Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. április 4., vasárnap

5.272 - L.Gy.Zs. FÚSZ > Vajon kik, és miért hazudnak?

http://www.nemzetihirhalo.hu/images/fejlec800.jpg

www.nemzetihirhalo.hu *************
Valaki hazudik! - De miért???
2010-04-03 FÚSZ

    Ülök a számítógép előtt PÉNTEK éjszaka. A nap "zárásaként" szokás szerint átolvasgatom a friss híreket, melyek között ott szerepel a BLIKK által elsőként közölt hír: meghalt Daróczi Dávid, az MSZP volt sajtó szóvívője.
    A hír sajnálatos, mint minden haláleset. Ám amint olvasom tovább a közzétett írást, feltűnik valami: Valahogy nem egyeznek az időpontok.

    Ránézek az órámra: péntekről szombatra virradó éjszaka van, 1 óra 3 perc.

    2010.04.03 11:1:1 másodperckor került fel a BLIKK által közölt hír az internetre. (Az időpontot a szerver pontosan rögzíti.)

    És ez itt a bökkenő! A Blikk információja szerint Daróczit péntek éjszaka 23 órakor találta meg egy ismerőse a lakásán, aki értesítette a rendőrséget. (Egy perccel később a Blikk sajtósa máris a mhelyszínen volt. További másodpercek alatt megírta a több perc alatt megírható cikket. Majd újabb másodpercek alatt fel is tette saját honlapjukra, majd a világhálóra. De honnan tudott elsőként a halálesetről a BLIKK újságírója? Ki értesítette a sajtóst? S aki ezt tette, annak nem elsődleges feladata lett volna előbb a mentőt és a rendőrséget értesíteni?

    Mert ugye azt senki sem hiszi el, hogy az újságíró ott sétált éppen a sajtószóvívő lakása előtt, hajszál pontosan előre látva, hogy ott valami fog történni. Látomásai alapján gyorsan megírja a szomorú hírt éjszaka 11 órakor, még azt is előre látva, hogy a halott szállító kocsi éjszaka fél 2 órakor fog kimenni a halott elszállítása miatt a helyszínre...

    Az MTI, a BRFK és a Blikk információi szerint fél kettő órakor érkezett meg a rendőrség és a temetkezési vállalat halottszállító autója is.

    Mi alapján írthatta meg a Blikk kettő és fél órával korábban, 11 óra 01:01 -kor, hogy két és fél fél órával később, fél kettőkor megjelent a halottas kocsi? (Netán előrelátó és jós?)
    Mikor is fedezték fel valójában az öngyilkosságot?
    Mikor és ki értesítette a mentőket és a rendőrséget?
    Mikor ment ki ténylegesen a rendőrség és a halottas kocsi a helyszínre?

    Fantasztikus a Blikk előrelátása, hogy előre tudja, és meg is írja az eseményeket....vagy valakik valamiért hazudnak.... De ki(k), és miért?
    Nézzük a híreket: