Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. április 6., kedd

5.311 - Élet, halál kérdésévé vált a választás.

www.nemzetihirhalo.hu *************
Ostoba agyhalottak! Szavazzatok csak a Fideszre!

Járai Zsigmond, a Fidesz üdvöskéje, és a szabadkőműves vércion Bilderberg csoport tagja, a minap kifejtette, hogy az Mszp által a Fidesz asszisztálása mellett létrehozott irdatlan mértékű államadósságot nem lehet újratárgyalni, ki kell fizetni és ez 30-40 év sanyarú esztendőt jelent az országnak. Értik? Egy ma született gyerek, már 40 évesen jól élhet. Addig coki! Én 64 évesen már köthetem is föl magam, pedig milyen reményekkel teli voltam 1990-ben. (Oly sokszor mondtuk, írtuk, sőt ordítottuk, hogy eladták unokáink életét. Csak cionista felsőbbrendű gúnyolódás lett osztályrészünk.).

Járai nyilván okos ember, hiszen jegybank elnök, pénzügyminiszter stb. volt, azonban az az érzésem, hogy rosszul számolt. A 30-40 év gazdasági fellendülés, amely egyszer majd kivezethetné az országot a csapdából csak és csakis akkor igaz, ha:

1. Többé a szalon-cion-elit nem lop,
2. Egyetlen jövőbeni kormány sem vesz föl több hitelt,
3. Töretlen a fejlődés, megy minden, mint az álom,
4. A nép tűri további évtizedekre sanyarú sorsát, miközben a jövőképe gyakorlatilag nulla;
5. Nem romlik a forint, nem lesz újabb és újabb idegen érdekcsoportok által szított pénzügyi válság;
6. Nem kell újra és újra kárpótolni az holokauszt túlélők déd- és ükunokáit;
7. Ha nem fognak a MÁV mellett további zsaroló feljelentéseket foganatosítani a zsidók;
8. stb. Biztos lenne még hátráltató feltétel, de ennyi és éppen elég.

Ezek a tényezők egyenként is, de akár külön-külön is további évtizedekre pecsételik meg a nemzet sorsát. Tehát az a Járai-féle 40 év valójában 400 is lehet. Vegyük tehát tudomásul, hogy az államadósság ilyen Járai.féle értelmezése azt jelenti, mintha a bilderberes azt mondta volna, legnagyobb örömére, hogy Magyarország megszűnt, felvásárolták. Már most beteljesedett Simon Perez óhaja. (Én mindig mondtam, hogy nem lehet az öreg Perez olyan ostoba, hogy ilyeneket mond, mielőtt a dolog beteljesedett volna).

Mi tehát a teendő? Egyértelmű, hogy Magyarország fennmaradásához az államadósság újratárgyalása szükséges. Ez a Jobbik programjának sarkalatos pontja. Járai (Fidesz) viszont ellenzi ezt. Itt van tehát a vízválasztó, ami visszacseng Morvai Krisztina szavaiban, mikor azt mondja, hogy az április 11-i választás nem "EGY" választás, hanem "A" választás.

Élet, halál kérdésévé vált a választás. Hát nem fogjátok fel Fidesz birkák?
(filantrop)