Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2013. július 31., szerda

17.461 - Magyarország Kormánya: Az Agrár Széchenyi Kártya kedvezőbbé teszi a mezőgazdaság finanszírozását

Feladó: Magyarország Kormánya
Dátum: 2013. július 30. 18:22
Tárgy: Magyarország Kormányának Hírlevele
Címzett: jozsef@kutasi.eu



Magyarország Kormányának Hírlevele 2013-07-30
Folytatódnak a kedvező munkaerő-piaci trendek

A KSH ma reggel közzétett gyorstájékoztatója szerint ismét emelkedett a foglalkoztatottak összlétszáma 2012 azonos időszakához képest. A 2013. április-június időszakban a 15-74 év közötti foglalkoztatottak száma az előző év azonos időszakához képest 55 ezer fővel, 3 millió 931 ezer főre nőtt, amely 1,4 százalékkal magasabb, mint egy évvel korábban. A 15-64 évesek körében a foglalkoztatottak száma 3 millió 899 ezerre, azaz 60 ezer fővel emelkedett, amely 1,6 százalékos foglalkoztatás-bővülésnek felel meg.

Az Agrár Széchenyi Kártya kedvezőbbé teszi a mezőgazdaság finanszírozását

Az Agrár Széchenyi Kártya kedvezőbbé és stabilabbá teszi a magyar mezőgazdaság finanszírozását - mondta a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) agrárgazdaságért felelős helyettes államtitkára kedden Budapesten, sajtótájékoztatón.

Varga Mihály civil érdekképviselettel egyeztetett a lakáscélú devizahitelekről

Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter a mai napon tárgyalt a devizahitelesek jelentős részének érdekeit képviselő Civil Összefogás Fórum-Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA) tagjaival annak érdekében, hogy a devizahitelesek ügyében – különös tekintettel a lakáscélú devizaalapú jelzáloghitelekre – kompromisszumos és minden érintett bevonásával szolidáris megoldás szülessen.

A nap képe

Élénkülhetnek és új szakaszba léphetnek a magyar-vietnami kapcsolatok - értett egyet magyar vendéglátóival Nguyen Thien Nhan vietnami miniszterelnök-helyettes, akit kedden díszebéden látott vendégül az Országházban Jakab István, az Országgyűlés alelnöke és Szijjártó Péter, a Miniszterelnökség külügyi és külgazdasági államtitkára. (Fotó: Árvai Károly)