Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. április 7., szerda

5.323 - Kovács István: Azért a valóság jóval brutálisabb, mert a milliárdossá vált fővállalkozások/...

From: Kovács István
Date: 2010. április 06.
Subject: Kutasi József

OPUS-STONE Kőipari Mérnöki Bt.

Skolimowski/György Lajos (Piros): Ami összeköt bennünket, az sokkal fontosabb annál, mint ami elválaszt”

Újabb nagykoalíciós mutyi: a Margit híd felújítása

2010-04-06 17:29 barikád.hu

Az országgyűlés jelenlegi pártjai gyakran szolgáltatnak számunkra igazi veszekedő show-t. S bár ezekben az esetekben nem Mónika, vagy Joshi Bharat fogatlan cigányai ütik egymást, hanem a "honatyák" kapnak hajba, a színvonal hasonló.

Az MSZP és a Fidesz képviselőinek részvételével folyó látványos, gyakran személyeskedésig fajuló cirkusz hivatott elterelni a figyelmet a háttérben folytatott nagykoalíciós mutyik egész soráról. Miközben a nép a hangos veszekedést bámulja, a háttérben a szorgos MSZP-s és fideszes elvtársak egymással teljes egyetértésben teszik el a közpénzek milliárdjait. Az orrunk előtt folyó nagykoalíciós mutyiügyletek egész sorából ezúttal a Margit híd esetét emeltük ki.

Ha valaki veszi a fáradtságot és megtekinti az 1988-ban alakult MSZMP berkein belül működtetett MISZOT tagjainak névsorát kissé döbbenten kezdhet makogni. No, nem azért, mert az elnök Stumph (Fidesz), az alelnök Kövér (Fidesz) és Gyurcsány (mszp), a tagok között fellelhető Bajnai (mszp) neve is, hanem azért, mert az akkori KISZ vezetők fele Fideszes, másik fele mszp-s politikai képviselőként a jelenlegi parlamentben és az államigazgatás területén (valamint a gazdasági-pénzügyi életben) aktívan tevékenykedve valójában a korrupciót vigyorogva irányítják! Akkori barátságukat bizony a politikai hovatartozásuk nem törte meg, a Soros alapítvány megtanította őket, hogyan kell a tőkével gazdálkodniuk. Természetesen saját zsebre! (Kovács István)

Tovább >  Érkezett egyéb írások  > Folytatás