Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2013. július 25., csütörtök

17.436 - Varga Mihály: Ki kell vezetni a devizahiteleket!


Feladó: Pozitív Hírek
Dátum: 2013. július 24. 20:58
Tárgy: Kutasijozsef1956 - Kivezetik a devizahiteleket,Káposztásig ér a metró
Címzett: Kutasi József Antal



Káposztásmegyerig mehet az M3-as metró!

Ismét napirendre került, hogy Újpest-központ helyett Káposztásmegyer lehet az M3-as metró végállomása − a BKK legalábbis megjelentette a vonal rekonstrukciója, illetve meghosszabbítása előkészítésének tervezésére vonatkozó közbeszerzési pályázatot.
bővebben>>>

Varga Mihály: Ki kell vezetni a devizahiteleket!

Tárgyalásokat kezd az érintett hitel- és pénzintézetekkel a nemzetgazdasági miniszter. Varga Mihály azt közölte: a kormány szerint "az időbeni és teherviselési szempontokat is figyelembe véve" ki kell vezetni a hazai hitelpiacról a lakáscélú devizaalapú jelzáloghiteleket.
bővebben>>>

SWAMI Egészségmegőrző Központ megnyitó nap Érden

„Saját Boldogságunk, jobb jövőnk titka a kezünkben van. Ezt a lehetőséget, nem szabad elszalasztani!” / Dalai Láma /
bővebben>>>

Sólyom Air: Álmos vezérnek hívják az első gépet!

A Sólyom hamarosan megkezdi működését, és elindítja első gépét, amelyet Álmos vezérnek kereszteltek el – jelentette be a cég vezérigazgatója a társaság első sajtótájékoztatóján.
bővebben>>>

Aukciós oldalak: rászállt a NAV az interneten eladókra

Adóellenőr vásárlóktól hemzsegnek az internetes aukciós oldalak. Legújabban már azt sem teszik meg a revizorok, hogy elmennek a megvásárolt termékért, hanem telefonon felhívják az eladót, hogy próbavásárlást végeztek nála, fáradjon be az adott igazgatóságra.
bővebben>>>

Minden háztartás ádáz ellensége: a VÍZKŐ. Létezik megoldás?

A vízkő: a vízből kivált és lerakódott anyagok, főként sók összessége, amely nagy mennyiségben tönkreteheti a vízzel kapcsolatos gépeket (mosógép, kávéfőző) és szabad szemmel is látható anyagot képez.
bővebben>>>

Nemzetközi tudományos szenzációt hozott a magyar múmia

Magyar és angol tudósokból álló kutatócsoportnak új eljárással sikerült azonosítani a tbc genomját egy 216 éves váci múmia tüdőszövetéből.
bővebben>>>

A rák új nézőpontból: a daganatok fizikája

A rákbetegség kialakulása során a szövet fizikai jellemzői is megváltoznak – hívják fel a figyelmet a daganatokkal foglalkozó fizikusok, akik az orvosokétól és biológusokétól eltérő, újszerű nézőpontból közelítenek a betegséghez.
bővebben>>>

Aranyérmet szereztek magyar diákok a nemzetközi kémiaversenyen

Két magyar diák is aranyérmet szerzett a 45. Nemzetközi Kémiai Diákolimpián Moszkvában, a magyar csapat a nem hivatalos összesített pontversenyben az V. helyen végzett.
bővebben>>>

Óriási lehetőséget kapott Budapest - dőlhet a pénz

Több tízezer vendéget hozhat a Magyarországon rendezett 2021-es úszó-, műugró- és vízilabda-világbajnokság, amely az úszószövetség szerint pénzügyileg is pozitív szaldóval zárhat.
bővebben>>>

Okos otthonok: a jövő spórolási technikája

Már a gyakorlatban is bizonyított az okos mérőóra! Mit gondolsz, Te mennyit spórolnál, ha az villamosenergia-fogyasztásodat jobban szemmel tartanád?
bővebben>>>

"Néven" szólítják egymást a delfinek

Kutatók újabb bizonyítékot találtak arra, hogy a delfinek „neveken” szólítják egymást.
bővebben>>>
RichPOI.com - a teljesen független, bulvártól mentes, hír és vásárlói portál
Igyekszünk elkerülni a reggeli borzongással történő napindítást, ezért a pozitív és optimista szellemiséget az egész portálra kiterjesztjük. Ezáltal más cikkeink sem a bajt, a válságot, bűnt, a pesszimizmust kívánják erősíteni szenzációhajhász módon, hanem inkább a megoldást, a kiutat, az optimista hozzáállást támogatjuk.