Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. április 17., szombat

5.547 - Elég volt! >Mit képzel magáról Morvai! Mit képzel magáról Vona!

 

---------- Forwarded message ----------
From:
jobbik@jobbik.hu <szeretemajobbikot@gmail.com>
Date: 2010/4/15
Subject: Elég volt
To:
duro.dora@jobbik.hu

Mit képzel magáról Morvai! Mit képzel magáról Vona! Az erőnket, a küzdelmünket kihasználják, majd szépen lassan elzsidósítják a pártot. Morvai Krisztina arról kérkedik egy cionnáci német lapnak, hogy lám lám köztünk is vannak zsidók! Nem azt mondja Morvai, hogy egy zsidó belépett a pártba, de mi résen voltunk és megakadályoztuk a benyomulásukat. Nem! Egyenesen azzal, hogy a Jobbikban zsidók vannak. Krisztina látensen azt mondja evvel, hogy a Jobbiktól nem kell félnie a rabló galíciai jöttmenteknek. Félreértés ne essék, a magyar zsidó az rendes magyar ember!

Morvai Krisztina nem kevesebbet állított, mint, hogy a Jobbik eredeti céljait nem tudja végrehajtani. Nem tudja megadni a Jobbik a létezési céljának az esszenciáját!

Barátaim! Mivel vagyunk mi különbek, mint az összes többi párt? Abban, hogy mi kizárólag és kérlelhetetlenül a magyar érdekeket szolgáljuk. Nem úgy mint a maszop vagy a jaffás zsidesz! Mi nem fekszünk le a külföldi globális pénztőke karvalyorrú metszetpöcsű senkiháziknak! Mi hisszük azt, hogy Magyarországon a föld csak magyar lehet. Magyar anyának magyar férj való, nem holmi cigány, vagy afro amerikai, netalántán  angol! Hisszük azt, hogy Magyarországot magyar embereknek kell irányítani, nem az Amerika barát zsidóbérenc jelenlegi politikai kurzusnak. Hisszük azt, hogy hozzánk a tolvajszemlélet nem gyűrűzhet be. Morvai Krisztinának el kellene gondolkodni a szavain, és azon, hogy komolyan gondolja e azt, hogy a mi közösségünkhöz tartozik! Mert ha komolyan gondolja, akkor abba kell hagynia a zsidópátyolgatást, és színt kell vallania!!!! Elítéli-e a zsidókat, és szemben áll-e a régi életvitelével, amikor még a zsidó  nemzetrontók nem zavarták őt!

A Másik fontos dolog, amiről írni akarok nektek, hogy a Judapesten leszerepelő jelölteknek vissza kellene lépni az országos listáról! Szabó Gábor, aki az országos listán előkelő helyen van, a választókerületében siralmas eredményt ért el, és ugyanez vonatkozik Dúró Dórára, meg Novák Elődre, és Losonczy Pálra is! Ők, mint politikusok leszerepeltek, nem tudtak annyit hozzátenni a közös sikerünkhöz, mint például a keleti vitézeink!

Előállhat olyan helyzet, hogy ezek a judapesti jobbikos emberek bekerülnek az Országgyűlésbe, viszont a többi országrész hősei  nem kerülnek be.

Ilyenek: Kisgergely András, vagy Sztancsik Barna, Holcmann László, Császár László!

Ezennel felszólítom Dúró Dórát, Novák Elődöt, Szabó Gábort, és Losonczy Pált, hogy modjanak le az országos listás mandátumukról! Mert náluk vannak alkalmasabbak és becsületesebbek is ezekre a helyekre!