Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. április 8., csütörtök

5.352 - Magyarország választás előtt - Közlemény

http://www.nemzetihirhalo.hu/images/fejlec800.jpg

*** www.nemzetihirhalo.hu *************

Magyar Remény Mozgalom (MRM)
Közlemény - www.mrm.rs

Magyarország választás előtt - Közlemény

Határon túli, a magyar nemzet érdekében tevékenykedő mozgalomként úgy érezzük, kötelességünk véleményt formálni a közeljövőben esedékes magyarországi parlamenti választásokkal kapcsolatban, mivel kimenetelük sorsa az egész kárpát-medencei magyarságra nagy hatással lesz.

Nem bevett gyakorlat, hogy egy szomszédos országban tevékenykedő magyar kisebbségi párt támogatásáról biztosítson egy bizonyos listát, ehelyett nagyon sokan, állást nem foglalva, az eredményig a mindenkori győztes lakomájára igyekeznek meghívót szerezni, majd ezután kezdődhet a dörgölődzés. A Magyar Remény Mozgalomban tevékenykedő hazafiakat nem ilyen fából faragták, mi sosem leszünk semlegesek és sosem fogunk pénzért valakivel jóban vagy esetleg rosszban lenni. Ehelyett inkább - elveinkből fakadóan - támogatunk olyan személyeket, illetve pártokat, akik véleményünk szerint a magyarság érdekében akarnak, mernek és tudnak tenni.

Úgy véljük, hogy a Magyarországon uralkodó radikálisan rossz körülményeket, csakis radikális változás hozhatja helyre. Reméljük, hogy az új összetételű országgyűlésben lesz olyan egyenes hazafias erő, amely visszaadja a határon túli magyarok állampolgárságát és minden téren felemeli Magyarországot, és a környező nemzettesteket.

A délvidéki magyarságnak hosszú távon a magyar területi autonómia kialakítása és más, megmaradásunkat szavatoló intézmény megteremtése adhat esélyt a szebb jövőre. Ehhez szükségünk van erélyes és tiszta anyaországi támogatásra. Ebből kifolyólag szeretnénk az MRM nevében felszólítani minden szavazati joggal rendelkező becsületes magyar embert, akinek fontos hazája és nemzete jövője, hogy 2010. április 11-én voksoljon a Jobbik Magyarországért Mozgalom listájára és jelöltjeire, illetve mindenhol támogassák a nemzeti megújulás eszmélyét.

A Magyar Remény Mozgalom nevében,
László Bálint, elnök
Szabadka, 2010. április 7.