Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. április 18., vasárnap

5.556 - Iványi Sándor: Nyílt levél az Amerikai Egyesült Államok budapesti nagykövetének, Eleni Tsakopoulos Kounalakis asszony

Von: istvan horvath
Gesendet: vasárnap, 2010. április 18. 04:57
An: antal@jozsef-kutasi.de

Betreff: II.Levél a Nagykövet asszonyságnak

 

Amerikai Egyesült Államok Nagykövetsége - Budapest
Cím: 1054 Budapest, Szabadság tér 12.

 

Nyílt levél az Amerikai Egyesült Államok budapesti nagykövetének
Eleni Tsakopoulos Kounalakis asszony
az Amerikai Egyesült Államok budapesti nagykövete részére

Tisztelt Nagykövet asszony!

Engedje meg, hogy bemutatkozzam: Iványi Sándor a nevem, 40 éves, családos, protestáns keresztény vagyok, és íróként dolgozom.

Tisztelt Nagykövet Asszony! Szeretettel üdvözlöm!

Olvastam az újságban, hogy Ön az országgyűlési választások alkalmával meglátogatta a Magyar Parlamentbe került négy párt közül azt a hármat (a Fideszt, az LMP-t és az MSZP-t), amelyeket Ön „demokratikus" pártoknak tart, de a Jobbik Magyarországért Mozgalmat nem. Eszerint az a véleménye, hogy a világszerte 110 millió ember haláláért felelős kommunizmus eszmeiségét és gyakorlatát megvalósító Magyar Szocialista Munkáspárt utódpártja, az MSZP demokratikus párt, míg a Jobbik Magyarországért Mozgalom - amelynek jómagam is tagja vagyok - nem az. Ezzel Ön egyszerre sértette meg a kommunizmus áldozatait és azt a több, mint 850 ezer magyar embert, aki a Jobbikra szavazott.

Engedje meg, hogy rámutassak: Én közel 15 éve kutatom a magyar politikát, és azt mondhatom, hogy az 1989 óta hatalomban lévő parlamenti pártok nem csak hazaárulások sorát követték el, - pld. a Lisszaboni Szerződés aláírása - hanem a demokráciát is többször megsértették!

Az Ön demokrácia-felfogása eléggé sajátos, mi több, hibás. Az USA, és az EU szerint minden demokratikus, ami az ő érdekeiket szolgálja, és minden üldözendő, ami nem az ő érdekeiket szolgálja! Ezért támadják önök a Jobbikot Ön szerint egy ország eladósítása, nemzeti vagyonából való kifosztása, és a nép nyomorba döntése, erkölcsös, és demokratikus?

Tudnia kell, hogy az úgynevezett rendszerváltó pártok nemzetellenes politikája miatt a hazám ma gazdasági-, erkölcsi mélyponton van, és a magyarság óriási mértékben fogy! Aki tud, menekül a nyugati országokba, mert ott ha talál munkát jobban megél.

Kórházaink már alig működnek, mert elvették tőlük a pénzt. Munkahelyek ezrei szűntek meg, a multinacionális cégeknek nyújtott előnyök miatt!! A börtönök tele vannak bűnözőkkel! A Világbank képviselői a Soros Egyetemen minden évben közlik, hogy a magyarságot le kell csökkenteni 6 millió főre! A konyhasót izraeli utasításra káliummal mérgezik meg!

Itthon, aki tüntetni mer ez ellen a népirtás ellen, azt megveretik véresre a rendőrséggel! 2006 őszén több száz magyar békés tüntetőt veretett véresre a Gyurcsány diktatúra! Miért nem emelte fel a szavát az Egyesült Államok ez ellen?

Tisztelt Nagykövet asszony!

Az Ön hazája az USA évtizedek óta a cionizmus fogja, ezt tudja az egész világ! Benjamin Franklin sokat tett a cionizmus amerikai térhódítása ellen ellen! Önök kiszolgálják az izraeli érdekeket, ezért nem ítélik el a gázai gettót sem! Önöket a bankárok alkotta FED irányítja, egy magáncég, tehát: Önök sem szabadok!

AZ USA a világgazdasági versenyben lemaradt Kínától, és Oroszországtól is. Az Ön országát asszonyom a kínai és a szaúdi hitelek tartják még életben! Néhány év kell már csak, hogy Önök elveszítsék a világuralmi helyzetüket, és a cionizmussal együtt elbukjanak. Mi, magyarok nem félünk Önöktől, hanem imádkozunk Önökért!

Mi azt szeretnénk, ha a világ népei békésen élnének együtt, de ez nem, lehetséges, ha bármely nép világuralomra tör. AZ USA-nak már Törökországban is van katonai légibázisa, és ma már nyíltan Irán ellen készül. Ha Izraelnek, és az USA-nak lehet atomfegyvere, akkor Iránnak miért nem lehet?

Tisztelt Nagykövet asszony!

Mi magyarok, nem kérünk egy cionista-barát, világuralomra törő kormány barátságából. Mi szaporodni akarunk, és jól élni, a saját földünkön, a saját munkánkból. Ehhez azonban újabb hatalomváltás szükséges, hogy az eddigi parlamenti pártokat felváltsa egy a nemzetért tenni akaró párt! Ma sajnos csak a Jobbik Magyarországért Mozgalom az egyetlen párt, amelyik a magyar nemzet érdekeit képviseli!

A Fidesz a nyugati érdekeket, az EU-t, a multinacionális cégeket képviseli, de nem a magyar nemzetet! Ha az USA nem tartja demokratikusnak a Jobbikot, ahhoz joga van, de ahhoz nincs, hogy hamis jelzőkkel illesse! A Jobbik támogatottsága évről–évre egyre nő, ezért bízunk benne, hogy 2014-ben mi alakíthatunk kormányt!

Mi továbbra is jó viszonyra törekszünk az Egyesült Államok kormányzatával, de ez nem lehetséges, ha Önök tudatosan elhatárolódnak egy demokratikus magyar párttól, és antiszemita, szélsőséges jelzőkkel látják el! Határolódjanak el a valóban rasszista, és terrorista Izraeltől, amely ma is közel 100 000 palesztint tart gettóban, és nyomorban.

Bízom abban, hogy az USA kormányzata egyszer elismeri a Jobbik kormányát, de ha nem, mi magyarok, abba sem fogunk belehalni!

GOD Bless To Amerika!

Tisztelettel:

Iványi Sándor,
író
(Jobbikra szavazó polgár)

barikad