Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. április 1., csütörtök

5.216 - Nemzeti Jogvédelem!

From: Péteri Attila Árpád

Date: 2010. március 21.
Subject: Koncert a Nemzeti Jogvédelemért képei!
To: Kutasi József

Kedves Barátaim,Tisztelt Honfitársaim!

Tegnap (2010. március 20.) ismét hatalmas élménye volt azoknak, akik előzetesen vagy a helyszínen vett jegyeikkel a Nemzeti Jogvédő Alapítvány és Szolgálat eddig végzett sikeres tevékenysége iránti tisztelettel kívánták további nemzetmentő tevékenységét támogatni.

A közel kétezer fős közönség hihetetlen ünneplésben részesítette a koncerten fellépő Palmetta, Kugli és Hungarica együtteseket a vendégszereplőként résztvevő Kalapács Miklóst és Varga Miklóst, az est fő szervezőjét és motorját ,a Jobbik parlamenti képviselőjelöltjét, Gőbl Gábort, az est fővédnökét a Jobbik EP képviselőjét, Morvai Krisztinát és végül, de nem utolsó sorban az ismét hatalmas sikert arató Gaudi Nagy Tamást, a Jobbik szintén képviselő és igazságügy miniszter jelöltjét, aki fiaival és barátaival lépett fel.

Az este különleges volt, mert a föllépő művészek és a közönség a szó szoros és legszebb értelmében egy szívdobbanás volt és ott és akkor együtt alkották meg a produkciót.

Az est folyamán került sor a nemrégen bejegyzett Credo Alapítvány támogatóiból alakult Credo Baráti Köre elismerő oklevél átadására is, Morvai Krisztina EP képviselő asszony részére melyet az alapítvány kuratóriumának elnöke, Tóth Csaba Attila meghatóan szép körülmények között, verset is mondva adott át.

A választások előtt néhány héttel az este ismét egyértelműen bebizonyította, a már öt évet is jócskán meghaladó nemzeti jogvédelem sikeres tevékenysége iránti főhajtást, a Jobbik Magyarországért Mozgalom jogos derűlátását, a választásokon várt, remélt eredményességét, sikerességét illetően.

Reiner Péter