Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. április 9., péntek

5.370 - Kubatov Dénes: Barátaim sorra kérdezgetik, hogy miért nem lehet összefogni, miért kell a Magyar nemzeti oldalt megint megosztani,/...

From: Krasnyánszky

Date: 2010. áprikis 09.
Subject: Miért NEM szavazok a Fideszre! ( a teljesség igénye nélkül)
To: Kutasi József <antal@jozsef-kutasi.de>
 
----- Original Message -----
Sent: Friday, April 09, 2010 9:16 AM
Subject: Miért NEM szavazok a Fideszre! ( a teljesség igénye nélkül)

Miért NEM szavazok a Fideszre! (AZ általam legsúlyosabnak itélt dolgokat pirossal kiemeltem és a félreértések elkerülése végett közlöm hogy AZ MSZP-re sem szavazok mert azoknak a bűnlajstroma nem fér ide)

Tisztán látszik, hogy a soron következő választás a Jobbik és a Fidesz között fog eldőlni. Az MSZP küzd még egy kicsit a nyugdíjasok kegyeiért a háromhatvanas kenyér, meg a tizenötödik havi nyugdíj ígéretével, de egymás után borulnak ki AZ éjjeliedények, fröcskölve a tartalmukat szerteszét. A Fidesz a biztos győzelmének tudatában bezárkózik AZ elefántcsonttoronyba, nem szól, mert minden megnyilvánulásával csak szavazatokat veszítene. 

Barátaim sorra kérdezgetik, hogy miért nem lehet összefogni, miért kell a Magyar nemzeti oldalt megint megosztani, lám-lám hogy jártunk 2002-ben és 2006-ban is! 

Azért mert a Jobbik nem tud közösséget vállalni olyannal, aki nem nemzeti, és talán nem is Magyar. Cselekedeteit nézve legalábbis úgy tűnik. 

Amiért tehát NEM: 

- 1998-ban ígéreteik ellenére sem vizsgálták felül a privatizációt, nem tisztították meg a hatalmi elitet a volt MSZMP-s, KISZ-vezető, munkásőr, ÁVO-s, ÁVH-s tag, III/III-as elemektől. 

- Soha nem szakmai szempontok alapján választják a vezetőiket, hanem még mindig a "kollégiumi mag" uralkodik. Megtűrnek maguk között 2007 óta olyan embert is, aki AZ MSZP alelnöke volt (Csintalan Sándor). 

- Orbán Viktor és Szájer József Románia EU-csatlakozása előtt kijelentették, hogy pártjuk csak székely autonómia esetén szavazza meg Románia belépését, ennek ellenére feltétel nélkül beszavazták AZ EU-ba.

- 1990. június 4-én Fidesz-frakció testületileg kivonult a teremből amikor Szabad György a trianoni béke 70. évfordulójára egyperces néma megemlékezést javasolt (Később reklámfogásból többször felvetették AZ emléknap gondolatát, de sosem lett belőle semmi). 

- 2002-ben, módjában állt volna a szavazatok újraszámláltatása, de nem tette meg, pedig akkor még a fideszes Pintér Sándor volt a belügyminiszter. 

- Azt állítják, hogy nyerhettek volna mind a 2002-es, mind a 2006-OS választáson, ha nincs megosztva a jobboldal. Ez hazugság! Ha AZ összes MIÉP-es a Fideszre szavazott volna akkor is hiányzott volna még 112.993, illetve 23.501 darab szavazat. 

- Pokorni Zoltán miniszteri rendelettel nyilvánította iskolai emléknappá a holokauszt-emléknapot, de a kommunizmus közel 100 millió áldozatáról már nem ők javasolták AZ évenkénti megemlékezést. 

- Rogán Antal elbontatta AZ ereklyés ország zászlót jelképező piramist. 

- Orbán Viktor otthagyta 2006. október 23-án a híveit, amikor gyurcsányi rendőrség rájuk támadt, és eliszkolt a páncélozott autójában, ahelyett hogy AZ élükre állt volna! 

- Soha, sehol nem tiltakoztak Simon Perez izraeli államfő "Magyarországot felvásároljuk" kijelentése miatt.

- Támogatnak olyan köztörvényes bűnözőt aki börtönben is ült, és később hűtlen kezelésért és sikkasztásért nem állították bíróság elé, hanem kegyelemben részesült, AZ aktáit pedig 30 évre titkosították! (Lungo Drom elnöke Farkas Flórián) 

- Nem mentek el egyetlen romák által brutálisan meggyilkolt Magyar ember temetésére sem, viszont a romák temetésére igen, úgy, hogy még nem is volt világos, hogy cigány vagy Magyar tette-e. 

- Hankiss Ágnes fideszes EP-jelölt szavazatával választották meg AZ SZDSZ-MSZP jelöltjét a Magyar Rádió élére. 

- Olvasatlanul aláírták a Lisszaboni szerződést (325 igen, 2007. December 17-én), mindenféle vita és alku nélkül. (A csehek ezzel szemben még a Benes dekrétumokat is letolták AZ EU torkán!).

- Gazdasági érdekből (három hét alatt) AZ MSZP-vel egyetértésben megszavazták a kötelező áramátvételi rendszer meghosszabbítását, évi kb. 150 milliárd forintot juttatva ezzel a fideszes és MSZP-s érintett erőműtulajdonosaknak, minden Magyar családot KWh-ként plusz 3,73 Ft-tal terhelve meg ezzel, AZ amúgy is borsos villanyszámlában.

- A dokumentumok titkosításának szigorításával kapcsolatos kétharmados törvényt 332 igennel fogadták el AZ MSZP-vel legnagyobb egyetértésben. Ezek szerint akkor sem hozható egy anyag nyilvánosságra, ha később kiderül róla hogy jogtalanul titkosították, pl. bűncselekmények takargatására szolgált, aki pedig felfedi, AZ börtönbe kerülhet.

- Orbán félreállította Molnár Oszkárt, mert szót emelt a cigánybűnözésről, és helyette egy libanonit indít a választáson. 

- Kiszivárgott hírek szerint azt a Pintér Sándort akarják a csúcs-belügyi-nemzetbiztonsági tárca élére, akinek közös cége van AZ MSZP-s, szemkilövető Gergényivel, és a lánya érintett lehet AZ Eclipse ötmilliárdos botrányában. 

- Orbán Viktor nem kérte ki magának, amikor AZ MSZP megpendítette, hogy szükség esetén visszalépteti a jelöltjeit - egyfajta összeborulásként - a Fidesz javára. 

- A NEM gomb helyett csak tartózkodtak a szavazáson, miszerint AZ Országgyűlés a holokauszt-tagadás tiltását ebben a formájában, a kommunizmus áldozatait kihagyva fogadhassa el. 

- Programjuk közbiztonságról, rendészetről szóló részét AZ a Lázár János, Hódmezővásárhely polgármestere írta, aki haszid zsidókat akart betelepíttetni Hódmezővásárhelyre, a gyanús telekügyletek jelenleg a bíróság előtt vannak! 

- Az egész kampányprogram inkább csak irányelveket közöl, AZ IMF-et és AZ államadósság újratárgyalását sehol sem említik, nincs szó AZ elszámoltatásról, még a föld eladhatóságának kérdése sem vetődik fel.

Sorolhatnám még a listát az álláshalmozó fideszes politikusok önkormányzatokban elkövetett mutyijaival, a régi nótákkal, Ezüsthajó KFT, Joszip Tot, Kaya Ibrahim, Tompika beléptetőrendszere, Országimázs Központ.....de szerintem ELÉG!!! 

Csoda tehát, ha NEM szavazok a FIDESZ-re?