Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. április 9., péntek

5.389 - Orbán Viktor: minden alkalmas ember kaphat feladatot!

Von: Nemzeti Hirhalo [mailto:hirhalo@fw.hu]
Gesendet: péntek, 2010. április 09. 13:15
An: Kutasi József
Betreff: Komoly intézkedések születhetnek?

 

Orbán: rövid időn belül komoly intézkedések születhetnek
2010. április 9. 07:40 MTI

Orbán Viktor szerint ha a Fidesz nyeri a választást, akkor a parlament megalakulását követő első hónapon belül már komoly intézkedések születhetnek. Egyetlen napot sem lehet hagyni "kicsorogni az ujjaink között" - fogalmazott a Fidesz elnöke a Magyar Televízió Ma reggel című műsorában pénteken, a választási kampány utolsó napján.

A pártelnök úgy látja, kampányuk sikerességét mutatja, hogy az emberek többsége tudja, melyek lennének kormányra kerülve a Fidesz első lépései, ezért "kezdő 11" helyett érdemes továbbra is általában beszélni a kérdésekről.

A lehetséges kormánynévsorral kapcsolatban azt mondta: a külügy területén Martonyi Jánost azért kellett megnevezni, mert a következő kormánynak szembe kell néznie néhány olyan, külügyi természetű feladattal, amelynek munkáját már korábban el kellett kezdeni, nem lehetett várni vele a választásokig.

Arra a kérdésre, hogy Pintér Sándor volt belügyminiszter kaphat-e feladatot egy új kormányban, Orbán Viktor úgy válaszolt: minden alkalmas ember kaphat feladatot. "Pintér Sándor alkalmas ember?" - szólt a kérdés. "Pintér Sándor alkalmas ember" - hangzott a pártelnöki válasz. (MTI)