Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. december 4., szombat

7.192 - Dr. Bene Gábor S. közjogász: A Magyar Nemzetben jelent meg Torkos Matild cikke/...

www.nemzetihirhalo.hu *************
Új alkotmányt? Miért ne?
Az igazságosság és a joghagyomány tisztelete okán!

(A Magyar Nemzetben jelent meg Torkos Matild cikke tegnap, s én tisztelettel válaszolok rá.)

Kedves Matild!
Olvastam a cikkét, amelyben újra felismertem, hogy 1989-ben nem csak tévedésbe ejtették a magyarságot, hanem azóta is tévedésben tartják. Ezt a nép igazságérzete is visszaigazolja, mert minden tisztességes ember érzi az elmúlt húsz évben, hogy nincs itt minden rendben.
Ne tegyünk hát úgy, mintha a legjobb úton járnánk. Nekünk nem új alkotmány kell, hanem az igazságos ősi elvekre épülő alap- vagy sarkalatos törvénycsomag, amely kimondja a jogfolytonosságot a történelmi magyar államok ezer éves sorával, s megszünteti a Rákosi-kádár korszak máig tartó jogfolytonosságát. Nem kioktatás, hanem szemfelnyitás a szándéka (kék színű) soraimnak. S szívesen beszélgetnék is önnel, ha kétségei támadnak.

Honfiúi szeretettel: Dr. Bene Gábor S. közjogász


Jelenleg érvényes alkotmányunk a "békés politikai átmenet eszközeként" több-kevesebb sikerrel mára betöltötte küldetését.
BG: Valóban betöltötte a küldetését, mert lehetetlenné tette a véres bolsevikbűnözők elszámoltatását, nyakunkra ültette a globalista világ legkártékonyabb vérszívóit, és feledtetni igyekszik az ezer éves jogfejlődéssel létrejött eredeti és valódi (történeti) alkotmányunkat! Gratuláljunk neki! (sic) Bár azt tisztáznunk kell, hogy a "jogtalanság jogot nem alapít" elve szerint nem is alkotmány és nem is érvényes, így nevezzük inkább ál-alkotmánynak!