Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. december 19., hétfő

11.341 - Kovács János: Végül egy kis Hírháló-mószeroló írás!

www.nemzetihirhalo.hu *************

Végül egy kis Hírháló-mószeroló írás 
Nem kell félnünk a közreadástól, az igazság velünk van! Az alábbi írást a Nemzeti Hírháló fölé valami szervet intéző és kordába terelni szándékozó majd feljelentő bosszúszomjas fideszes házaspár hírlevelének továbbításából vettük. - KJ 

Kálmán Anikó: Egy kis elgondolkoztató olvasni való, talán még nem késő, ha odafigyelünk és elgondolkodunk az író szavain és utalásairól...! 
A "TÉT", ugyan is véresen komoly: a nemzetünk megmaradása, vagy szétzüllesztése! 

Nemzeti-e az, ami nevében nemzeti? 

Már jó ideje foglalkoztat a címben feltett kérdés, s mindannyiszor visszagyömöszölöm a feltóduló gyomorváladékot nem akarván idő előtt tüdőembóliában kiszenvedni. Most viszont elszakadt a cérna: lesz, ami lesz, foglalkozom vele, pedig ez a hírhálónak nevezett valami nem érdemli meg

Nem is hírháló, s nem is nemzeti. * * * 

Ha egy kicsit is a nevével azonosulni tudna, nap, mint nap nem jelentetne meg innen-onnan átvett híreket, blog-bejegyzéseket, melyek a mai állapotok romlásán örvendeznek, abból űznek gúnyt és tréfát, mintha ők nevüket meghazudtolóan nem is a nemzethez tartoznának, nem annak részei lennének, nekik az a jó, ha a nemzetnek rosszul megy. Balhé a láthatáron! 

Érthetetlen! 

Miben reménykednek ezek a hírportálok, kinek a malmára akarják hajtani a vizet, s mely pártot látnának szívesen a mai, a nép döntő többsége által választott, tehát Európában páratlan legitimitással bíró pártszövetség helyett. Nem tudni! 

Nekik viszont tudni kell! 

Különben nem tudnának olyan önfeledten örvendezni a mai kormány esetleges kudarca, ballépése, nehézsége láttán. Mert aki ennek örül, a hazája kudarcának örül, s ezért az a legkevesebb: vegye le a küldött hírlevelek elejéről a nemzeti címszót. Nem való oda! Vagy ha igen, akkor rájuk is vonatkozik az 1956-ban Örkénynek, vagy mások szerint Zelknek tulajdonított mondat, mely a Magyar Rádióra vonatkozott: "Hazudtunk éjjel, hazudtunk nappal, hazudtunk minden hullámhosszon". 

Ma ugyanis az országgyűlésben kevés párt foglal helyet, az ellenzék lényegében két táborra oszlik: az egyik a parlamenti patkó jobb oldala helyett (szimbolikusan is!) a kormánypártoktól balra foglal helyet, s noha szavait jobboldali, mondhatni "nemzeti" mezbe öltözteti, valójában a baloldal támogatásán munkálkodik. A baloldal pártjai közül az egykori munkásvezér-unoka nevével fémjelzett pártot kivéve, mely inkább a dicstelenül kimúlt liberális párt helyére lépett, lényegében a kommunista utódpárt van jelen, nem számítva a belharcokban belőle kivált konglomerátumot, mely utóbbi - ha a választási taktika úgy hozza - kész örömmel visszatér korábbi pártja kebelére, így egynek számítható. Ha ezek után valaki a mai kormánypártok sikertelenségén tud örvendezni, eközben megfeledkezik, hogy a haza, az ország, s annak sikertelenségén örvend. 

Nem hiszem, hogy akad ma olyan balga, aki a szúrós szemű, sokszor a törvény által betiltott mellényben feszítő, s hangos "Adjon az Isten!" köszöntéssel köszönő elnök kezében látná az ország kormányrúdját, mert belőle sok jót kinézni dőreség. Így a balgák gyülekezete akarva, vagy akaratlanul gyengítve a mai kormánykoalíciót, annak minden botlása és kommunikációs hibáját felnagyítva, a baloldal malmára hajtja a vizet, annak a baloldalnak a malmára, mely saját és baráti körének zsebeit teletömködve eladósította, kifosztotta az országot, s kényszerítette - időnként sikertelen lépésekre - a mai kormánykoalíciót, az annak vezető pártját a Fideszt, mely a kezdeti helykeresés után egyszer már ténylegesen bizonyított. 

Reméljük, most is fog! 

Dobai Miklós 
Polgári Hírszemle 

--

 
 

Tisztelt / Kedves %USERNAME%!



(ide kattintani!)


Itt található KUTASI JÓZSEF ANTAL (5,2 MB):
http://hirfutar.kutasi.eu/polhirfut.pdf

Magyaros tisztelettel és szeretettel,

 Kutasi József Antal / Jóska bácsi / Jóska
(ki ahogy kívánja!)
 
Ha ezt a küldeményt tőlem már kapta, akkor elnézést kérek.
Ha tájékoztatásaimat nem kívánja, kérem küldjön egy
%USEREMAIL% lemondó levelet.