Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. december 4., szombat

7.201 - BROKERNET Investment Holding Zrt: Várjuk a Cégvezetők jelentkezését!


VERSENYKÉPES VÁLLALKOZÁSOKAT  A  BROKERNET-TEL!

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége, a VOSZ Közép-Magyarországi Regionális Szervezete és a VoszKszo Közüzemi, Telekommunikációs és Biztosítási Szolgáltatásokat Optimalizáló Klaszter valamint a BROKERNET Investment Holding Zrt és szinergia Cégcsoportjai 2010. november 26-án ünnepélyes keretek között együttműködési szerződést írtak alá.

    A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) és a VOSZ Közép-magyarországi Regionális Szervezete (VOSZ KMRSZ)
mindig kiemelten fontos feladatának tartotta a hazai mikro-, kis-és középvállalkozások (KKV-k) segítését. Ennek érdekében folyamatosan kereste és keresi azokat a megoldási lehetőségeket és módokat, amelyek jelentősen javíthatják e vállalkozói réteg versenyképességi esélyeit.

     A munkás hétköznapok során rendre tapasztalhattuk, hogy a munkavállalás, a kommunikáció, a szakképzés, a foglalkoztatás és az egyéb környezeti tényezők befolyása következtében egyre több kis-és középvállalkozás fizet jelentős összegeket egyes szolgáltatásokért, amelyek csekély fogyasztási képességük miatt állnak elő. Ezáltal ezek a KKV-k jóval drágábban juthatnak bizonyos szolgáltatásokhoz, mint a multinacionális vagy nagy foglalkoztatással bíró cégek.

    E tény ismeretében határozta el a VOSZ KMRSZ a VoszKszo Közüzemi, Telekommunikációs és Biztosítási Szolgáltatásokat Optimalizáló Klaszter (VoszKszo Klaszter) létrehozását, amelynek legfontosabb törekvése a multinacionális cégekhez hasonló eredmények elérése, illetve megszerzése.
 
     A 2009-ben alakult klaszter újszerűsége és fő feladata abban áll, hogy – mint közvetítő és szolgáltató egység – a jelentős közüzemi (gáz, villamos energia), telekommunikációs (telefon, Internet) és biztosítási szolgáltatásokat igénybevevő klasztertagok számára az összesített fogyasztás alapján a szolgáltatókkal történő megállapodások szerint költségcsökkentéssel járó kedvezményeket képes nyújtani.

    A minél szélesebb körű szolgáltatások biztosítása érdekében a VOSZ KMRSZ és a VoszKszo Klaszter folyamatosan kereste a partnereket, és a BROKERNET Investment Holding Zrt. (BROKERNET) személyében olyan együttműködő féllel tudott megállapodni, melynek filozófiája a hatékony gazdálkodás kérdésében teljes mértékben megegyezik a vállalkozói szervezet elképzeléseivel.

     Az együttműködő partnerek felismerték, hogy a vállalkozói bizalom, a megértés és az elfogadás az egyik legnagyobb érték, ebben kívánják és tudják egymás érdekeit magas szinten képviselni. A közös munkától a felek azt várják, hogy kölcsönösen erősíthetik egymás ügyfélköre gazdálkodásának hatékonnyá válását, növelhetik a hazai KKV-k versenyképességét.

     Az együttműködés fő célja a pénzügyi kultúra fejlesztése. Kiemelten fontos, hogy a vállalkozások a befektetési, biztosítási, ingatlan-és hitelpiac lehetőségeiről, a vállalati gazdálkodás (adózás, javadalmazás) kérdéseiről folyamatosan aktuális és teljes körű tájékoztatást kapjanak, s a KKV-k az adottságaihoz mérten optimális pénzügyi konstrukciókhoz, finanszírozási forrásokhoz jussanak. 
 
    A fenti célkitűzések elérése, a hazai kis- és középvállalkozások versenyképességének javítása, működésének hatékonyabbá tétele érdekében gondos, körültekintő előkészítés után került sor a felek közötti együttműködési megállapodás ünnepélyes aláírására 2010. november 26-án.
 
    A megállapodás célja a pénzügyi öngondoskodáshoz nélkülözhetetlen szakmai információk és eszközrendszerek a hazai vállalkozók minél szélesebb köréhez történő eljuttatása, a pénzügyi kultúra fejlesztése. A közös munkától a felek azt várják, hogy kölcsönösen erősíteni tudják egymás ügyfélköre gazdálkodásának hatékonyságát, s ezzel jelentősen növelhetik a hazai kis- és középvállalkozások versenyképességét.

    A vállalkozók igényeiket a VOSZ Közép-Magyarországi Regionális Szervezete részére juttatják el, - amely az országos együttműködésben, a klaszteren keresztül az operatív koordináló központ – ők továbbítják azonnal (24 órán belül) a különböző szakemberekhez a megoldandó problémát. A BROKERNET Cégcsoport specialistái pedig legkésőbb 48 óra múlva jelentkeznek, időpont-egyeztetés céljából. A tanácsadás térítésmentes!

    A felkészült tanácsadó a helyszínen analízist készít, és a megoldásról tájékoztatja az ügyfelet.

    A BROKERNET
6000 fős független tanácsadó hálózata -  az ügyfél elvárásainak megfelelően  - rendelkezik naprakész információkkal és megoldásokkal. Piacvezető pozíciójuknak köszönhetően olyan egyedi előnyöket tudnak biztosítani a pénzpiacon, amely más forrásból nem elérhető. 

   2010. december hónapban a legkiemeltebb területek, amely tekintetében várjuk az azonnali jelentkezést, 2011-től pedig szintén konzulensként rendelkezésre állunk:

1. BROKERNET Zrt:
A kis-közép vállalkozások – de lehetnek multinacionális cégek is – az adóalapot csökkentő költségek igen szűk körével találkoznak, holott jelentős lehetőségek adódnak a pénzpiacon.  Az év vége súlyozza ezt a problémát, amelyben azonnali segítséget tudunk nyújtani, kiemelten  adóoptimalizálás tekintetében, összhangban a költségek leírásával. Konzultációs partnerei vagyunk a cégek könyvelőinek, könyvvizsgálóinak nemcsak az év vége kapcsán, hanem folyamatosan. Rendelkezünk olyan  szakhatósági határozatokkal támogatott pénzügyi megoldással is, amelyek nélkülünk nem elérhetők.

1. BANKBRÓKER:
   A Bankbróker piacvezető, független hitelspecialista. Forgalma, együttműködési szerződései, valamint szaktanácsadói tapasztalata révén olyan kondíciókat tud az ügyfeleknek nyújtani, amelyek máshol nem érhetők el. Az ügyfél biztos lehet abban, hogy a mindenkori hitelpiac legjavát kapja.

    Kampányfeladat hónapok óta és jelenleg is, hogy cégek tulajdonosainak, közép- és felsővezetőinek, alkalmazottainak – céges és magánhitelei tekintetében is – átvizsgáljuk a hiteleit, és az eddigi gyakorlat szerint refinanszírozást tudunk javasolni. Ez csökkentheti a cégek és magánszemélyek terheit. Amennyiben egy cégvezető bejelenti, hogy szeretné vezetőinek, alkalmazottainak átnézetni a hiteleit, akkor a létszám-igény bejelentésével összefüggésben egy-két szakember a helyszínre megy, és ott helyben megbeszélik a lehetőségeket. A Cégcsoportok tanácsadóinak térítésmentes a közreműködése, a Bankbróker az egyetlen kivétel, most 2010. december 31-ig a kampányfeladat miatt a hitelbrókerek 0,8 % jutalékért dolgoznak.

   Értelemszerűen ide tartoznak a hitelek mellett a lízing-szerződések, projekt-finanszírozások, pályázatok intézése is.

    Várjuk a Cégvezetők jelentkezését! A Cégvezetők komoly gondoskodást mutatnak munkatársaik számára, a lehetőség megadásával. Ez vezetőik, alkalmazottaik lojalitását a céghez mérhetően megnövelik.

2. PALLÁDIUM:
    Biztosítási Alkuszcégünk piaci eredményei minden évben elismerést kapnak.
A piac kínálatából a legjobbat választják ki, a költségek szempontjából a piaci helyzet százezres tétel-szórást is mutathat. Minimum vállalásunk, hogy az eddigi  költségekhez viszonyítva minimum 30 %-kal kedvezőbb fizetési feltételeket adunk, a szolgáltatások megnövelése mellett. A teljesség igénye nélkül minőségi ajánlatot adunk a flotta-biztosításban, a felelősségbiztosításban, teljeskörü vagyonbiztosításban, cafetéria tanácsadásban stb.

   Eddigi eredményeinkként említeném, hogy a Magyarország 10.000 legnagyobb hazai nagyvállalatai közül 2500-nak már kizárólagos tanácsadói vagyunk.

3. PLATEA:
    Cégcsoportunk az első speciális hálózati formában működő ingatlanközvetítő. Konzultációs partnerei a BROKERNET 6000 fős tanácsadói hálózata, aki szinergiában ügyfeleitől is hozz be ajánlást és ügyfeleinek is ajánlja az adatbázisban lévő ingatlanokat. Az ingatlanpiacon az európai normáknak megfelelő szolgáltatást nyújtunk. Előny még, hogy a hitel-finanszírozást is a vételhez kapcsoljuk és intézzük.

4. Quantis Alapkezelő:
    Alapkezelőnk hazánkban egyedülálló multi-Manager módszerrel kezeli a portfóliót, amely azt jelenti, hogy nem egyedi részvények vásárlásával alakítják ki azokat, hanem a Quantis nemzetközileg is elismert szakemberei által kifejlesztett Q-Select módszerrel. Kiválasztják a világ legjobb alapkezelőit és folyamatos konzultáció keretében tudják biztosítani a piaci átlag fölötti eredményt.

A multi-Manager módszer Nyugat-Európában elfogadott módszer, de Kelet-Európában a Quantis ennek a „zászlós-hajója”.

                                   T. Vállalkozók, Cégvezetők!
                                      Várjuk jelentkezésüket!

Ígéretünkhöz híven 48 órán belül jelentkezünk, és Önöknek folyamatos konzultációs partnerei leszünk – térítésmentesen – a pénzvilág megismerésének, folyamatos fejlődésének, lehetőségeinek naprakész átadásában, problémáik megoldásában.

Kisfilm  az Együttműködési szerződés aláírásáról

Igényeiket kérjük a fent említett formában a VOSZ KMRSZ illetve a VoszKszo Klaszter alábbi e-mail címén, telefonszámán, faxán szíveskedjenek jelezni:

• VOSZ KMRSZ: Inzsel Ottó társelnök
E-mail:
inzsel.o@vosz-kmrsz.hu
Mobil: +36 30 941 6729
Fax: +36 1 222-6234
• VoszKszo Klaszter: Zachár János ügyvezető
E-mail:
zachar@voszkszo.eu
Mobil: +36 70 436 5255
• Levelezési cím: H-1158 Budapest, Késmárk u. 7/b

Budapest, 2010. november 30.                    

                                 BROKERNET Investment Holding Zrt
                                              és Szinergia Partnerei