Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. április 4., vasárnap

5.278 - NYOLC ÉV ÉS 20,4 Mrd USD HIÁNYZIK MAGYARORSZÁG ÉLETÉBŐL

From: Ignácz Antal
Date: 2010. április 04.
Subject: HÚSVÉTI ÜZENET FEHÉRVASÁRNAPRA
To: antal@jozsef-kutasi.de

NYOLC ÉV ÉS 20,4 Mrd USD HIÁNYZIK MAGYARORSZÁG ÉLETÉBŐL
Igen, megcsináltátok! Együtt! Most igyátok a levét! Kifogytunk a szóból, kifogytunk mindenünkből a kezetek nyomán.

Ti még soha nem voltatok éhesek azért, mert nincs munkátok! Ti még soha nem hajoltatok meg lesütött szemmel fizetésnapon, mert még volt munkátok! Amiről ma már látszik, hogy látszat.

4.000.000 magyar ember a szegénységi küszöb alatt tengődik! 3.000.000 ember ebben az országban naponta éhezik! Öregjeinknek nem tudunk segíteni, a szemünk előtt elsorvadnak. Teljes csődbe vittétek/engedtétek vinni ezt a csodálatos országot. Most is csak habosítjátok a nincset! A mi nincseinket. A hazug GDP mítoszát szajkózzátok a hónapok óta lebegtetett gazdasági összeomlás szélén is.

A bűn az bűn marad. Nagyobb kárt okoztatok, mint a világháborús szőnyegbombázások. Az utolsó szegnek is lába kélt, nincs falat a gyerekeinek. Magyarország teljes állami vagyonára zálogbilogot verettetek!
Halljátok hát! Nem a magyar emberek vették fel azt az irdatlant pénzt, amivel egyikőtök sem képes emberi tisztességgel elszámolni. Ezért nektek felelni kell! Mindnek! Az egyik herdálta, a másik hagyta.
Igen, megcsináltátok! Most igyátok a levét! Nem szomjazzátok bűneitek levét? Pedig az a pohár rátok vár!
Mégis mit gondoltatok, meddig visel el titeket a nemzet? Hogy itt nem történtek nagyobb éhséglázadások, azért térden és külön-külön kezet kellene csókolnotok minden miattatok nélkülöző magyarnak!
Nyolc év hiányzik milliók életéből! 20,4 milliárd USA dollár hiányzik unokáink szájából. Erre nincs bocsánat! Történelmi szükségszerűség, hogy mennetek kell. Így kijelentő módban kifejezve.
Ebben az országban pengenek az idegek, feszülnek a maradék izmok. Ebben az országban egyetlen napra vár mindenki. Az élteti a tömeget, hogy utolsó békés mozzanatként JÓ helyre húzza be az X-et. Jobb helyre!

Reszkető kezekkel és maradék reménnyel a fülke magányából indul a földcsuszamlás. És ezt végig fogjátok nézni, ahogy a nép most ítél. Előfordulhat, hogy próbáltok az eredményen kozmetikázni. De ezt nem lehet majd! Minden ráncot nem lehet elsimítani, mert miattatok szántotta a homlokunkra ez a nyolc sorvasztó esztendő. Miattatok, akik egyetlen percre sem gondoltatok azokra a milliókra, akiknek a keservesen kiizzadott adóforintjaiból busás hasznot sarcoltatok, és merő naplopásért kaptatok fényűző ellátást tőlünk.


El innen! El veletek! Nem kelletek többé senki magyarnak!
ELÉG! ELÉG VOLT! MOST MÁR AZTÁN ELÉG VOLT!

Minden igaz magyar embernek csak azért is:
Adjon az Isten végleg-nélkületek szebb jövőt!

HÚSVÉTI ÜZENET FEHÉRVASÁRNAPRA
Lengyel Károly
Kedves Magyar Barátaim!

Néztem az interneten a győri Jobbik gyűlésének közvetítését. Szomorúan tapasztaltam, hogy a nézőtéren lévő magyarok alig néhányan énekelték a magyar Himnuszt! (http://www.hircity.hu/cgi-bin/hircity/index.cgi?view=ck&tID=609&nID=131931&nyelv=hu&honnan=Nemzeti_Hirhalo)
Mindig és mindenütt a magyar emberek egyik alapélménye az együtt elénekelt közösen tisztelt dallamok megélése. Javaslom a gyűlések szervezői, és vezetői bátorítsák az embereket a közös, hangos éneklésre.
A dallamok bennünk élnek! Ha ezek nem szólalnak meg szívből, akkor formalitás marad az egész, együtt meghallgatott zenévé alacsonyítja a nemzet imáját, vagy a többi hasonló éneket.
Kezdetben pedig így volt!!! Hová tűnt mindez??? Oly nagy a kampánylendület, hogy tiszta érzelmekre már nem futja a szűkös időből? Még 2002 július 4-én a budapesti Erzsébet hídon is a gumibotok árnyékában volt erre erő, idő, kitartás, együtt-akarás. A vérző hídon, az esőben!!! Vagy bármikor máskor.

Kedves Magyar Barátaim!


Még mindig nem nevezte meg a Jobbik a helyszínt, hogy szavazói hol várják együtt a választási eredményeket! Mi indokolja ezt a lazaságot?!

Ugyan csapdaterületre, de a fidesz legalább megnevezte a budapesti V. kerületi Vörösmarty teret erre a célra. Miféle lassúság vett erőt a Jobbik szervezőin?

És ha erre esetleg nem gondolt volna a Jobbik vezetősége, szeretnék egy lehetőséget ajánlani.

Ez arról szól, noha egy hónapnál régebben is (akkor még a személyes címükre is) írtam erről.
Biztatni kellene az embereket arra, sőt egyenesen meghirdetni, hogy mindenki, aki nem a nemzetvesztő kormányzást bitorlókra szavazott, - lehetőleg a legkorábban aznap - gondolkodás nélkül induljon meg a Budapestre az Országháza előtti Kossuth térre, hogy ott várjuk együtt a választási forduló eredményét. Ki törődik azzal, hogy másnap hétfő lesz, és munkanap? Együtt maradni, hangosan énekelni, kézen fogva minden Magunkfajtát!

Hol marad a lendület??? Loptam egy jelmondatot, miszerint itt az idő!!! Nem máshol, nem máskor!
Most minden tisztességes magyar ember gyűljön össze egy helyre, és hívni szükséges a fidesz szavazókat is. Ez nem lehet kétséges, vagy vitatéma!!!
Vagy minden magyar palesztin lesz ősei szülőföldjén, vagy itt és most végleg eldöntjük ki az úr ebben a Hazában.
Nincs több választás!
Csak élet, vagy halál!!
Válasszatok magyarok!!!
Bölcsek lesztek és igazak, csak egy nem történhet meg soha többé ebben az országban. Soha többé kommunisták, szabadmadarasok és mindezek ivadékai nem kaphatnak semmilyen hatalmat. Ha a Felséges Magyar Nemzet nem veti ki őket örökre a hatalomból és ebül vett jószágaikból, soha nem történik meg a megtisztulás. Soha. Mert ezeknek a gyökerei is kihajtanak.

Kedves Magyar Barátaim!


Hirdessétek meg tehát a Fehérvasárnapi gyülekezőt! Irány a Kossuth tér! Bármilyen hatósági kifogás törvénytelen, mert kampány idején soha nem korlátozható semmilyen indokkal a gyülekezés, de még bejelentési kötelezettség sincs. Erre külön felhívom a NJA figyelmét!

Ajánljuk Hazánkat a Szent Korona oltalmába együtt, és várakozzunk együtt türelmesen, kitartóan - végig. Mindvégig.
És ha csalnak.......!!!!!!!!!!!!

Lengyel Károly

Ferencváros, 2010. április 4.

Adjon az Isten szebb Jövőt!