Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. április 11., vasárnap

5.430 - Magyar Nádori Szövetség > Lengyel Köztársaság Nagykövete részére

Von: Kőműves Géza
Gesendet: vasárnap, 2010. április 11
. 14:12
An:
antal@jozsef-kutasi.de
Betreff: Levél a Lengyel K., A lezuhant lengyel gép kapcsán

 

A lezuhant lengyel gép kapcsán.

 

 Bizonyos  állításokkal szemben  alapos megfontolás nélkül állítani, miszerint Putyini Oroszország a zsidók ellen dolgozik, helytelen. A lengyel vezetés, annak ellenére, hogy okosan ismerte az orosz - szláv- zsidó hatalom gátlástalanságát és hiába került szóba az amerikai rakétatelepítés, a zsidóság, vagyis  az EU, NATO, szemében a térség legnagyobb  kerékkötője és a legveszélyesebb pont  és a világ elnyomói "rendet" szeretnének.
Az amerikai, izraeli  "rend igényen" és "renden" túl, az orosz rend is állami szinten működő terror, aljas  elnyomás, más népek  leigázása, tipikus zsidó mentalitás és legyen az a zsidó, szefárd, vagy askenázi.
A nyugati zsidók grúz, a keleti zsidók oszét ( oszétok, magyari  jászok) megszállása - merem állítani, jó trükkel, megegyezéssel történt, de a királyi szkíta rokonaink, vagyis a csecsen nép elleni kétoldali aljas merénylet, mely egyoldalról a felbújtás, más oldalról a kíméletlen letrancsírozás  formájában öltött testet, megegyezéssel történhetett, hiszen a csecsenek egy megszállót nem tűrtek volna el és zsidó érdek szerint kellet lefegyverezni a világ legbátrabb, legharcosabb, legbüszkébb királyi szkíta ágat, mely az egykori szovjet hadsereg elitje volt és ha nem történik felkelés, semmiféle alapja nem lett volna a lefegyverzésüknek, csak megerősödtek volna, mely teljességgel nem fér bele a  zsidó világbirodalom korlátlan kialakításába.

Ha sokan más szemszögből ismernék a magyar történelmet, olvastak volna Tácsitól, tudnák, hogy a Hun- Magyar- úrnépi birodalom  tulajdonképpen nem birodalom, hanem  feladatokban megegyező, önkéntesen társult, fenntartható életfilozófia alapján működő óriási, életképes közösség volt , valamint sokan tudnák,  ahogy nem létezett német, francia, ukrán, szerb, lengyel ( Európában a lengyel genetikailag a legmagyarabb, legjobban rokon. De magari nép az örmény, kazah és még …) stb, úgy orosz sem, mert valaha magyarok voltak és az un.  szláv, stb. új  faj az asszír- zsidó- szemita kiáramlás, véres megszállás után alakult ki és zárványokban maradt úrnépi, vagy teljesen  a megszálló, de nyelvében, kultúrájában a Kárpát- medencei egyesített magyarság az utolsó lényegi tényező, éltető, lényegi génörökítő, a tudást- , a fenntartható életfilozófiát, az igaz magyar és az emberiség történelmének  tudását, a magyar nyelvet, moralitást, egyesítő szerepet örökítő centrum. A zsidó mindent tud  és legyen az keleti, vagy nyugati, mindent elkövet a genetikailag kevésbé felülírt  úrnépi zárványok kipusztításában, legyen annak bármilyen új nyelve hiszen csak ez az egy mentalitás tehet keresztbe a zsidó birodalmak egyesítésének az új  világbirodalom kialakításának, a globális kommunizmusnak, melynek nagy valószínűséggel hívei a kínai kommunista zsidóság is.
 Örömömre szolgálna, ha valaki hiteltérdemlően meggyőzne az Orosz szerepének ellenkezőjéről. De ne felejtse közölni, hogy mikor és hogyan vették ki az irányítást az orosz zsidóság kezéből és mikor vette kezébe az új zsidókeverék faj, vagy esetleg az úrnépi ág, valamint miként lehet az orosz nemzeti vagyon még ennek ellenére is zsidó kézben?  Ez senki irányában nem provokáció, mert ha nem jól látom, tisztán szeretnék látni a kérdésben, de a fellengzős, könnyen megbukó, ostoba fennhéjázásból senkitől  nem kérek. Legyünk egymással alázatosak, szókimondóak  és igazságszeretők, mert egyébként is a nemzet bőréről van szó. Lelkiségünk, emberségünk még üdvözüléshez is kötődik.
 
                                                              Szeretettel: Kőműves Géza

 

Lengyel Köztársaság  Nagykövete részére

 

Tisztelt Excellenciád!

 

   A Magyar Nádori Szövetség  osztozik a Lengyel testvéri nép fájdalmában és őszinte együttérzését fejezi ki a döbbenetes, számunkra gyanús, Szmolenszk melletti    tragédia okán, melyet a maga materiális tényén, lelki fájdalommal járó következményén túl, intő jelnek, nyomatékos  figyelemfelkeltésnek  is tekintünk.  Vagyis meggyőződésünk ,hogy gátlástalan fenevadak képében  nagyon – nagy veszedelem lappang a világban és megerősített minket abbéli hitünkben, hogy  véreinkkel, a Földön élő, gyakorlatilag egymástól elhidegített, elszigetelt úrnépi nemzetekkel,  köztük  kiemelkedően a  lengyel testvéreinkkel,  szorosan együtt kell működnünk, mert ellenkező esetben a jövő nagy zivatarai megsemmisülést hozhatnak a jóravaló testvéri nemzetek számára.

 

                                                                                                             +++MNÁSZ logó

                                                                                                  Magyar Nádori Szövetség

                                                                                                     Kőműves Géza elnök

                                                                                                    Tel.: 06/70 312 67 begin_of_the_skype_highlighting              06/70 312 67      end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting              06/70 312 67      end_of_the_skype_highlighting 94

                                                                                                     Sopro, 2010-04-11