Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. május 18., szerda

9.615 - Dr. Ölveczky István: Ismereteim szerint a bankok Ausztriában sokkal kedvezőbb feltételekkel adnak hitelt, mint ugyanaz a bank Magyarországon.

feladó Fénysugár jogi képviselet fenysugar@kerekesdr.hu
címzettKutasi József <jozsef@kutasi.eu>
dátum2011. május 18. 20:41
tárgyRe: // Banki károsultak// Dr. Barki


Kedves Kutasi József Úr!

Megtisztelő felajánlásával élve a következő levelemben küldöm a banki hitel károsultak megsegítéséről szóló általános tájékoztatónkat (azon lesz a nacionálém).
 
Ismereteim szerint a bankok Ausztriában sokkal kedvezőbb feltételekkel adnak hitelt, mint ugyanaz a bank Magyarországon. Miután mi a bíróságon azt kívánjuk bebizonyítani, hogy a bankok erkölcstelenül hiteleztek az elmúlt 5 évben hazánkban, így összehasonlító példákat szeretnénk bemutatni külföldi adatok, szerződések alapján.

Dr. Barki Mária Éva kollégámat azért kerestem, hogy szakmai segítséget kérjek tőle az adatok beszerzésében; akár az ő irodáján, akár az által ajánlott személyeken keresztül. Nyilván számítok a honfitársaink segítségére, mert ezt az egész társadalmat érintő problémát csak közösen tudjuk megoldani.
Jó magyar ember révén szerintem Önnek nem is kell mondanom, hogy mennyi kárt okoztak a bankok és -az Európát is uraló- pénzvilág hazánknak. Ha ebben az ügyben "fogást" találunk a rendszeren, az a sanyargatás végét és hazánk felvirágzását fogja eredményezni, akármilyen pátoszosan is hangzik.
A kollégámat azért választottam, mert láttam, hogy nagyon sokat tesz a magyarságért, így ha ideje nincs is sok, tanácsot bizonyára tud adni, hogy merre tovább.
 
És míg én Önnek telefonáltam, már be is futott Mária asszony válaszlevele, hogy  várja a kérdéseimet. Hát így váljon valóra minden kívánságunk!
Ahogy látom Munich-ben tetszik lakni. Ha esetleg hasonló információkat tetszene tudni beszerezni a bankok németországi hitelkondícióiról, akkor már két ország vonatkozásában lenne bizonyítékunk. Ezzel most nem is fárasztom, ha van kedve segíteni, majd beszélgetünk róla.
 
El kell mondanom, hogy mindig büszke vagyok azon hazánkfiaira, akik külföldön öregbítik nemzetünk jó hírét és ezt Önnek is köszönöm. Remélem lesz alkalom valamely magyar rendezvényen találkozunk.

Megtisztelő figyelmét megköszönve
 
Dr. Ölveczky István