Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. április 16., péntek

5.537 - Bene Gabor: A magyarok nem képesek szembenézni a múlttal?

Von: Bene Gabor
Gesendet: péntek, 2010. Áprilöis 16. 17:57
An: Kutasi József
Betreff: Gyászmise > rendőri attak-kal


Magam is részt vettem a misén, pedig sem Jobbikos, sem gárdista nem vagyok. Viszont a miért csodálkozunk a rendőrökön?
A jelen állam jogfolytonos a Rákosi-kádár rendszerrel. Igaz, nem beszél róla senki a médiumokban, de így van!

Kedves Harcostársaim a Közjogi küzdelemben!

Szeretném ha tudnátok, hogy a jelen ál-demokráciát nagyon belebetonozták a tudatunkba, s csak akkor lesz itt változás, ha erkölcsi és jogi alapjainkat vissza szerezzük!

A múlttal való szembenézésre pedig, valóban nagy szükség lenne! klikkelj rá: www.nemzetihirhalo.hu/index.php?lap=public&iro=beneg#cikk BG

 

A magyarok nem képesek szembenézni a múlttal?

 

..... ha képesek lettünk volna szembenézni a múlttal, akkor szembetalálkozhattunk volna a szemétre dobott és a globalista kiszolgálók által elhazudott, valamint idegen eredetű jogi maszlaggal pótolt: magyar alkotmányossággal.

Találkozhattunk volna az államot szükségesen korlátozó igazságos magyar jogelvekkel, melyek megtartották hazánkat - több mint ezer éven át - alkotmányos államnak, ahol a hatalom természetjogi megosztását, csak az ősi jogelvek kiiktatása után (1944 és 1949 között) lehetett diktatúrává átépíteni! A jelenlegi államberendezkedésnél a Horthy korszak, sokkal demokratikusabb volt egészen 1944. márciusáig, a német megszállásig. (lehet ezt cáfolni? Csak csúsztatással és hazugságokkal!)

A mai (többpárti) diktatúra – minden látszat és álságos hazudozás ellenére – a Rákosi-kádár vörösfasizmusának a jogfolytonosságában működik. Bár erről nem P.C. beszélni, de éppen olyan jogállam, mint a sztálini-szocialista Szovjetunió, vagy a hitleri-szocialista Németország volt, csupán demokratikusra van maszkírozva, hogy ne tűnjön fel senkinek. Nem is értettem sokáig, hogy a „demokratikus” nyugat miért nem látja ezt? Ám amióta tudom, hogy az államoknak nincs becsületük csak érdekeik, azóta nem csodálkozom azon, hogy nem támadják a mai magyar állam antidemokratizmusát, hiszen ez nekik, nagyon is kifizetődő. A mai hatalombitorlóink úgy változtatják meg a "jogrendet" ahogy csak akarják, hiszen nincsenek valódi korlátaik. (ezt jól láthatóvá tette Fletó uralkodása, de a folytatás sem mutathat javulást addig, amíg a modernizáció jegyében alkotmánynak titulálják a jelen globalista hatalmi szabályzatot)

 

A „népképviselők” valójában pártképviselők, s így a hatalomra jutott pártvezetőség szűk körének döntéseit senki sem korlátozza, s a képviselők nem a lelkiismeretük szerint szavaznak, hanem a pártfegyelem alapján. Nem a közérdek dominál tehát, hanem a pártérdek.

A csalárd módon nyakunkba ültetett idegen jogrend szerint: nincsenek állandó kiérlelt alapelvek, s minden törvény – többségi szavazással – megváltoztatható! Úgy tesznek, mintha a többségnek mindig igaza lenne, bár a valódi többség el sem megy szavazni!

 

-          A szovjet kivonulás előtt már megérkeztek a pénzügyi-globalista megszállók, akik segítettek „racionalizálni” az államot és a közvagyont.

-           A nyílt diktatúra helyébe - az állítólagos (médiabefolyásolástól is?) szabad választások eredményeként - megszülető képviselőház: elképesztő hatalomkoncentráció birtokosa lett. Minden ellenőrző szervét maga választja!

-          Kimondottan is: következmények és felelősség nélkül működik a kormány.

-          A pártok nem tartják be választási programjaikat, az Ász jelentéseinek nincsenek valós következményei.

-          Az Alkotmánybíróság egy döntésével elvonja a valódi népszuverenitást a néptől, mert nem enged népszavazást alkotmányossági kérdésben, s eközben nem szakad le az ég, és nem mer felszólalni senki (vagy nem hagyják) mindezek ellen.

-          Az AB tehát alkotmányellenes magatartást folytathat, de arra nincs jogosítványa, hogy (quasi közigazgatási bíróságként) felelősségre vonjon politikai bűnözőket!

-          Az állam eladja azt, aminek nem tulajdonosa (sic) csupán kezelője, s közben a politikusok azt mondják, hogy „a privatizációs vagyonszerzésem nem etikus, de azért törvényes”,…… Soroljam még?