Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. április 5., hétfő

5.286 - Győzött a Jobbik, de ezt a győzelmet április 11.-én meg kell erősíteni,/...

From: istvan horvath
Date: 2010. április 05.
Subject: Igen !Máris győzöt a JOBBIK:
To: antal@jozsef-kutasi.de

Olvasó: Győzött a Jobbik!
2010. április 01. 12:59
 HunHír.Hu-információ


Igen, a Jobbik már most győzött, mert hitet ad a magyar embernek, hogy jön egy Szebb Jövő! Győzött, mert végre mernek magyarok lenni az emberek. Ki merik nyilvánítani véleményüket, hogy elegük volt az elnyomásból, elegük volt az idegen hatalmak kiszolgálásából, elegük volt a rabszolgasorsból.

 
A Jobbik győzött, mert újra virágkorát éli a magyar hagyományok őrzése. Elég csak megnézni a szaporodó hagyományőrző csoportokat. Egyre többen használják az ősmagyar íjat, egyre többen barantáznak, feléledt a lovas-íjászat. Egyre többet tudunk a valós történelmünkről. Már csak a teljesen hülyék hisznek a finnugor mesében. Felfogtuk végre, hogy barátság van a finnekkel, de rokonság az bizony nem sok.
 
1945 után állandóan azt szajkózták, hogy a magyar az bűnös nemzet, Hitler utolsó csatlósa, szégyellni kell magyarságunkat. Ma mindenhol látjuk a történelmi Magyarország térképét magukra öltött fiatalokat, akik vállalják, hogy igen is mindent vissza akarunk kapni, mert a miénk, ellopták tőlünk, de ebbe nem nyugszunk bele.
 
Győzött a Jobbik, mert a fiatalok egyértelműen vállalják magyarságukat. Természetesen elhallgatják azoknak a közvélemény kutatásoknak az eredményeit, melyek arról szólnak, hogy a gimnáziumokban és szakközépiskolákban a politika iránt érdeklődő fiatalok több mint 80 %-a a Jobbik mellett áll. Vannak, akik szüleik miatt a Fideszt támogatják, de ami a legszebb az eredményben, hogy a szocialisták és liberálisok támogatottsága 3 % alatti, pedig bizonyosan megkérdezték a Lauder Javne zsidó gimnázium tanulóit is.
 
Mi sem mutatja jobban, hogy mennyire megváltozott a fiatalok gondolkodása, mint egy kislány példája, aki egy nyírségi településen lakik, (név a szerkesztőségben) édesapja a helyi MSZP oszlopos tagja, de ennek ellenére Ő a Jobbiknak kampányol. Még általános iskolás, de délutánjait azzal tölti, hogy a nemzeti hírportálokon megjelenő cikkeket, kampány-videókat elküldi e-mailben rokonainak, ismerőseinek. Győzködi őket, hogy csak a Jobbikra szabad szavazni, mert Ő nem akar úgy felnőni, hogy ne lehessen kimenni a cigányoktól az utcára. Felismerte, hogy az amit otthon lát, nem lehet az Ő útja, mert tudatosult benne magyarsága. Felfogta, hogy mi a legelemibb érdeke : Biztonságban akar élni. Ezt a biztonságot pedig kizárólag a Jobbik akarja és kizárólag a Jobbik képes megteremteni.
 
Látja azt a szellemi sötétséget, amivel meg kell küzdenie. Látja, hogy az emberek mennyire el vannak butítva a rtl klub és a tv 2 által. Sokan azzal érvelnek, hogy azért nem szavaznak a Jobbikra mert akkor nem lesz Mónika show és Joshi Barat. Erre Ő csak annyit válaszol ezeknek az embereknek, hogy döntsék el, mi a fontosabb a Mónika Show és a Joshi Barat vagy az, hogy biztonságban élhessenek. Lehet, hogy megszűnik ez a két népbutító cigánycirkusz, de a cigánybűnözést is felszámolja a Jobbik.
 
Igen, a Jobbik győzött, mert olyan emberek politizálnak, akik soha nem akartak ezzel foglalkozni. Meghúzódtak otthonaikban, csendben lenyelték haragjukat, dühüket, elkeseredettségüket. Most már nem hallgatnak tovább.
 
Igen, győzött a Jobbik, mert ez a folyamat már nem állítható meg. Soha többé nem fognak hallgatni a magyar emberek.
 
Győzött a Jobbik, mert elindított egy olyan öngerjesztő folyamatot melynek az lesz az eredménye, hogy visszavesszük hazánkat az intercionista bankoktól, multinacionális nagyvállalatoktól. Az lesz az eredménye, hogy visszatér Erdély, a Felvidék, a Délvidék és Kárpátalja. Nem mi vesszük vissza őket, Ők térnek vissza, mert egy olyan virágzó Magyarország születik most, amellyel kívánatos lesz számukra az újraegyesítés.
 
Győzött a Jobbik, de ezt a győzelmet április 11.-én meg kell erősíteni, hogy mindenki számára világosan látható legyen lehet merni magyarnak lenni és jó magyarnak lenni !
 
molotov