
A garancialevél, Lázár János nyilatkozata és a Hivatásunk Védelmében megfogalmazott követelések nyomtatható változata letölthető a www.frdesz.org.hu honlapról!
        Fogjunk össze, tiltakozzunk ezen a békés módon!
Budapest, 2011. május 13.
Kónya Péter
a Demonstrációs Bizottság vezetője