Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2013. július 25., csütörtök

17.429 - Mácsai Rozáliától mti közlemény és Kovács Leventének írt levél küldése


Feladó: Rozália Mácsai
Dátum: 2013. július 25. 10:10
Tárgy: Mácsai Rozáliától mti közlemény és Kovács Leventének írt levél küldése
Címzett: Kutasi József Antal


Bankcsapda Érdekvédelmi Civil Szervezet mti  közleménye
A szerdai Kormányülés kudarcának lehetséges okai
 
A jelek szerint olyan nyomásgyakorlás történt a Kormányüléssel kapcsolatban a Magyar Államra, ami gyakorlatilag valós nemzetbiztonsági kockázatokat eredményezett, mely összefüggésbe hozható a korlátlan befolyással és vagyonnal rendelkező magyar bankárral.
 
Továbbá, mellékelten megküldöm Dr. Kovács Leventének, a Bankszövetség főtitkárának feltett kérdéseimet, levelemet, kérem olvassák el, igen érdekes kérdéseket tettem fel, gondolom szokásához híven,  - mint általában másoktól sem érkezik - válaszolatlan marad, nem elitélhető módon!
 
Megjegyzem: Gyurcsány Ferenc és volt pártja az MSZP osztja az észt, a probléma megoldására. Mivel, én a szerződés aláírását követően - mivel bankom nem létező terméket adott el a Proovidencia Generáli Biztosítóval együtt - már 2008. december 18-án, panasszal fordultam az Állami Pénzügyi Felügyelethez, feleslegesen! Írtam a volt Kormánjyfőnek - akkor még akkor regnált -  is, munkatársa megkeresett telefonon és a tanácsa a következő volt: figyeljük a médiát, lesz megoldás, továbbá költözzünk kisebb lakásba, adjuk el. Egy 96 m2-es emberi léptékű családi házat építettünk, 4 tagú családnak!
A bankok felelőssége abban is vitathatatlan, hogy nincs fizetőképes kereslet az ingatlanpiacon, hogy árun alul, zsargon nyelven szólva, lopott áron lehetne eladni ingatlanunkat. Hab a tortán, mivel 40 mft-os ingatlant, jó ha, 18 - 20 mft el lehetne ma adni, és akkor még legalább, minimum,  10 mft-ot követelne az rablóbankom!
És mindenkitől megkérdezném, aki nem tudta fizetni az uzsorahitelt, az olyan állapotban van, hogy tudja fizetni majd a jó fordinthitelt?
A vizcsapból is folyik...amíg ez a probléma nem oldódik meg, a gazdaság fellendülése nem fog megindulni!
 
Szeretettel,
 
Mácsai Rozália


Dr. Kovács Levente

Bankszövetség főtitkára

Budapest

Tisztelt Főtitkár Úr! Kedves Kovács Levente!

Önnek is szeretném feltenni az alábbi kérdéseimet, és tisztelettel várom megtisztelő válaszát:

Kérdéseim:

  • Akinek okiratai vannak, hogy a bank elnyilvántartotta adatait, hogy köszönő viszonyban sincsenek adatai....arra vajon milyen törvényt fog javasolni a pénzügyi jogok biztosa....? Egy ötletszerűen elkészített excel táblázat vajon bizonyítékot fog nyújtani???
  • Mihez képest fognak viszonyítani, mi lesz a kiindulási pont?...Ha ironikus akarnék lenni, a vasedényhez? Pl. az én esetemben, ki fog fizetni? Mácsai Pál?
  • Az excel táblázat alapján kimutatott részletezett tőkenyilvántartás, mely okirathamisitásnak minősül....a szerint fognak majd forintosítani????? Továbbra is palimadárnak nézik az uzsorahitel áldozatait....!
  • Sőt nem jelzáloghitelem van, sőt már végtörlesztettem, természetesen csak a bank elnyilvántartása szerint, mivel nem végtörlesztettem, ...akkor miért van jelzálog még mindig bejegyezve a földhivatalba, mit követel tőlem a bank???? Na ezt is megkérdezném???? De kitől kérdezzem vajon????
  • A bankok elnyilvántartják az ügyfelek adatait....fogalmuk sincs, ki mennyivel tartozik, hogy az annyi, az nem annyi...hogy Polt Péternek és más hatóságoknak kellene vizsgálatot indítani..., vajon miért akarják ezt is elsumákolni????
  • Okirataim mindezt támasztják alá...nekem van két telefonon történt beszélgetésről is jegyzőkönyv....melyben le van írva, hogy a bank hibázott, hiba történt...és a Kollégák majd korrigálják, kijavítják...hát Magyarországon így megy Bankéknál...és ez törvényes....és a pénzügyi biztos, a kormány, a hatóság átlép rajta....ezt nem törvénytisztelő, prudens magatartásnak nevezik....! És Damm Andrea beszél törvényességről....el ne nevessem magam....!
  • Már írtam az Osztrák Pénzügyi felügyeletnek is - mivel 3 osztrák bank leánya uzsorázik Mo.on - , küldtem okiratokat....alátámasztva, hogy Ausztriában már a bíróság kártérítésre kötelezte az Anyabankokat, nyilván az ottani állampolgároknak, továbbá, kiderítettem, a bankom felügyelő bizottsági tagjának nevét, lakcímét, hiszen az interneten megtalálható, azoknak is írtam, tájékoztattam Őket bankok uzsorázásáról...hogy nem prudens magatartást tanúsított....sőt a tulajdonosnak is....stb. stb....kíváncsian várom a reakciót, Mindenkitől....!
  • Én például azt sem tudom, hogy kinek a hitelének terhét viselem??? Más név, más lakcím....Továbbá, a kezdő törlesztés 96 750 Ft volt, 2008-ban, egy év múlva duplájára emelkedett, 2013. 08. 06-tól esedékes törlesztő részlet: 279 777 Ft. Önök szerint ez nem uzsorahitel? Hol jártak jól a névleges devizában nyilvántartott ügyfelek?
  • Néhány kérdést próbáltam egy csokorba gyűjteni, erre ki fog választ adni? Ez egy befektetési termék, uzsorahitel. A forintosítással legalizálják a csalást, de tovább megyek, a pénzmosás egyik formáját követi el a magyar állam.
  • És a felelősségrevonást még nem is említettem! Ahogy az elszámoltatást is megígérte választóinak, és hozzásegítette a Fidesz-t a 2/3 többségéhez, ez is el fog maradni, a jelek szerint!
  • Megnyugtatom Önt (Bár illuzionistának, meg különböző jelzőkkel illette a Szervezetet, Szervezeteket)! A Bankcsapda Érdekvédelmi Civil Szervezet, a végsőkig el fog menni.
  • Mi hazai vizeken, már körbejártunk mindent....Főügyészség, Nemzeti Nyomozó Iroda, Rendőrség, NAV, megemlítem az Állami Pénzügyi Felügyeletet, Pénzügyi Békéltető Testület....ez utóbbi kettő gittegylet....minden honnan elutasítottak minket....van határon túl még adukártyánk...ez még nem publikus....!

Kedves Kovács Levente!

Fentieket összegezve, figyelembe véve, okirataimtól és mások okirataitól nem eltekintve, várom megtisztelő válaszát!

Továbbá, szeretném megkérdezni, kérni, hogy egy személyes találkozásra adjon lehetőséget!

 

Üdvözlöm Önt:

Mácsai Rozália

www.bankcsapda.eu

elérhetőségeim:

macsai2010@gmail.com

+ 36 30 535 93 73