Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. április 2., péntek

5.243 - Győr lett a harmadik város,/...

From: Kamocsárné Mező Szilvia
Date: 2010. április 02.
Subject: Győr lett a harmadik város,
To: Kutasi József

http://magyarokszovetsege.hu/content/toertenelmi-pillanatok-gyoroett

Történelmi pillanatok Győrött (is)

A Magyarok Szövetsége Győri Csoportja és a Jobbik Magyarországért Mozgalom Győr 3.sz. választókerületének képviselőjelöltje, Dr. Nagy Gergely között megköttetett a Társadalmi Szerződés.

2010. április 1-én történelmi pillanatnak lehetett tanúja közel 1000 honfitársunk, aki részt vett a Jobbik Magyarországért mozgalom győri lakossági fórumán. A szeszélyes április és a bolondos dátum ellenére a győri Bartók Béla Művelődési Központban nagyon komoly kérdések hangzottak el.

A fórumot Dr. Nagy Gergely, a Jobbik MM. Győri 3.sz.választókerületének képviselőjelöltje nyitotta meg. Bemutatkozása után átadta a szót az est meghívott vendégének, Pörzse Sándornak, aki számtalan fontos és aktuális kérdést vetett fel. Rávilágított többek között a média szerepére, ami különösen a választási kampány időszakában minden elképzelhető és még elképzelhetetlen ötletet fog felvonultatni a Jobbik MM. lejáratására, mint ahogy azt az elmúlt hetek gyakorlata is bizonyítja.

A fórum a nézők kérdéseivel folytatódott. Ötödik kérdezőként Haba Vilmos, a Magyarok Szövetségének győri elöljárója szólalt fel. Dr. Nagy Gergelyhez intézett kérdése a Magyarok Szövetsége által szerkesztett „Képviselőjelölti Nyilatkozatra” irányult, mely szerint a képviselőjelölttől érdeklődött, hogy aláírja-e azt. Néhány másodpercnyi feszült csend után hallatszott a határozott válasz: „Igen, vállalom.” A Székesfehérvár és Szentendre után Győrött is bekövetkezett történelmi pillanatot a hallgatóság nagy tapssal köszöntötte.

A lakossági fórumot követően a Magyarok Szövetsége Győri Csoportja és a Jobbik Magyarországért Mozgalom Győr 3.sz. választókerületének képviselőjelöltje, Dr. Nagy Gergely között megköttetett a Társadalmi Szerződés.

Tanúként Pörzse Sándor tett bizonyságot arról, hogy a jobbikos képviselőjelölt immáron szerződésben is vállalja visszahívhatóságát, valamint elismerve a népfelség elvét, munkája során kizárólag a magyar nemzeti érdekek és ezen belül elsősorban a választóinak érdeke vezéreli, s tevékenysége kapcsán a választóinak felelősséggel és beszámolással tartozik.

Bízzunk abban, hogy ha már a választások előtt nem is lesz rá mód, de április 11-ét követően mind több és több képviselő ismeri fel annak szükségszerűségét, hogy a választók érdeke kell, hogy érvényesüljön, mert csak azzal együtt érvényesülhet a nemzet érdeke is.

Győr 3. számú választókerületében ma erre írásban szerződtek!

A fórumról a hircity.hu készített felvételt amely itt tekinthető meg:
http://www.hircity.hu/cgi-bin/hircity/index.cgi?view=ck&tID=609&nID=1319...

MSz. Gy-M-S. megyei szervezet, Társadalmi Tájékoztató Iroda