Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2014. november 9., vasárnap

19.563 - Szűcs Julianna: Esti mese, avagy a megtámadhatatlan valóság.. > Közel 220 fő tüntetett a korrupció ellen. > 2014. november 08.


Szűcs Julianna fényképe.
Szűcs Julianna fényképe.
Szűcs Julianna 2 új fényképet osztott meg.

Esti mese, avagy a megtámadhatatlan valóság...

Közel 220 fő tüntetett a korrupció ellen. A közösségi összerándulást "Több Millióan az Internet Adó és a Jogtalanságok Ellen" Facebook-csoport szervezte.Sok nulla lemaradt a millióból, de hát ez legyen az ő gondjuk.Mindenki úgy hülyíti a tagságot és egymást, ahogy akarja.  Amint látom van rá felvevő piac.

A módit követve, a közösségi portálon szerveződött civil csoport, a Nádor térről a Sándor Palotáig papucsolt. Balogh István,Bertalan Attila elvbarát közössége azt hitte, hogy petíciójukat Áder János átveszi. Nem így történt. Az őrség egy tagja hétfőn fogja átadni a titkárságának. A zavart keltő hiszti három napig fog tartani. Most csalódottságukban a Kossuth téren tréningeznek, bízva a médiaszereplésben, hogy a monitoron keresztül integethetnek anyunak és apunak. Be kell vetni mindent az USA és Norvégia megnyíló pénzcsapjainak.

Gondolom az ATV közvetítő kocsija premierplánban dobja Obamának a képeket és kéri segítségüket a politikai elit megdöntésére. Kálmán Olga már kiértesítette a két szervezőt sms-ben, hogy szívesen beszélgetne velük a stúdióban. Férfias munka, ha Orbánt és kormányát szidják, no meg balliberális hőstett.. Így legalább Olgicáék terelhetik/átléphetik a fantasztikus sikert, hogy három nagy nemzetközi hitelminősítő nyilvántartásában Magyarország,stabil kilátással szerepel. Nem kell a nézőiknek bevallani, hogy ez a fránya vezetés, /akiket a birka szavazók 2/3-dal megszavaztak/, kétmilliárd euró adósságot törlesztettek október végén az Európai Uniótól 2008 őszén felvett hitelből, 2,1 százalékponttal csökkentve a GDP-arányos államadósságot. Aggódva a nézettségért nehogy hazugságon kapják a stábot, inkább eme értelemellenes mutatványból csinálnak politikai offenzívát.

Pontot téve a zaklató estére, az eddigi ismereteim alapján, baloldalról 78 ál-civilszervezetet hoztak létre az együtt és külön, külön is hazaáruló, bukott baloldal tagjai. (szűcs)