Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. április 10., szombat

5.422 - Kutasi József: Nagyon ajánlom a Kutasi József - Politikai Hírfutárt és a Google látogatását

Kedves Barátaim!

 

Sorban kapom az üzeneteket, hogy a küldött csatolásokat nem lehet megnyittani, mert „a biztonságom érdekében letiltva!“ (Nem rám vonatkozik!)

Nagyon ajánlom a Kutasi József – Politikai Hírfutárt és a Google látogatását. Kutasi név alatt minden fontos bejegyzés megtalálható.

 

Igaz szeretettel,

 

Kutasi József

 

Von:
Gesendet: szombat, 2010. április 10. 22:18
An: antal@jozsef-kutasi.de
Betreff: 5.411 - 2006 október 24-tol 2006 október 23 az a nap, amit soha, sehol, senki magyar ennek a rendszernek meg nem bocsájthat!

 

Sziasztok!

 

Kaptam ezt a küldeményt, amit Nektek is továbbítok. A hozzá csatolt filmet nem lehet megnyitni azzal a hivatkozással, hogy a biztonságom érdekében letiltva. Talán gondolhatjuk mindannyian, hogy kinek is lehet a biztonsága ez valójában. Így is sejtem, hogy miről szólhatott a film. Azért megnéztem volna. Azt javaslom, hogy akit érdekel, az úgyis le tudja vetíteni magának a saját belső képernyőjében. Hiszen nincs olyan magyar ember, aki a 2006. október 23-i eseményekről, - ami rendőr terrorként híresült hírhedt el - ne hallott volna semmit.

 

Sokaktól hallottam - egymástól függetlenül - olyasmit, akik ott voltak és láttak és tapasztaltak, hogy a magyar rendőrruhába bujtatottak nem tudtak magyarul. Héber és német beszédet hallottak tőlük. Egy sofőr pedig elmondta, hogy őt Havril vezérőrnagy rendelte ki a helyszínre teherautóval azzal a paranccsal, ha babakocsit tolnak is eléje, akkor is hajtson a tömegbe. Amikor kiérkezett, azt látta, hogy nem a tüntetők menekültek előle, hanem legnagyobb meglepetésére a rendőrök. Ő is megtudta, azért, mert egyik sem beszélte a magyar nyelvet. Nem csoda hát, hogy a magyar rendőrruhába bújtatottak képesek voltak érzéketlenül ütni-verni a magyarokat, mint a rongybabát. Az a csoda és egyben politikai bűntény, hogy idegen ajkúakra magyar rendőrruha kerülhetett, és szabad lehetőséget kaptak a garázdálkodásra.“

 

Kedves Jóska!

 

kaptam Tőled mostanában üzeneteket, de ahova írja , hogy kattints rá, csak nyekken, nem lehet megnyitni, szerintem alul kellene azt megnyitni, mert alul is megszokott valami jelenni, hogy letöltés... valami kis technikai gikszer lehet, vagy rosszul lett átküldve, biztos szép dolog lehet benne!“