Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. december 4., szombat

7.175 - Szent Korona Értékrendet Szolgálók Nemzeti Egysége. > Munkájukkal kezdetét vette az irányítás és a végrehajtás kettős egysége.

Közlemény

2010. Enyészet havának (november) 27-28. napján tartott Szent Korona Értékrendet Továbbadó Szeren hét megye és Budapest tizenhárom kerülete képviseletévvel létrejött a
Szent Korona Értékrendet Szolgálók Nemzeti Egysége.
A Nemzeti Egység célja, hogy összehangolja mindazok munkáját, akik elismerik és elfogadják a jelenlegi világválságból egyetlen kivezető útként a Szent Korona Értékrend szellemi (ideológiai), jogi és gazdasági gondolkodási módját (paradigmáját), és ezért az azt hatalomra juttató önvédelmi feladat elvégzésére egymással egységre lépnek.

A megosztottság nélküli egységet vitathatatlanná teszi az a tény, hogy a területi képviseletet vállalók azoknak a pártoknak, szervezeteknek a tagjaiból és támogatóiból kerültek ki, amelyek elfogadják a Szent Koronát, mint nemzetünk felemelkedésének irányt mutató értékrendet (Jobbik, Magyar Gárda, Fidesz, Magyarok Szövetsége, MAREVOSZ, PAJZS).

A megosztottság felszámolásának kezdetét jelenti az is, hogy dr. Morvai Krisztina asszony, a Jobbik EU Parlamenti képviselője nemcsak a résztvevők között volt, hanem a Munkatervet megismerve elfogadta és követendőnek minősítette azt.
Az összehangolt munkát végzők számára természetes feladat, hogy azokkal is ismertessék meg a Szent Korona Értékrendet, akik a hatalmi megosztottság miatt téveszméktől fertőzöttek.

A Szert szervezők bizonyították rátermettségüket, elkötelezettségüket azzal, hogy a jelenlévők elfogadták javaslataikat, kéréseiket, és így az önvédelmi tevékenység összehangolását elindíthattuk.
Tevékenységével
Gligor Kovács Csilla (gkcsilla@gmail.com),
Vavrek József (vavrek.jozsef@gmail.com) és
Fetzer János (fetzerjanos@gmail.com)   
bizonyította, hogy alkalmas az összehangoló feladatok végzésére, és szeretettel kérem a Szent Korona minden tagját, hogy fogadják el az ő Szent Korona Értékrendet Szolgálók Nemzeti Egységével összefüggő kérésüket, javaslatukat, meghívásukat, és keressék őket feladatvállalásaikkal az összehangolt munkavégzésben.

Munkájukkal kezdetét vette az irányítás és a végrehajtás kettős egysége.

Azok, akik megélték a gondolkodási mód (paradigma) váltást, és Tanítóvá váltak, elkezdik a településektől induló társadalomépítést a Szent Korona Értékrend iránymutatása szerint.

2011. január 8-én már Munka-összehangoló Szert tartunk mindazok részvételével, akik részt akarnak venni a Szent Korona Értékrendet Szolgálók Nemzeti Egységében az alulról épülő (és nem párt-, vagy szervezet-szerűen fentről lebontott) önvédelmi feladatvégzésben.

Kelt Szegeden, 2010. Enyészet havának 30. napján.
A krisztusi örök értékrend szerinti magyar szeretettel:
Halász József, a Szent Korona alázatos szolgája, aki abban a kegyelemben részesült, hogy a Szent Korona Értékrendet Továbbadó Szeren ismertethette a Teremtő ránk kegyelmezett iránymutatását