Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2017. június 5., hétfő

22.259 - Ballán Mária: Emlékezzünk a magyarság legnagyobb sorstragédiájára > Trianon, 1920. június 4., 16:32


Feladó: Mária Ballán
Dátum: 2017. június 4. 9:42
Tárgy: Emlékezzünk a magyarság legnagyobb sorstragédiájára
Címzett:



Ma a magyarság legnagyobb gyászára, a trianoni békediktátumra emlékezünk. Nemzeti Összetartozás Napjára keresztelték ezt a gyásznapot , mely megalázó a magyarságra nézve, mert olyan, mintha megsemmisítésünket ünnepelnénk. Még a harangok sem jelzik ezt a szomorú eseményt csonka honban. Szerencsére Sékelyföldön még vannak igazi lelkipásztorok, akik ezt megteszik, és nem félnek a következményektől!

Most még gyászolunk és ünnepelünk, de később már csak ünnepelni fogjuk megsemmisítésünket belső és külső ellenségeink örömére. Hogy fog örülni Zoltai Gusztáv lánya, aki nem is akar hallani arról, hogy összehasonlítsuk a trianoni gyászunkat a holokauszttal, mert szerinte "jogos területi átrendezés" volt Trianon. Míg ilyen belső ellenségeink élnek, virulnak, és nyugodtan mondhatnak a magyarok ellen, amit akarnak, reményünk sincs a változásokra.
Bár visszaküldtem a nemzeti konzultációt, a jelenlegi politikai hatalom sem felel meg az elvárásaimnak míg Szarvason állandó nemzetközi zsidó ifjúsági tábort szerveznek, megtartjuk a zsidó oilimpiát, elprédáljuk idegeneknek a magyar földet az új honfoglalóknak vagy elbagatelizáljuk
nemzeti gyászunkat, a zsidó gyásznapot meg megtartjuk. Évente több alkalommal kell gyászoljuk a zsidókat. A magunk gyásza nem fontos!

Sajnos az erkölcsi , a hazafias nevelés megszűnt, a magyarságot ért sérelmekről nem lehet beszélni. Ha nem magyar szellemben folyik az oktatás, rövid időn belül megszűnik nemzeti öntudatunk.

Márai Sándor írta: "Magyarország. Feldúlta a tatár, elfoglalta a török, a német, az orosz. Ideje lenne, hogy végre elfoglalják Magyarországot a magyarok." Mikor minden nemzetben gondolkodót kinevetnek, és igaz képviselőinket megtörik, ellehetetlenítik, akkor rá kell ébredjünk arra,hogy manapság Magyarországon a legnagyobb bűn magyarnak lenni. Toleranciára, önfeladásra, a másság teljes elfogadására buzdítanak, de önértékelésre, önbecsülésre nem bátorítanak.
Pedig büszkék lehetnénk arra, hogy nem taszítottuk szolgasorba a legyőzött népeket, mint Anglia, Franciaország, Portugália vagy egyéb nyugati államok, és évszázadokon keresztül voltunk Európa védőbástyája, megfékezve előbb a tatár, később a Török Birodalom térhódítását, akiknek győzelme az egész európai kultúra végét jelenthette volna.

Trianonban elszakították tőlünk azt a földet, melyet őseink vérükkel áztattak, amelyet gondoztak,amelyre építkeztek és amelyen álmodtak. Nem szabad elfelejteni, hogy a magyarság jelentős része a trianoni határokon kívül rekedt, ahol megalázzák, elnyomják és kizsákmányolják őket azon a földön, amely egykoron az övéké volt.

A magyarság legnagyobb sorstragédiájára való emlékezés erősítsen meg minket abban a hitben, hogy győzni fog az igazság és egy nap újra egyesülhet a magyarság!
Egyelőre még kevesen vagyunk, de kitartással, munkával és igaz hittel megerősödhetünk, győzhetünk.

Ma gondoljunk nagy szeretettel azokra a közszereplőkre, akik nyíltan felvállalták a magyar ügyet, és eltávolították őket a médiából. Grespik László volt az egyetlen képviselő, aki felvállalta volna Trianon ügyét. Elhunyt idén. Nyugodjon békében!

Kubínyi Tamást, Pörzse Sándort, Matúz Gábort és példaképemet, Szaniszló Ferencet is elhallgattatták. Gondoljunk rájuk szeretettel és emlékezzünk az igaz magyar valóságról szóló ismeretterjesztő adásaikra.

PÉLDAKÉPEM, SZANISZLÓ FERENC TAVALYI UTOLSÓ ADÁSÁT NÉZZÜK MEG, MÍG TEHETJÜK, MERT MINDEN MÁS ADÁSÁT TÖRÖLTÉK AZ ECHO TV YOUTUBE-OS CSATORNÁJÁRÓL:

Világ-panoráma: Trianon 96. évfordulója - Echo Tv

https://www.youtube.com/watch?v=e47xA5epJls&index=4&list=PL8g1AwYJhdFe-Sz5vJxSbitHu26gJ34l0